Teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İYZİCO ile 750 öde 500 TL iade (kota dolmuş /kampanya bitti) (5. sayfa)
-
-
para yattı mı hocam?
-
-
Migros SMS anında geliyor. Spam'a düşmüş olabilir. Yeşil ibare durumu bende de oluştu. MH ile görüştüm, gün içerisinde yatırılıyor dedi.
-
Hocam ben de gece satın alım gerçekleştirdim. Aynı sizin durum var kampanya sayfasında başarılı katılım sağlandığı gözüküyor. Canlı destek varmış oradan bir temsilci ile görüştüm iadeler 1 gün içerisinde yapılıyormuş. Sanırım bilgisayar kontrolünden geçti sadece insan kontrolünden geçmesi bekleniyor bizim harcamaların. Yine de ekran görüntülerini bulundurmakta fayda var. Ama bana alım yapar yapmaz Migros kodları SMS ile gönderildi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla kod da gelmedi ödeme de provizyonda çıkmadı. Kodu başka numaraya yollasalar provizyondan çıkardı. Ödeme provizyona takıldığına göre kodlar bir yerde takılı kaldı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yatmadı hala hocam,son yapan herkeste aynı sorun var heralde.
Edit : 16 saat sonra şuan yüklendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisadami -- 17 Haziran 2024; 18:3:41 >
Bana da yüklendi, bu yüklenen 500 tl ile migros kodu almaya çalışınca hata veriyor ama.
500 lirayı ist'e çekin sonra ibana.
Teşekkürler iyzico ve konu sahibi
Çok teşekkürler Migros kodları hemen geldi 500 lirada anında geldi konu sahibi cansın
Arkadaşlar migros sanal markette kodları nereye yazıyoruz 3 tane kod var ama nereye yazacağımı bulamadım.
ödeme sayfasında dijital alışveriş kodu yazan yere giriyorsun, her siparişte tek kod kullanabilirsin.
toplu kullanmak istiyorsan moneypay uygulamasında para yükle - pro dijital kod ile yükle diyip kodları girebilirsin. Sanal markette ödeme yaparken moneypay cüzdanı seçince onlar düşer.
-
Yeni üye olduğumuzda da faydalanabiliyor muyuz?
İade 2 saat önce gelmiş ama migros kodları hala gelmedi.
Hayır hocam kişiye özel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyse üye olduk bi dahakine artık :)
1 yıldır üyeyim hesapta da boşu boşuna duran birkaç lira var. Bana vermemiş kime özel anlamadım.
-
Konu açanların motivasyonunu düşürmeden konuya ve konu açana sallamadan yorum yaptığınız için ben teşekkür ederim.
Konuya ve fırsata sallayanlara da kendilerini engelleme fırsatı sundukları için teşekkür ederim.
Bir derde deva değiller ama böyle boş yapmayı çok seviyorlar.
-
decathlondan sipariş verdim para çekildi fakat 1 saat geçmesine rağmen Ödeme Bekleyen Sipariş olarak görünüyor. benzer sorun yaşayan oldu mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X