Şimdi Ara

İzlediğim dizilere göre öneri yapabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - Game of Thrones
    - Breaking Bad
    - Better Call Saul
    - Lost
    - 12 Monkeys
    - Fringe
    - Banshee
    - Da Vinci’s Demons
    - Dexter
    - Forever
    - Marco Polo
    - Prison Break
    - The 100
    - The Originals
    - Suits
    - Sherlock
    - The Flash
    - Daredevil
    - Shameless
    - Californication
    - Mr. Robot ( yeni bölüm bekliyorum )

-- Başka önerebileceğiniz dizi var mı ?

Dizi de cinsellik olmasın demiyorum ama varsa belirtirseniz iyi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlissadam -- 26 Haziran 2015; 4:05:38 >

• Boardwalk Empire 9/10 (Tarihi suç dizisi. 1920'lerin Amerika'sında içki yasağı çıkması üzerine kurtlar sofrası oluşur ve mafyalar birbirlerini parçalamaya başlar. Kısaca konusu bu. Bir de karakterlerin çoğu gerçekte yaşamıştır. Al Capone gibi.)

Luther 8/10 (Zekice bir senaryosu olan bir İngiliz polisiyesi. Sherlock sevdiysen buna da bak. Biraz farklılar ama bence bu dizi daha gerçekçi ve daha güzel.)

Rome 8/10 (Tarihi dizi arıyorsan direkt buna başla.)

Friends 9/10 (İzlediğim en iyi komedi dizisidir. Daha iyisine de şu ana kadar rastlamadım.)
  • agents of shield izle, beni acayip sardı, çok sürükleyici artı bir sürü gizem var dizide ve zamanla çözülüyo biyere bağlanıyo, lost gibi bırakmıyo yani ortada hafiften fringe in ilk iki sezonunu andıran bölümleri de var baya, ilk sezon özellikle, the flash daredevil filanda izlemişin, bunuda seveceğini düşünüyorum
  • teşekkürler bakayım
  • Teşekkürler bakayım hepsine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlissadam -- 27 Haziran 2015; 4:56:45 >
  • İmzamda izlemediğin varsa başlayabilirsin

BREAKING BAD • GAME OF THRONES • FRINGE • LOST • PRISON BREAK • ARROW • HANNIBAL • SUPERNATURAL • FARGO • TRUE DETECTIVE • SHERLOCK HOLMES • SPARTACUS • DA VINCI'S DEMONS •
  • true detective,arrow,prison break true detective de cinsellik var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • True Detective(Cinsellik içeriyor fakat abartı değil)
  • @Yılmaz Güney Hocam komedi olarak Louie, Parks and Recreation, Rick&Morty, arrested Development, South Park ve The IT Crowd izlediniz mi?

@yanlissadam Hocam Boardwalk Empire, True Detective, Person of Interest, House of Cards öneririm.

Bunlardan Person of Interest, Lost ve PB tarzı inanılmaz sürükleyici hemde kaliteli bir dizidir. True Detective-Boardwalk Empire-House of Cards bu 3'ü daha durağan(Breaking Bad'ten biraz daha ağır) ancak inanılmaz kaliteli dizilerdir.

Komedi olarak Louie, Modern Family, Community, South Park(bol cinsel içerik), The IT Crowd, Rick&Morty, Arrested Development öneririm.
  • İzlemedim hocam. Şu anda Modern Family ile It's Always Sunny in Philadelphia izlemekteyim. Yazdıklarının hepsi listemde ileride izlemeyi düşünüyorum. IASIP çok iyi bu arada hatta baya baya iyi öneririm izlemediysen.
  • IASİP efsane zaten hocam
  • True Detective ve Boardwalk Empire a bakacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.