üstadım arkadaşın yukarıda bahsettiği gibi yaptım iyzico uygulamasında baktım bu 200 iade bende görünüyor sanal kartıma eft ile 500 aktardım whatsapp üzerinden de alışverişi tamamladım 1 saniye içinde mesaj geldi 200 iade diye onunla da 2 taneden 100 er aldım 700 liralık çek var 500+100+100 şeklinde |
İYZİCO ile 750 öde 500 TL iade (kota dolmuş /kampanya bitti) (12. sayfa)
-
-
hocam bankadan 40 dakika önce yükleme yaptım 900 hala görünmüyor hesabımda . İlk defa havale ile yükleme yaptım iyzicoya bu gibi durumda yaklaşımı nasıl iyziconun tosla gibi süründürmüyordur inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
200tl çeki yine ilk 500'ü aldığımız gibi whatsapp üzerinden sipariş verdim 200tl.lik link oluştu, orada ödeme yapabileceğiniz kartlar kısmında iyzi.co sanal karttaki 200 bakiye de göründü, onu seçerek aldım
-
bende o bakiye 50 kez denememe rağmen hata veriyor.iyzico sanal kartla bir türlü işlem yaptırmıyor
-
Nays ile direkt kart adimindan alan oldu mu 500'luk kodları? İade illa sanal Iyzico kart ile alımda gelecek diye bir kural yok sanırım.
evet nays kartı iyzi.co'ya ekleyerek , nays ile alım yaparsiniz
hesabınız onaylı mi? belki ondan kullandirmiyor olabilir
Şu noktayı tam olarak anlamadım: İyzico ile Öde seçeneği mi olmali yoksa sanal kart ile alışveriş yapınca da iade veriyor mu?
Haklısınız ,sanırım onaysız hesap olduğu için .Tek mantıklı açıklama bu..
-
Benim hesapta nays kartım önceden ekliydi.Ödemede nays kartı seçtim ve iade de geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
DİKKAT !!!İLK DEFA!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 11 Eylül 2024; 17:1:21 >
Kötü oldu,bi 5 gün daha bekleseymişim 500/200 ile birleşirdi. İlk iyzico işlemini yapmıştım...
-
Beyler bu iyzico'daki hediye paraları benzin alırken kullanabiliyormuyuz shell'den benzin alacam ...
-
Ben QR kod ile carrefour'da sorunsuz harcadım...Benzin de olsa bence farketmez...Harcarsınız...
-
Hocam masterbass a kayıtlı kart yok
Şu uyarıyı alıyorum
MoneyPay Cüzdan ile ödeme yapabilmek, bakiyenizi görmek ve kullanmak için kredi/banka kartınızı eklemeniz gerekmektedir.
Herhangi bir kart mı ekleyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanal kart deneyin eklerken
Hocam teşekkürler
Ama benim sorduğum mesele hangi kuruma ait kart
Olacak onu sordum
Nasy paycell veya herhangi bir bankanın kartı olur mu
Ben banka kartı ekledim.
750 250 gelmiş gene
Bu ay 500/200 verdiği hesaba mı geldi?Kişiye özel sanırım ben de yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X