Şimdi Ara

Izlandayi Yenersek Bu Is Biter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ukrayna ilginç şekilde yenildi 3. Siradayiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Finlandiya belli olmaz gelir patlar bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki maçı da kazanırsak bence lider oluruz.

Ukrayna - Hırvatistan tam beraberlik maçı. Hırvatistan berabere kaldığında puanlar eşit oluyor ikili averaj bizde.
  • neuro kullanıcısına yanıt
    Ama genel averaja bakılıyor

Şu an Hırvatlar +9

İzlanda Ukrayna biz +4

• Valla hiç belli olmaz grubun en zayıf takımı Kosova'yı bile herkes ıkına ıkına yenebiliyor. Finlandiya İzlanda'yı yendi bizi de yenebilirler formdalar. Kim çekti arkadaş bu grubu abdestsiz mi gitmişler nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmez. Finlandiya deplasmanı zor olacak, havalar soğuyor çünkü.
  • İzlandayı içerde geçersek bu iş biter gibi.Hırvatlar dün neden bu kadar tırt oynadı onu anlamadım.
  • Gene sadece 1 maçı iyi oynayıp gitme durumu yakaladık . İzlanda kaç yıldır iyi onlar gitsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Finlandiya belli olmaz gelir patlar bize

Finlandiya'dan çok çekinmiyorum. Asıl tehlike İzlanda. Bize çok ters bir top oynuyorlar. Çok dar alanda ve çok disiplinli oynuyorlar. Defanslarının göbeği çok sağlam. Set oyunu oynadığın zaman takım halinde çıkmasını da iyi biliyorlar. Çok zor rakip.
  • Ukrayna ilginç şekilde yenildi ? Kiev de ki ilk maçta izlanda galibiyeti kaçırmışdı :) Euro 2012 için playoff oynamış 2014 dünya kupası playofflarında hırvatistana kaybettiler ! Euro 2016 da eleme guruplarında önce hollandanın içinden geçtiler rezil ettiler , sonra türkiyeyi ezdiler , çek cumhuriyeti de bundan nasibini aldı ! Ve Euro 2016 ya katıldılar çeyrek finalde ingilterenin biletini kestiler ! Yarı finalde evsahibi fransaya kaybedip evlerine döndüler !

2012 yılında reyjkavik te bi barda 15 kişi ile milli takımda neleri yanlış yapıyoruz acaba diye tartışıyor teknik direktörleri de buna dahil ! Şimdi o sayı 500 kişi oldu ! Hatalarını doğrularını konuşuyorlar gelenek haline getirmişler !

Düşünsene türkiyede fatih terim kahveye giriyor ya gelin beyler ağalar şu milli takımın hali ne olacak diyor gelin konuşalım der mi ?
    Fatih terim genel tff nin organize ettiği seminerler de çıkıp akıl veriyodu paylaşımda bulunmuyordu ! Hatta bi konuşmasında türkiye süperliğinde ki teknik direktörlere konuşuyordu gazeticeler de vardı işte diyoki 2000 de ben yaptım ben kazandım kusursuzum benim yolumdan gidin falan kendisinden teknik direktörlük konusunda daha çok diplomaya sahip insanlara ben yaptım ben buyum diyodu !

:) İzlandayı hafife almayın izlanda - Finlandiya maçını 90 dakika izledim tek kale maç oynandı atamayana atarlar hesabını bilirmisiniz ? 8 ci dakika da 1-0 Finlandiya öne geçti ! Dakika 90 artılarında bile 1-0 ken izlanda maçı 30 saniyede yine kazana bilirdi girmedi dersiniz, becereksiz dersiniz ,o gün futbol şansı yoktu yanlarında !

Bana Letonya - türkiye maçlarını hatırlattı :) 2002 dünya kupası 3cüsü kadro Euro 2004 de playofflar da letonyaya elenmişdi !

İngilizcesi olanlar veya anlaya bilecekler güzel bir analiz var Euro 2016 çeyrek final İngiltere - izlanda İngiltere nasıl kaybetti diye !
    https://www.youtube.com/watch?v=TizCkLHVwkA

Peki izlandayı nasıl yeneriz derseniz? çok basit ! ortasaha dan forvete uzun havadan veya yerden direkt toplar atıcaksınız mesala burak yılmaz bunları türkiyede çok iyi yapıyor ortasahadan defansın arasına hop burak karşı karşıya kalıyor , herzeman direkt oynicaksınız hiç birzaman geriye yana oynamicaksınız eger yana ve geriye döndüğünüz zaman izlanda alan presi yaptığı için pozisyon bulamıyorsunuz sizin oyuncunuz çalım atsa bile 2 ci 3cü eleman gelip alıyor topu !

