Şimdi Ara

İzeltaş 0100 Çatal İki Ağız Anahtar Takımı Kısa Boy - 12'Li Set (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
18.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bimden zamanında aldığım setten bir tanesinin ucunu kırmışlığım var.
  • altaş kesinlikle izeltaş dan aşağı degildir

10 inç kurbağacik vede bits tutucu tornavidasini kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asyalcin

site güvenilir midir?
    almayi dusunuyormusunuz?

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Yok, zamanında normal bir set aldım yıllardır kullanıyorum.

• kir-pi K kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Neticede ben profesyonel kullanmıyorum. Ayda yılda bir lazım oluyor. Sık kullanım için böyle birşey daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Supertecnik

Bu anahtarlarda kalitenin bir önemi olmadığını düşünüyorum. Sıvı teması olmadıktan sonra en ucuzu da aynı işi görür daha kimsenin elinde somun anahtarı kırıldığını görmedim.
    demir alyan yamuk yumuk olmuştu karter tapasını açarken
    vanadyum lokma ucu aldım sorunsuz
    iyisini al evladiyelik olsun
    ceta form yıldız tornavidayı yıllardır kullanırız
    gerçi akülü vidalama uçları ucuz ama olsun kalite kalitedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jusqua

Gedore'de yaklaşık olarak 3 sene önce Türkiye'den çekildi hocam. Şu anda Gedore'nin Türkiye distribütörü Izeltaş firması zaten.
    Gedore bünyesinde Türkiye’deki tesislerde üretim yapan Altaş markası da İZELTAŞ A.Ş’ye satıldı.

• MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Son bir kaç sene üretim Türkiye'de bitirilmişti zaten. Ürünler yurtdışında üretilip gönderiliyordu. Altaş markasının yerini aynı ayarda olan Gedore'nin diğer markası Carolus almıştı. Şirketin işleri de iyiydi ama bir anda çekilme kararı aldılar. Üretim Türkiye'de bitince kalıplar falan daha önce İzeltaş'a satılmıştı. Son olarak dediğiniz gibi isim hakkını da satarak markayı tamamen bitirdiler. Yazık oldu. Şu anda İzeltaş rakipsiz kaldı pazarda. Yaklaşık olarak 30 sene bayiliğini yaptık Altaş'ın. Bir marka nasıl yavaş yavaş bitirilir canlı canlı şahit olduk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Son bir kaç sene üretim Türkiye'de bitirilmişti zaten. Ürünler yurtdışında üretilip gönderiliyordu. Altaş markasının yerini aynı ayarda olan Gedore'nin diğer markası Carolus almıştı. Şirketin işleri de iyiydi ama bir anda çekilme kararı aldılar. Üretim Türkiye'de bitince kalıplar falan daha önce İzeltaş'a satılmıştı. Son olarak dediğiniz gibi isim hakkını da satarak markayı tamamen bitirdiler. Yazık oldu. Şu anda İzeltaş rakipsiz kaldı pazarda. Yaklaşık olarak 30 sene bayiliğini yaptık Altaş'ın. Bir marka nasıl yavaş yavaş bitirilir canlı canlı şahit olduk.
    %100 haklısınız.
    Dayımda iç Anadolu Akdeniz satış temsilciliği yaptı bir süre

• quote:

Hocam.şu.anda altaşın 12 li.seti 80 tl. Sizce alınır.mı yokda izeltaş mı?

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Hocam 80 tl'ye bulduysanız gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. İzeltaş'tan kalite olarak farkı yok.

• MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen tanıyoruzdur hocam.

• quote:

Hocam 80 tl'ye bulduysanız gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. İzeltaş'tan kalite olarak farkı yok.
    Fiyat.nasıl.hocam.sizce.iyi.midir
    Pardon hocam.80 demişim.88 olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 28 Temmuz 2019; 0:8:32 >
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Eğer o fiyata alabiliyorsan süper hocam.

• İzeltas 10 numara 5 yıldız marka tavsiye ederim çünkü orada çalışmıştım. Kalite, direnç her ürünün standart uygun üretilir velev ki elinde ne kullaniyorsan kırıldı koşulsuz şartsız iade alınır kesin ve ürün kalite standart yerine gönderilir incelenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabanoz -- 28 Temmuz 2019; 0:23:11 >
  • sabanoz S kullanıcısına yanıt
    İzeltaş mı altaş mo hocam

• İzeltas

• Örnek veriyorum yan keski 10000 Walt elektriğe direnç gösteriyor gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: sabanoz

İzeltas
    altaş nasıl hocam 88 tl ye 12 li set
  • İzeltaş Elta. Bu yeşil renkli set kırmızı olanlara göre biraz düşük kalite mi oluyor?

urun.n11.com
    Elta (izeltaş) Çatal İki Ağız Anahtar Takımı 12 Parça - n11.com
    https://urun.n11.com/anahtarlar/elta-izeltas-catal-iki-agiz-anahtar-takimi-12-parca-P298100364

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.