Şimdi Ara

İzlediğiniz dizilere ara verin ve True Detective'yi izleyin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kadro değişecek şimdilik 1 sezon bir kadro var Boardwalk Empire sezon 2 deyim :)
  • LeanBack kullanıcısına yanıt
    Namını yürütelim şu dizinin şu dizinin ya.İzleyeni çok az maalesef.Bende 4 sezonu bitirdim yeni sezonu dört gözle bekliyorum.

True Detective yapımcılarına güveniyorum ben.2.Sezondaki oyuncular Rust-Marty ikilisini aratmayacaktır diye düşünüyorum.8 bölümde yaptıkları kaliteye inanarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stephc

Not aldım bi ara izlicem

+1
  • nerden indircez ? zamunda da yok ?
  • Kat.ph

Mutlaka izlemeniz gereken dizilerden bir tanesi. Her şeyiyle enfes, özellikle Rust Cohle (Matthew McConaughey) karakterine hayran kalacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

Dizi sadece 8 bölüm mü yoksa yeni sezonlar çıkacak mı?

Yeni sezon gelecek farklı oyuncularla muhtemelen.
    Dizinin ilk sezonu bence efsane olur.

Neden farklı oyuncularla gelecek ve ne zaman başlayacak 2. sezon ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 12 Mart 2014; 14:40:28 >
  • breaking bad'den sonra izlediğim en iyi dizi sonuçta HBO bu
  • Güzel diziye benziyor hadi bakalım bi ara bakarız
  • İlk 2 bölümü çıkar çıkmaz izlemek için çektim ama 2 aydır sakin kafayla başlıyayım diye izleyemedim.

Zaman ayırmak lazım...
  • ilk sezonun paketi çıksın indirip başlıycam ilk iş, şu aralar Misfits izlemekteyim onun 2. sezonunu bitirip haftasonu True Detective'i hallederim
  • Öbür ikisinide alalım ki kalite seviyesi anlaşılsın.
  • diziyi ilk bölümden itibaren salyalar akıtarak izleyenlerden biri olarak breaking bad ten bile -iddeali konuştuğumun farkındayım- daha sağlam bir dizi olduğunu söyleyebilirim.
  • bir arkadasın yazdıgı gibi izlediginiz her yeni bolum bir oncekini 2 ye katlayarak artan bir kaliteye sahip , konunun islenis tarzı oyuncuların karakterlerini sanki kendileriymis gibi oynamaları , kısacası benim cok hosuma gitti.izleyin arkadaslar pisman olmazsınız.
  • Uzun zamandır izlediğim en iyi dizi 10/10
  • Bende senin gibi cinayet polisiye filmlerini pek sevmem ama bu gece bakayım.
  • İlk bölümü şimdi izledim. 1 saat gibi uzun bir süreyi sıkılmadan izledim , her ne kadar aksiyon olmasa da akıcılığı kurgusu güzel. içimde aşırı bi merak duygusu oluşmadı açıkçası 2. bölümü izlemek için can atmıyorum. ama yarın izliycem
  • Ekledim listeye.
  • Biriksin izleriz 8 bölümü 1 günde biter şimdi bekle falan bana ters
  • sherlock'dan sonra saracak mı bakalım teşekkürler tavsiyen için
  • İzleyelim bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.