Özellikle kornerler de çok zaafları var :) uzun ve fizikli takım diyorsunuz ama en zayıf yeri duran toplar :)
    https://www.youtube.com/watch?v=UZMspzEuMtE Bu da yarı final fransa maçı 5 tane attı nasıl atmış görün !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 6 Ekim 2017; 23:36:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

Ukrayna ilginç şekilde yenild ? Kiev de ki ilk maçta izlanda galibiyeti kaçırmışdı :) Euro 2012 için playoff oynamış 2014 dünya kupası playofflarında hırvatistana kaybettiler ! Euro 2016 da eleme guruplarında önce hollandanın içinden geçtiler rezil ettiler , sonra türkiyeyi ezdiler , çek cumhuriyeti de bundan nasibini aldı ! Ve Euro 2016 ya katıldılar çeyrek finalde ingilterenin biletini kestiler ! Yarı finalde evsahibi fransaya kaybedip evlerine döndüler !

2012 yılında rejlavikte bi barda 15 kişi ile milli takımda neleri yanlış yapıyoruz acaba diye tartışıyor teknik direktörleri de buna dahil ! Şimdi o sayı 500 kişi oldu ! Hatalarını doğrularını konuşuyorlar gelenek haline getirmişler !

Düşünsene türkiyede fatih terim kahveye giriyor ya gelin beyler ağalar şu milli takımın hali ne olacak diyor gelin konuşalım der mi ?
    Fatih terim genel tff nin organize ettiği seminerler de çıkıp akıl veriyodu paylaşımda bulunmuyordu ! Hatta bi konuşmasında türkiye süperliğinde ki teknik direktörlere konuşuyordu gazeticeler de vardı işte diyoki 2000 de ben yaptım ben kazandım kusursuzum benim yolumdan gidin falan kendisinden teknik direktörlük konusunda daha çok diplomaya sahip insanlara ben yaptım ben buyum diyodu !

:) İzlandayı hafife almayın izlanda - Finlandiya maçını 90 dakika izledim tek kale maç oynandı atamayana atarlar hesabını bilirmisiniz son dakika larda 1-0 Finlandiya öne geçti ! Dakika 90 artılarında bile 1-0 ken izlanda maçı 30 saniyede yine kazana bilirdi girmedi dersiniz becereksiz dersiniz o gün futbol şansı yoktu yanlarında !

Bana Letonya - türkiye maçlarını hatırlattı :) 2002 dünya kupası 3cüsü kadro Euro 2004 de playofflar da letonyaya elenmişdi !

İngilizcesi olanlar veya anlaya bilecekler güzel bir analiz var Euro 2016 çeyrek final İngiltere - izlanda İngiltere nasıl kaybetti diye !

https://www.youtube.com/watch?v=TizCkLHVwkA

Peki izlandayı nasıl yeneriz derseniz? çok basit ! ortasaha dan forvete uzun havadan veya yerden direkt toplar atıcaksınız mesala burak yılmaz bunları türkiyede çok iyi yapıyor ortasahadan defansın arasına hop burak karşı karşıya kalıyor , herzeman direkt oynicaksınız hiç birzaman geriye yana oynamicaksınız eger yana ve geriye döndüğünüz zaman izlanda alan presi yaptığı için pozisyon bulamıyorsunuz sizin oyuncunuz çalım atsa bile 2 ci 3cü eleman gelip alıyor topu !

Özellikle kornerler de çok zaafları var :) uzun ve fizikli takım diyorsunuz ama en zayıf yeri duran toplar :)

https://www.youtube.com/watch?v=UZMspzEuMtE Bu da yarı final fransa maçı 5 tane attı nasıl atmış görün !

Kardeş Finlandiya İzlanda maçında ilk 20 dakikada attı golu Finlandiya son dakikada değil. İzlanda sakika 75 civarı kırmız kart gördü. Yani uydurma ziya. Nasıl izledin sen bu maçı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İzlanda , Hırvatlar kadar gelemez kalemize. Geçen sene 1-0 kazandığımız maça benzer. Deplasmanda o kadar da iyi oynamıyorlar zaten. Saçma sapan hatalar yapmazsak zor da olsa alırız. Her şey son maça kalırsa onu da bir şekilde halletsinler bi zahmet.

• QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Kardeş yazarken başka maçlarıda düşünüyodum yazım hatası yaptım atamayana atarlar deyimini yazarken izlanda 8 ci dakika da yedi ! Direkt uydurma filen demişsin ayıp etmişsin ayıp yapmayın be bukadar. Bide kardeş diye söze başlıyorsun belki ben senin baban yaşındaysam ? Normal değil yani düzgünce uyara bilirsin düzeltirim sıkıntı değil yani neyse uyarın için teşekkürler kusara bakma hakkını helal et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 7 Eylül 2017; 6:28:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.