ne yazikki iki adet verebileceğim. 1- Brave Heart 2- Matrix ve de Onur ödülü 1- Malcolm X
1- Yeşil Yol 2-Matrix 3-Azap yolu
saving private ryan memento alien II
1.) Star wars serileri 2.) Godfather serileri 3.) The exorcist
3'le sınırlayamayacagım,üzgünüm..
- Das Boot - Godfather - Devil's Advocate - Silence Of The Lambs,Hannibal,Red Dragon - Saving Private Ryan - Scent Of A Woman - Full Metal Jacket - Green Mile - Fight Club - Training Day - American History X - The Matrix - Meet Joe Black - Back To The Future I-II - Enemy At The Gates - The Fast & The Furious - Gladiator - Midnight Express - Platoon - Se7en
* Charlie Chaplin'in hemen hemen tüm filmleri onur ödülü alır benden ;)
Requiem For A Dream..
LOTR Series..
The Ring..
yenilerden gittim..
Her kategoride 3 ten fazla en beğendiğim film var o yüzden dierlerini attım kenara.
Saving Private Ryan Pearl Harbour We were Soldiers
er ryan kutarmak son durak matrix glatidor brevheart
1)saving prıvate ryan 2)The Ronin 3)The matriXxxX
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ilhankaramolla52</i> <br />er ryan kutarmak son durak matrix glatidor brevheart <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
waaay son durak ı seven biri :D 2. si de çıkıyormuş filmin :)))
sayacaklarım arasına G.Orwell'ni 1984 ünün güzel bir film uyarlaması olan Magiddo: The Omega code 2 yi de katıyorum..
DAVID FINCHER IN BUTUN FILMLERI
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Lord</i> <br />bence terminatör de zamanının etkileyici filmlerindendir bundan 10 sene önce falan yani terminatör3 üde bekliyorum merakla <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> e ç#305;k#305;o zaten yenisi
Bu bizi karalayan ünlü (!) Gece yarısı ekspresi'mi?? Bizi böyle aşalayan saçmalıklarla dolu bu filmi nasıl sevebilirsin??!! Helal sana!
Nucro boşver tepki almak amaçlı yazmıştır heralde...aklı sıra pirim yapacak
nucro ve safir..siz ne saçmalıyorsunuz be ? prim mrim..burası ne tür bir ortamdır ki insan burada prim yapma ihtiyacı duysun ??! sapla samanı birbirinden ayırt etme özrü olan toplumumuza örnek bir tavır..güzel,çok güzel..bir sinema filmi senin ülkeni aşağılıyor diye seyredilmeyecek ya da beğenilmeyecek diye bir madde bulundugunu sanmıyorum anayasada..60 ve 70'lerde çekilen tüm türk tarihi filmlerinde yunanlılar,ingilizler,fransızlar vs yerden yere vurulur,"****" diye bahsedilir,"gavur" diye aşağılanır ama kimsenin sesi çıkmaz..milli duygularınız böyle ıvır zıvır meselelerde mi kabarıyor sizin? bırakalım bu dandik masturbasyonları..bana gelince.. "milliyetçilik" hususunda bana ders verecek en son kişiler siz olursunuz..eyvallah
gordini, bu film ile bizim saçma bizans filmlerini karıştırarak bence sen saçmalıyorsun. GEce Yarısı ekspresi'nin Türkiye'yi ve Türk insanını nasıl gösterdiği ortada. Zaten bir kısım Avrupalı böyle bir imaj görmek istiyor tam da istedikleri aşalık şeyleri gösteren bir film. Sana dokunmamış olabilir ve sanatsal yönün ağır basıp (!) bunları görmezden gelmiş olabilirsin ama filmin bizi nasıl gösterdiği ortada. Aynı film fransızlar ya da ingilizler için çekilsin bakalım onlar ne yapıyor. Kim milliyetçilik yapıyor o zaman görürsün.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>güzel,çok güzel..bir sinema filmi senin ülkeni aşağılıyor diye seyredilmeyecek ya da beğenilmeyecek diye bir madde bulundugunu sanmıyorum anayasada<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Peki güzel çok güzel bir şiir sana hakaret etse aşalasa yine sevecek misin? Sanırım seversin çünkü anayasada böyle bir şey de yok!