Şimdi Ara

izlediğiniz en iyi film (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya klasik şeyler yazmak istemiyorum; Prestige , İnception vs. O nedenle Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi diyeceğim.
  • Tanıtımını izledikten sonra neredeyse bir yıl bekledikten sonra izleyebilmiştim, açıkçası benim için hüsran olmuştu o tanıtımdan sonra böyle bir film olması. Tabii kötü film değil ama en iyisi de değil.
    1 Tane filme en iyisi bu demek benim için zor, şuan aklıma gelen Truman Show oldu ama onlarca film var birbirinden güzel.
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Aslında benim sevmemin temel bir nedeni yok. Ama bir deiğşik filmdir benim için.
  • mr nobody bence o kadar film izledim hiç ondan aldığım tadı aldığım olmadı. varsa öneri açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

mr nobody bence o kadar film izledim hiç ondan aldığım tadı aldığım olmadı. varsa öneri açığım

Fight Club

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forrest Gump
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

mr nobody bence o kadar film izledim hiç ondan aldığım tadı aldığım olmadı. varsa öneri açığım

Fight Club

pek film izleyen birisi değilim ama fight club'ı izlemeyen yoktur herhalde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

Fight Club

pek film izleyen birisi değilim ama fight club'ı izlemeyen yoktur herhalde

Cloud Atlas'ı izlemediysen kafan sakinken izle ama sakın bir yerini bile kaçırma yoksa netteki anlamadımcılar kervanına katilabilirsin

• Rain man

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birdost61

Belki daha iyi senaryo ve sahneler olabilir ama bu film bir farklı benim için : District 9

Bu filmin yeri bende de başkadır. Özellikle ilk izlediğimde sonundaki duygu bitirmişti beni. Ama en iyi film olabileceğini sanmıyorum
  • ölmeden önce böyle bir filmi izlediğim için, kendimi şanslı görüyorum.

• Forrest Gump ve Esaretin Bedeli arasında kaldım şu an. diğer yandan onlarca film beni yaz diyo resmen :D
  • 12 angry men.

Bu film kadar sevdiğim başka filmlerde var ama bunu söylemek geçiyor içimden.
  • Esaretin Bedeli
  • The Shawshank Redemption

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • celal ile ceren
  • Hachicko
  • Düşük bütçeyle sadece bir evin içinde çekilmiş gizem yağmuru altında sırılsıklam olacaginiz Man from earth derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarparian

Düşük bütçeyle sadece bir evin içinde çekilmiş gizem yağmuru altında sırılsıklam olacaginiz Man from earth derim.

İzlemediysen 12 angry Man izlemeni öneririm en iyi tek mekan filmidir bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzledim tabi ki.yazıldığı için yazmadım onu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.