Şimdi Ara

İzlediğiniz dizilere ara verin ve True Detective'yi izleyin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün 4 bölüm izledim özellikle 3-4. bölüm mükemmeldi. bugün bitirmeyi planlıyorum.
  • sırf senin için ilk 2 bölümünü izleyebilirim.batman beyonda güvendim hannibal 5 bölüm zorladım olmadı sevemedim bi bunu denicem 2 bölüm hadi inşallah dexterden sonra bir diziyi beğenirim
  • Ya bu diziyi izleyenler ya kesinlikle izlemelisin diyor ya da hiç izleme diyor. Ortası yok sanırım
  • hocam ben senin için bu yazıyı yazıyorum sen benim için bu diziyi izleyeceğini söylüyorsun yinede teşekkür ederimmi desem ne desem bilemedim beğenmene bağlı beğendiysen iyiki tavsiye etmişim derim
  • İzlediğim en iyi dizi hususunda Breaking Bad ile arada kaldığım dizidir.
  • az önce bitirdim ve diyorum ki:

once there was only dark. if you ask me, the light is winning.
  • konu çok yerinde olmuş kesinlikle izlenmesi gereken bir yapım.
  • imdb dizilerde şu anda 1. sırada bunu yeni gördüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listeye aldım. Boarwalk Empire hakkında ne düşünüyorsunuz? İzlemeye değer mi?
  • Bakın arkadaşlar yanlıs anlamayın buradaki çoğu insandan daha çok dizi izlemişimdir ve bildiğin günümün 6-7 saati dizi izlemekle geçiyor işim bilgisayardan olduğu için. Bu dizi gerçekten mükemmel hatta mükemmelden biraz daha iyi ama bu diziyi bi breaking bad ile bi prison break ile bi sherlock ile kıyaslayanlar cidden şaka yapıyor olmalılar.

Bana göre prison break dünyanın en iyi dizisidir, ben bunu söylerim ama breaking bad mi prison break mı diye soru sorulunca cevap veremem ikisi de ayrı kategori ikisi de benim bebeklerim der geçiştiririm :D Ki bazı arkadaşlar breaking bad ile kıyaslamış

Sherlock kadar iyi değil hatta yanına bile yaklaşamaz dostum, ama gerçekten çok sağlam bir dizi.

oguz kardeş ilk 4 bölüm sabretmen lazım biraz, sakın pes edip kapatma dizi 4. bölüm başlıyor :D

Sanchez kardeşim izleme diyen de anlamıyodur dizi işinden gerçekten yani, bak ben yukarda diziyi eleştirmeme rağmen bunu söyleyen adamım yani düşününce mantıklı bir sey oldugunu anlarsın :D

imdb'deki sırasını kesinlikle haketmiyor, tekrar söylüyorum sağlam dizi ama kesinlikle en üstlerde olmamalı.

UZUN LAFIN KISASI, ÇOK ABARTILDI.

• Izleyecegim bir gunde biterse tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

Çok dizi izlerim tamamiyle dizi bağımlıyısıyım.. bu dizinin konusununda olduğunu biliyorum burada fakat ayrı bir konu açmak istedim .. True detective tamamen izlemeye üşendiğim diziydi cinayet kurguyu hiç sevmezdim fakat dizi ön yargılarımı öyle bir yıktıki tamamiyle beni kendisine bağımlı etti.. ama 8 bölüm sürdü sadece ve şu an koca bir boşlukta kaldım.. diğer diziler beni hiç heyecanlandırmıyor bile tekrar dönüş yapıcam yeni bölümleri çıkan dizilerim var fakat bu kasırga gibi geldi geçti.. gerçekten eğer zamanınız varsa bu diziyi kesinlikle izleyin.. ana konuya göz atın bir tane kötü yorum yok.

Carnivale izlemiş miydiniz ? Yarım kalan ve eski bir dizi ama, eğer True Detective sizi bu kadar vurduysa ve dönem dizilerini seviyorsanız, Carnivale bence 2 kat daha vurucu bir dizi. Tabi ki HBO dizisi.

• dördüncü bolumu izledim simdi mükemmel ya kesinlikle izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 19 Mart 2014; 13:20:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

dördüncü bolumu izledim simdi mükemmel ya kesinlikle izleyin

Wisdom diyorsa izlemeliyiz yahu
  • Sonunda göktaşı dünyaya çarpıyor beyler.
    Şaka bir yana cidden kaliteli bir yapımdı. Matthew cidden çok harika, oyunculuk kariyerinin zirvesine çıktı bu sene. Dizi ilk sezondan çitayı çok yükseltti umarım ikinci sezonda hayal kırıklığı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

Çok dizi izlerim tamamiyle dizi bağımlıyısıyım.. bu dizinin konusununda olduğunu biliyorum burada fakat ayrı bir konu açmak istedim .. True detective tamamen izlemeye üşendiğim diziydi cinayet kurguyu hiç sevmezdim fakat dizi ön yargılarımı öyle bir yıktıki tamamiyle beni kendisine bağımlı etti.. ama 8 bölüm sürdü sadece ve şu an koca bir boşlukta kaldım.. diğer diziler beni hiç heyecanlandırmıyor bile tekrar dönüş yapıcam yeni bölümleri çıkan dizilerim var fakat bu kasırga gibi geldi geçti.. gerçekten eğer zamanınız varsa bu diziyi kesinlikle izleyin.. ana konuya göz atın bir tane kötü yorum yok.

Carnivale izlemiş miydiniz ? Yarım kalan ve eski bir dizi ama, eğer True Detective sizi bu kadar vurduysa ve dönem dizilerini seviyorsanız, Carnivale bence 2 kat daha vurucu bir dizi. Tabi ki HBO dizisi.

bu diziyi bana öneren ikinci kişisin o diziyi izliyicektim sanırım ama neden izlemedim bilmiyorum.. teşekkür ederim aklımda bakıcağım

• Kesinlikle katılıyorum, dün gece bitirdim diziyi. İlk 4 bölümü dizi tarihinde ilk 10'a girer, sonraki bölümler ilk 3'e girer. 4.Bölümden sonra imdb puanını hakediyor.

Rust gibi bir karakteri 2.sezon izleyemecek olmak çok kötü.
  • Reserved.
  • dizin konusu kilişe tipik Amerikan filmi ancak bağımlılık yaratan konu oyunculuklar atmosfer doğallık rustı canlandıran mattew reisin mükemmel oyunculuğu diziyi bu yılın hatta gelmiş geçmiş en iyi 3-4 dizisi arasına sokuyor..kim ne derse desin matt reis olayı farklı yere taşıdı diznin finalınden sonra diğer dizilere konsantre olamadım bı turlu en az 10 dizi benı bekliyor ama etkısı ınanılmazdı bu dızının..matt reis vur de vuralım..yaw sevısme sahnelerıni bıle orjınal yapmışlar daha ne olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 21 Mart 2014; 20:41:21 >
  • İzleyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.