Şimdi Ara

İYZİCO ile 750 öde 500 TL iade (kota dolmuş /kampanya bitti) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
27
Favori
22.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hediye gelen 500’ü banka hesabına çekme yolunu buldum. İstanbulkart dijital hesabıma iyzico’dan oluşturduğum sanal kartla 500 tl yükledim ardından onu da banka hesabıma çekebildim. Tabi istanbulkart hesabınızın da onaylı olması gerekmekte. İşlemin sağlıklı olması açısından önce 10 tl yükleyerek denedim ve sorunsuz gerçekleşti ardından tüm tutarı aktardım :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • r_celik22 R kullanıcısına yanıt
    Paycell varken hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt
    O da oluyorsa harika, ben paycell’e de girdim yukarıdaki arkadaş yazınca. Ama para yükle dediğimde çıkan uyarıdan dolayı hiç risk almak istemedim . Teşekkürler hocam bilgilendirme için.

• r_celik22 R kullanıcısına yanıt
    Ne uyarısı hocam

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt
    İYZİCO ile 750 öde 500 TL iade (kota dolmuş /kampanya bitti)

• hamkaya H kullanıcısına yanıt

sanal markette ödeme adımında kodu girerek kullanabilirsin(her alışverişte 1 tane) yada moneypay uygulamasına girip pro cüzdana kodları ekleyebilirsin. hepsini beraber kullanabilirsin. kasada da kullanılır ama ben uğraşmadım hiç kasada kullanmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist_xx -- 16 Haziran 2024; 23:6:59 >
  • Anarchist_xx kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Peki Pro cüzdana toplu yüklersek, her alışverişte alışverişe indirim olarak otomatik mi yansıyor? Yani Pro cüzdana 3x250 yüklersek, önce 150 sonra 600 şeklinde iki alışveriş yapabiliyor muyuz? Bir de eksik ürün gönderirlerse iadeyi nasıl yapıyorlar acaba?

• Güzel fırsat ama kişiye özel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı tanımlayıp ödemeyi kredi kartımızdan yaptırırsak, iyzico komisyon alıyor mu?

Hocam komisyon almıyor.

rica ederim. ben sadece sanalmarkette kullandığım için mağazada nasıl işliyor sistem biliyorum ama sanalmarket için olanı anlatayım. eklediğin kodlar bileşiyor, ödeme adımında cüzdan ile öde seçeneğini seçmen lazım. seçtikten sonra orada toplam bakiye gözüküyor. istediğin tutarda ve sayıda alışveriş yapabilirsin. iadeyi gene cüzdan hesabına yapıyorlar, sıkıntı olmadı bende hiç ama gene de takip etmek lazım.

mağazada da moneypay ile ödeme yapıcam diyerek yapılıyor diye yazanlar olmuştu ama işlem sırası vs nasıl oluyor pek bilgim yok hocam, ne desem yalan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist_xx -- 17 Haziran 2024; 0:45:3 >
  • 500 tl iade iyzico hesabında ne kadar süre sonra yükleniyor.Yarım saat oldu yüklenmedi,hemen yüklendi diyenler olmuş ama değişiyor mu acaba süre

• alisverisadami A kullanıcısına yanıt
    Aynı gün içerisinde hocam

Kampanya kişiye özel size tanimlandiysa anında yüklenir.

• Yeni uye oldum bisey gözükmüyor kendimi enayi gibi hissediyorum :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Evet tanımlı,hesabınıza eklendi yazıyor kampanya sayfasında ama gelen giden yok.

Hocam her yerden alışveriş olmaz anlaşmalı markalardan almalısınız.

Hemen yükleniyor. Ödemeyi iyzico ile yap dediyseniz ve anlaşmalı firmaysa oluyor

• Anarchist_xx kullanıcısına yanıt

Pro cüzdan nasıl oluştucaz hocam ben sanal markette Digital kodları kullanamıyorum hata veriyor oraya eklemeyi deneyim bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.