Şimdi Ara

İYZİCO ile 750 öde 500 TL iade (kota dolmuş /kampanya bitti) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
28
Favori
22.927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O nasıl oluyor usta ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • (+90 530 300 13 00) Migros WhatsApp hattı
    Kodu buradan alabilirsiniz
    Kod almak istiyorum diyerek yazın
    Devam geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sefer doğrulanmamış hesaplara mı gelmiş

• Arkadaşlar migros WhatsApp kanalı üzerinden 500 tl dijital kod aldım anında 200 iade geldi. Onunla da QR ödeme ile yakıt aldım.

• standartadam48 S kullanıcısına yanıt

Bu dijital kodu nerelerde kullanabiliyoruz ? benzinliklerde nasıl kullandın hocam ?

• İyzico ile öde ile Decathlon'dan sipariş geçeceğim. Lakin iyzico ile öde de eklediğimiz herhangi bir bankanın kredi kartı ile ödeme yaparsak olur mu? İyzico kartın içine bakiye mi atmak gerekiyor?

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Hocam, ilk okuduğumda ben de yanlış anlamıştım. İyzico'dan gelen iadeyle yakıt almış. QR kullanarak. Dijital kodu alıp Migros Sanalmarket'te kullanabiliyorsun. Yalnız, şöyle bir durum var, 500 TL'lik dijital kodu kullanabilmen için 600-625 TL civarı(Şu anda oranı hatırlayamadım) sepet oluşturman gerekiyor en az. Sistem 500 TL'lik sepete, 500 TL alışveriş kodu kullandırtmıyor. 😀

Şu sitelerin hepsinde İyzico ile öde seçeneği varmış:
    iyzico.com
    iyzico ile Öde: Geçerli Mağazalar
    https://www.iyzico.com/kendim-icin/gecerli-magazalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 5 Eylül 2024; 9:53:14 >

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Garanti olması açısından, bakiyeyi İyzico hesaba atıp, sanal kart oluşturarak alışverişinizi yapın. Ben bu şekilde Migros Sanalmarket kodu aldım, anında yattı iade. 😊👍🏻

Gelen iade tutarını, banka hesabınıza çekemiyorsunuz, sadece yeni alışverişlerde kullandırtıyor, bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 5 Eylül 2024; 9:56:0 >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt

aa saçmalık yaw o zaman bende hesaba yüklesem o kodu ? o zaman 500 Tl kullanılır gibi .....

• standartadam48 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende dijital çek aldım 500 lira gelen kodu moneypayde ekleyecek yer bulamadım

money uygulaması - money cüzdan - para yükle - pro dijital kod bölümünden yükleyerek 500 tllik sepette kullanabilirsin (öderken money cüzdan seç)

işlemler-bakiyelerim kısmında gözükür yüklenen para anasayfadaki bakiyede gözükmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 5 Eylül 2024; 10:13:43 >
    İyzico karta nakit para yatırmak istemiyorum. Eklediğimiz herhangi bir bankanın kredi karti ile almak istediğimizde de yatıyor bu durumda. Yattıktan sonra mühim değil, harcarız bir şekilde. İlk kez iyzico ile almış olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 5 Eylül 2024; 10:19:52 >
  • Migros dijatal kod aldım anlık 200 tl geldi

200 tl yi istanbulkart bakiyeye ekledim getirde kullanırım artık

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam migros kodu bana 11 haneli geldi başına beş sıfır ekledim ama yine olmadı

• yasinim35 kullanıcısına yanıt
    Ben whatsappdan almadım hiç puanharca uygulamasından alıyorum, kodların sonları 0 ama hep sona eklemeyi deneyin

• yasinim35 kullanıcısına yanıt

webde ödeme kısmında dijital alışveriş kodu diye kısım var oraya gireceksiniz sadece gelen kodu yazın yeter.mobil uygulamada puanlarım/alışveriş kodlarım var oraya girince dijital alışveriş kodu yazan yere gireceksiniz.

• whatsapp hattından bir türlü kodu alamıyorum..500 eft ile attım,cüzdanda görünüyor.Sanal kartı oluşturdum,izinleri açık ama sürekli hata veriyor.

Cüzdandaki bakiye sanal karta bağlı değil mi? neyi yanlış yapıyorum anlamadım

• Hocam eft ile ödeme olmuyor. Ödeme kısmında sanal kart yerine başka kart ile ödeyin. Hesabınıza attığınız parayı da geri çekin. Ben çözümü böyle buldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Arkadaşın söylediği gibi yaptım Migros'tan İyzico'ya para atmadan, kayıtlı kredi kartımla alışveriş yaptım anında iade geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karaelf1 kullanıcısına yanıt

paycell veya nays ekleyip ,ödesem olur mu?Kredi kartı eklemek istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.