JOE DİRT acayip igrencliklerle dolu bir komedi..........................
Ben size film değil de kategori yazayım, filmleri pek ayıramıyom çünkü hepsi güzel
1) Aşk Filmleri 2) Arabaların Konu Olduğu Filmler
1 akıl oyunları 2 piyanist
Seven ve ardından taklidi olarak çekilen Saw serisi.
hımm güzel filmler çıkıyo biraz daha çeşitlendirsek...arşive materyal lazım
En iyiden kasıt ne ola ki?
En komik: Süpermen İstanbul'da(fantastik Türk sinemasının doruk noktası) En heyecanlı: Sanırım Görevimiz Tehlike-3 En korkunç: galiba Exorcism of Emily Rose(bu gece izlicem) En sıradışı-gerilim: SAW En iyi yerli: Fasulye çok güzeldi, bi de Pardon En iyi mafya filmi: Godfather
bla bla bla...bi de Kelebek Etkisi, Shawshank Redemptition, Fight Club var, onları bi türlü sınıflandıramadım.
Donnie Darko What dreams may come Requiem for a Dream Godfather Shawshank Redemption Eşkiya A Beatiful Mind The Game Cruel İntensions Finding Neverland American History X Good Will Hunting ...
uzar gider...
Dead Poets Society (ölü ozanlar derneği)
tam 4 kere seyrettim, bir kere dublajlı seyretti ama etkisini kaybediyor tavsiye etmem. İlk seyrettimde sinema koltuğundan 10 dakika kalkamamıştım, inanılmaz etkilendim, büyülendim. Bu film tamamen hayata görüş açımı değiştirdi ve günü yakalamayı, yüreği kocaman bir insanın başka hayatları nasıl değiştirdiğini gördüm. Filmi çok sevdiğimi bilen bir arkadaşımın doğumgünüm için Amerika'dan gelirken getirdiği "mytrohen cinema" salonunun camekanını kırarak söktüğü orijinal film afişi hayatımın en değerli hediyesidir ve salonum en güzel yerinde asılıdır.
Bu film dışında "driving miss daisy"de nefesimi kesen, dostluk üzerine şiirimsi bir destandır. Asla unutamam
bissürü film var hangisini yazayım...
saving private ryan saw heat (büyük hesaplaşma) sin city akıl oyunları Dead Poets Society(üstte yazıyor) oyun eternal sunshine of spothless mind joe dirt süper ot ali g fight club 25. saat ... .. .
ölü ozanlar derneğini ilk üni.deyken sinema klübünün etkinliğinde seyretmiştim.ve ozamana kadar neden seyretmediğim konusunda bayağı hayıflanmıştım.bu film mesleğime bakış açımı değiştirdi diyebilirim.belkide öğretmenliği ilk sevdiğim zamandır o an...çok başarılı bir seçim eliminator.tebrik
quote:
Orjinalden alıntı: kedicik
ölü ozanlar derneğini ilk üni.deyken sinema klübünün etkinliğinde seyretmiştim.ve ozamana kadar neden seyretmediğim konusunda bayağı hayıflanmıştım.bu film mesleğime bakış açımı değiştirdi diyebilirim.belkide öğretmenliği ilk sevdiğim zamandır o an...çok başarılı bir seçim eliminator.tebrik
yüzüklerin efendisini tek geçerim hala bıkmadım hepsini kaç defa izledim ama her izleyişimde ayrı bi zevk alıyorum yeni şeyler keşfediyorum
yok yav fake make diilim referansım biruzec gerçi beni onun fake i zannediyolar olsa olsa o benim fake im olur aslında ne de olsa benden 2 yıl 5 ay sonra dünyayla tanıştı peh
Eliminator kedicik biruzecin ablası...Biruzec bizim ablamız olduğuna göre kediciğe hitap biçimine sen karar ver artık.
ID:86788
demek biruzecin ablasısın, benim de onunla ilgili şikayetlerim vardı
teyze babane gibi laflar etmeyin de ne ederseniz edin neymiş o şikayet söyle bakalım erman
quote:
teyze babane gibi laflar etmeyin de ne ederseniz edin neymiş o şikayet söyle bakalım erman
Eşini de üye et de yenge diyelim bari.
yenge denmesindense babaneyi tercih ederim şahsen..eşim takılmazki buralara o takılsa takılsa elektronik bölümüne takılır
apla senin bu kardeşin beni tehdit etti geçenlerde
yenge mi demeliydim
quote:
yenge denmesindense babaneyi tercih ederim şahsen..eşim takılmazki buralara o takılsa takılsa elektronik bölümüne takılır