Şimdi Ara

İzlediğiniz en iyi film hangisidir, neden? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • JOE DİRT acayip igrencliklerle dolu bir komedi..........................
  • Ben size film değil de kategori yazayım, filmleri pek ayıramıyom çünkü hepsi güzel

1) Aşk Filmleri
    2) Arabaların Konu Olduğu Filmler
  • 1 akıl oyunları
    2 piyanist
  • Seven ve ardından taklidi olarak çekilen Saw serisi.
  • hımm güzel filmler çıkıyo biraz daha çeşitlendirsek...arşive materyal lazım
  • En iyiden kasıt ne ola ki?

En komik: Süpermen İstanbul'da(fantastik Türk sinemasının doruk noktası)
    En heyecanlı: Sanırım Görevimiz Tehlike-3
    En korkunç: galiba Exorcism of Emily Rose(bu gece izlicem)
    En sıradışı-gerilim: SAW
    En iyi yerli: Fasulye çok güzeldi, bi de Pardon
    En iyi mafya filmi: Godfather

bla bla bla...bi de Kelebek Etkisi, Shawshank Redemptition, Fight Club var, onları bi türlü sınıflandıramadım.
  • Donnie Darko
    What dreams may come
    Requiem for a Dream
    Godfather
    Shawshank Redemption
    Eşkiya
    A Beatiful Mind
    The Game
    Cruel İntensions
    Finding Neverland
    American History X
    Good Will Hunting
    ...

uzar gider...
  • Dead Poets Society (ölü ozanlar derneği)

tam 4 kere seyrettim, bir kere dublajlı seyretti ama etkisini kaybediyor tavsiye etmem. İlk seyrettimde sinema koltuğundan 10 dakika kalkamamıştım, inanılmaz etkilendim, büyülendim. Bu film tamamen hayata görüş açımı değiştirdi ve günü yakalamayı, yüreği kocaman bir insanın başka hayatları nasıl değiştirdiğini gördüm. Filmi çok sevdiğimi bilen bir arkadaşımın doğumgünüm için Amerika'dan gelirken getirdiği "mytrohen cinema" salonunun camekanını kırarak söktüğü orijinal film afişi hayatımın en değerli hediyesidir ve salonum en güzel yerinde asılıdır.

Bu film dışında "driving miss daisy"de nefesimi kesen, dostluk üzerine şiirimsi bir destandır. Asla unutamam

• bissürü film var hangisini yazayım...

saving private ryan
    saw
    heat (büyük hesaplaşma)
    sin city
    akıl oyunları
    Dead Poets Society(üstte yazıyor)
    oyun
    eternal sunshine of spothless mind
    joe dirt
    süper ot
    ali g
    fight club
    25. saat
    ...
    ..
    .
  • ölü ozanlar derneğini ilk üni.deyken sinema klübünün etkinliğinde seyretmiştim.ve ozamana kadar neden seyretmediğim konusunda bayağı hayıflanmıştım.bu film mesleğime bakış açımı değiştirdi diyebilirim.belkide öğretmenliği ilk sevdiğim zamandır o an...çok başarılı bir seçim eliminator.tebrik
  • quote:

Orjinalden alıntı: kedicik

ölü ozanlar derneğini ilk üni.deyken sinema klübünün etkinliğinde seyretmiştim.ve ozamana kadar neden seyretmediğim konusunda bayağı hayıflanmıştım.bu film mesleğime bakış açımı değiştirdi diyebilirim.belkide öğretmenliği ilk sevdiğim zamandır o an...çok başarılı bir seçim eliminator.tebrik

sağol kedicik, zevklerimiz uyuşuyor, inşallah fake değilsindir, forumun tekerleri ezmez
  • yüzüklerin efendisini tek geçerim hala bıkmadım hepsini kaç defa izledim ama her izleyişimde ayrı bi zevk alıyorum yeni şeyler keşfediyorum
  • yok yav fake make diilim referansım biruzec gerçi beni onun fake i zannediyolar olsa olsa o benim fake im olur aslında ne de olsa benden 2 yıl 5 ay sonra dünyayla tanıştı peh
  • Eliminator kedicik biruzecin ablası...Biruzec bizim ablamız olduğuna göre kediciğe hitap biçimine sen karar ver artık.
  • ID:86788

demek biruzecin ablasısın, benim de onunla ilgili şikayetlerim vardı
  • teyze babane gibi laflar etmeyin de ne ederseniz edin neymiş o şikayet söyle bakalım erman
  • quote:

teyze babane gibi laflar etmeyin de ne ederseniz edin neymiş o şikayet söyle bakalım erman

Eşini de üye et de yenge diyelim bari.
  • yenge denmesindense babaneyi tercih ederim şahsen..eşim takılmazki buralara o takılsa takılsa elektronik bölümüne takılır
  • apla senin bu kardeşin beni tehdit etti geçenlerde

yenge mi demeliydim
  • quote:

yenge denmesindense babaneyi tercih ederim şahsen..eşim takılmazki buralara o takılsa takılsa elektronik bölümüne takılır

Niye kü?Enişte bizi beğenmüyür mü?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.