Şimdi Ara

İzeltaş 0100 Çatal İki Ağız Anahtar Takımı Kısa Boy - 12'Li Set (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
18.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: newrophat

merhaba hocam, iyi özellikli tavan boyasının "hava geçirgenliği" plastik boyadan daha fazladır bu yüzden tercih edilir fakat tavan boyasında kalsit oranı daha fazla olduğu için kaliteside düşüktür haliyle, tozlanması boyanın kalitesine ve ortamada bağlıdır biraz, iyi kalitede olsa boya özelliğini kaybettikçe tozlanma yapar, plastik boyada zamanla tozlanma yapar ama bu süre tavan boyasında plastik boyadan daha kısadır , ayrıca tavan boyası renk olaral tam mat diye geçer, benim size tavsiyem tavanlarınıza "tam mat plastik boya" uygulamanız, çok daha uzun ömürlü olacaktır.

Alıntıları Göster
    Tavsiyenize uyuyacağım teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla marka önemli değil fiyat performans hangisi ise onu alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sabanoz S kullanıcısına yanıt
    başka bir arkadaşa da aynı cevabı vermiştim , şahsen ortalama kalitede bir plastik boyayı en iyi tavan boyasına tercih ederim , tabiki bu benim tercihim , illa tavan boyası alınacaksa da marka olarak mümkünse iyisini almanızı öneririm daha uzun ömürlü olacaktır . onun dışında kendi eviniz değilsede bir sürü piyasa malı iyi boyalar var , bazı arkadaşlar tek demiş mesela , onun gibi bir alt kalite markalara yönelebilirsiniz , hiç gerek yok bir kova boyaya 250-300 lira vermeye . rutubet küf sorunu varsa boya içine katıp antibakteriyel özellik kazandırabileceğiniz küfkes gibi ürünler , kısmi olarak su izoalasyonuna yönelik yöntemlerden yine boya içine sutut gibi kimyasasallar katmak vs... pratik ve ucuz yollu çözümler . eskiden çoğu işlemi kendimiz yapardık , şimdi herşeyin hazırı var ama fiyatlarında maşallahı var , birazda plasebo etkisi gibi en iyiyi aldım en iyisi oldu sanıyor insanlar , oysa evin yaşından uygulamanın yapıldığı yüzeye, ekipmanın kalitesinden işçiliğe en az boya kadar önemli , mükemmel sonuç için herşeyin mükemmel olması lazım , olmuyorsa orta kalite yeterde artar .

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Konu dağılda yakında beni linç ederler ama bir sorum olacak.
    Evde gömme balkon var , fakat konumu yüzünden duvarlar yandan durmadan yağmur yiyor, bu da 1-2 yıl içinde boya felan bırakmadığı gibi birazda sıva döküyor.

Böyle bir duvara nasıl malzeme ile boya vurmak lazım.

Bina 50-60 yıllık.

marka da önemliyse o konudada bilgi güzel olur !
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Konu dağılda yakında beni linç ederler ama bir sorum olacak.
    Evde gömme balkon var , fakat konumu yüzünden duvarlar yandan durmadan yağmur yiyor, bu da 1-2 yıl içinde boya felan bırakmadığı gibi birazda sıva döküyor.

Böyle bir duvara nasıl malzeme ile boya vurmak lazım.

Bina 50-60 yıllık.

marka da önemliyse o konudada bilgi güzel olur !
    içeriden yapılacak bütün işlemler günü kurtarmak için çok kısa vadeli makyajlar olur, suyun kaynağı kesilmediği sürece özellikle içeriden çözümü yok bunun. mümkünse binanıza dış cephe yalıtımı yaptırmanızı tavsiye ederim, anlattığınız kadarıyla beton artık tutuculuk özelliğini kaybediyor böylece dışarıdan gelen en ufak suyu emiyor duvarlar. bunu yapamıyorsanız önce zemini spatula ve zımpara ile güzelce temizleyin, daha sonra yüzeye sıva ve saten alçı karışımını çok ince bir kat uygulayın kuruduktan sonra boya astarı atın arkasından plastik boya içine sutut denilen malzemeyi 1/10 oranında boya ile karıştırıp 2 kat uygulayın, son olarakta boya kuruduktan sonra 1kg sutut denilen kimyasalı sulandırıp boya yaptığınız yüzeye hatta tavana bile uygulayın. yalıtım yapılana kadar bu şekilde idare edebilirsiniz. işlemler gözünüzde büyümesin tek tek yazınca padişah fermanı gibi duruyor ama eliniz yatkınsa kolaylıkla yapabilirsiniz, hatta malzeme çok derseniz astar kullanmayın ama yüzeyi temizleyip düzledikten sonra alçıyla basit bir direnç vermek izolasyonlu boya atmak size zaman kazandırır.

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    Dış cepheden suyu yok etmedikçe veya çatıdan içten ne sürerseniz boş. Çok şükür ben atlattım rahat ettim.

• urun.n11.com
    İzeltaş 0100 Çatal İki Ağız Anahtar Takımı Kısa Boy - n11.com
    https://urun.n11.com/anahtarlar/izeltas-0100-catal-iki-agiz-anahtar-takimi-kisa-boy-P294125790

Aynı ürünmü

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    12 lisini seçince 180 lira oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4006

12 lisini seçince 180 lira oluyor.

• Hocam siz ana konu açın bu kadar bilgi ziyan olmasın

• fitarih kullanıcısına yanıt
    denk geldikçe yazıyoruz böyle hocam, böyle bir konu açılırsa elbette yardımcı oluruz zamanımız el verdiği sürece

• ₺174,00 olmuş.
  • 1 adet aldım. Arkadaş gördü onada aldık. Ürün gauet güzel. Çok hızlı kargoladılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.