Şimdi Ara

İYZİCO ile 750 öde 500 TL iade (kota dolmuş /kampanya bitti) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
28
Favori
22.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • migros mağazasında karekod ile ödeme olmuyormu hocam

• ahmet macit kullanıcısına yanıt

Hiç karekodla alışveriş yapmadım. Vardır bence. Nfc varsa neden olmasın bu da.

Düzenleme: Bana yazdın sandım ASDF. Alıntı görünmüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 6 Eylül 2024; 2:50:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet macit kullanıcısına yanıt

Oluyor. Moneypay QR ile ödeyeceğim deyip QR kodu moneypay uygulamasından açıp ödeyebilirsiniz. Moneypay hesabınızda normal bakiye ve pro kart bakiyeniz varsa önce pro kartınızdan düşer.

• İyzico sanal kartla kodu alamadım,bugün paycell'e carrefour'dan 500 yükleyip,paycell ile ödeme yaptım..Extradan 50 paycell puan gelmiş oldu,eğer market kampanyası gelmişse onla da birleşir bence.

carrefourdan 750 yükleyip 3 adet 250 liralık kod alınıp ödeme yine paycell ile yapılırsa extradan 50+75 gelir bence.Böylece 200+125 iade alınabilir. Salla kazandan da harcamaya 25 veya 50 çıkarsa o da kirazı olur.

• Müşteri hizmetlerinden aldığım linkten iyzico mail adresimi girdiğimde bu hatayı veriyor. Sebebi ne olaki

İYZİCO ile 750 öde 500 TL iade (kota dolmuş /kampanya bitti)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Nays'ı nasıl kullanıp ödeme yaparız? Fiziki kart kabul ediyor mu bilmiyorum, kampanya.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt

ben de daha önce kullanmadım iyzico hiç, bu şekilde oluyor mu acaba

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Nays olayını yapan arkadaş nasıl yaptı söylerse biz de öğreniriz hocam. Iyzico ile ödemede yönlendirdiği zaman Iyzico sanal kart yerine direkt çıkan kayıtlı kartlara Nays'ı eklediğimiz ve onun üstünden ödeme yaptığımız zaman iade geliyorsa 200 lira biz de o şekilde ödemeyi yapalım.

Not: Bu arada tek 500 TL kod alacağınıza sanalmarkette kullanmak isteyenler 100 veya 250'lik kodlar alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 6 Eylül 2024; 13:34:20 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Şu hatayı veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 tl cuzdandaki parayı nasıl kullanacağız bilen var mı arkadaşlar

• kaptan4423 kullanıcısına yanıt

mevcut pro kartı silip öyle kod girin (bakiye varsa silinir)

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Migros dijital kodu migros kasalarinda söyleyerek sanal market uygulamasında ödeme adımında dijital kodlarım bölümüne girerek kullanabilirsiniz. Parçalı kullanmayın hatırladığım kadarıyla parçalı kullanılmıyor migros kodları

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Migrosta kasada veya sanal market uygulamasında ödeme adımında ustam. Yakıt içinde sanal kart oluşturup iyzicoda QR ile ödeme yaparak alım yapabilirsiniz

• ben verdiği 200tl hediye ile yeniden 200tl 100x2 kod aldım 200 tl kod olarak geldi

• eranyumm kullanıcısına yanıt

cüzdandaki bakiye ile bir türlü işlem yapamadım,o yüzden kart ekleyip aldım.Siz nasıl aldınız?

• yasinim35 kullanıcısına yanıt
    Money payda para yukle dedikten sonra pro money yükle seçeneğinden yükleyebilirsiniz

• anında yüklendi 200 ona da 100 erden 2 tane aldım teşekkür ederim. tereyağı ile de birleştirebilirsem bal kaymak :)

• hbarisk kullanıcısına yanıt

200 iadeyle nasıl aldınız.Ben de denedim,sürekli yatan 200 ile alırken hata veriyor..

• hbarisk kullanıcısına yanıt
    Hocam işlemi nasıl yaptınız. Bahsedebir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.