Şimdi Ara

İzlediğiniz en iyi film hangisidir, neden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    korku kapanı(harikadır)
    yüzüklerin efendisi 1-2-3
  • sveet nowember sanırım böyle yazılıyordu
  • hasan boğuldu
  • saw serileri.
  • yok ama bunun üstüne

• quote:

Orjinalden alıntı: kedicik

memento dışındakileri bilmiyorum...kim oynuyo?

Donnie Darko:http://www.imdb.com/title/tt0246578/

Requiem for a Dream:http://www.imdb.com/title/tt0180093/ (Bu filmi izledikten sonra bir kaç gün kendinize gelemezsiniz, gayet etkileyicidir.)

Hazır aklıma gelmişken geçenlerde izlediğim V for Vendetta da güzeldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: biruzéc

hasan boğuldu

• quote:

Orjinalden alıntı: hasan

quote:

hasan boğuldu

• Amele miydi Amelie miydi neydi.O var.Onu severim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Amele miydi Amelie miydi neydi.O var.Onu severim.

abi sen o filmden bişi anladın mı...

bnm filmi izlerken karnım agrıdı sıkıntıdan!!!!
  • quote:

quote:

quote:

hasan boğuldu

biruzéc in öyküsü çok guzel ben serettim

• quote:

Orjinalden alıntı: redhotrider

quote:

BEnim en sevdiğim filmdir.Yaşamak üstünedir.ânı yaşamak üstüne.Bu hayatta insanı mutlu kılacak şeylerin basit ve önemsiz gibi görünen şeylerin olduğunu anlatır.Bir prinç çuvalında elinmi gezdirmek gibi, suda taş sektirmek gibi...Mesela adamın çocukluğunda oynadığı kartları adama götürür ve adam ağlar.Çünkü adam çocukken ne kadar basit şeylerle mutlu olabildiğini hatırlamıştır.Bir körü alıp gezdirir Amelie...Beklenmedik bir şekilde yapar bu hareketi.Empati kurmayı öğretir böylece.Bir körün yerine kendini koyar, köre gördüklerini anlatarak körün Amelie ile bir nevi empati kurmasını sağlar...Böyle onlarca küçük şey vardır o filmde.Genel olarak anlattığı tek bir cümle ile özetlenecek bir film değil.Hayatı bu kadar basit ve görsel olarak anlatmasını çok sevmiştim ben.Sinemada izlemiştim.Benim Ünideki Sinema arkadaşım önerdi mutlaka git diye...İlk izlediğimde de bayılmıştım....Mesela girişinde FArkındalık hali üzerinedir o tanımlamalar....

• Yüzüklerin Efendisi Serisi
    Zor Ölüm 3
    Son Samuray
    Küp I
    Dövüş Klubü(şarkısınıda bi ayrı severim;Where is my mind?)
  • quote:

BEnim en sevdiğim filmdir.Yaşamak üstünedir.ânı yaşamak üstüne.Bu hayatta insanı mutlu kılacak şeylerin basit ve önemsiz gibi görünen şeylerin olduğunu anlatır.Bir prinç çuvalında elinmi gezdirmek gibi, suda taş sektirmek gibi...Mesela adamın çocukluğunda oynadığı kartları adama götürür ve adam ağlar.Çünkü adam çocukken ne kadar basit şeylerle mutlu olabildiğini hatırlamıştır.Bir körü alıp gezdirir Amelie...Beklenmedik bir şekilde yapar bu hareketi.Empati kurmayı öğretir böylece.Bir körün yerine kendini koyar, köre gördüklerini anlatarak körün Amelie ile bir nevi empati kurmasını sağlar...Böyle onlarca küçük şey vardır o filmde.Genel olarak anlattığı tek bir cümle ile özetlenecek bir film değil.Hayatı bu kadar basit ve görsel olarak anlatmasını çok sevmiştim ben.Sinemada izlemiştim.Benim Ünideki Sinema arkadaşım önerdi mutlaka git diye...İlk izlediğimde de bayılmıştım....Mesela girişinde FArkındalık hali üzerinedir o tanımlamalar....

yazdıkların güzelde gereksizler için fazla ağır deil mi be abi

sen al bu mesajı ''Sinema - Müzik - Kitap '' gidelim hadi

• quote:

quote:

hasan boğuldu

• cok uzun liste oldu server cokmesin diye sildim hepsini..
  • www.requiemforadream.com
  • Bana göre izledigim en güzel film Ölümcül Deney canavar dünyayı 1 günde yiyor bitiriyor dünya Yok oluyor :D ama sonra bi kız kalıyor o kızın yerınde olmak ısterım dunyada 1 tek o var ye iç beleş . . :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoob18

Bana göre izledigim en güzel film Ölümcül Deney canavar dünyayı 1 günde yiyor bitiriyor dünya Yok oluyor :D ama sonra bi kız kalıyor o kızın yerınde olmak ısterım dunyada 1 tek o var ye iç beleş . . :D

filmden anladigin bu mu yani ?

ye ic belesssss ha

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: redhotrider

quote:

aslında ben de anlamıştım ama seni denedim baktım anladın mı anlamadın mı???
    ben izlerken once anlamadım sonra da vcd playeri yan yatırdım anladım o zaman... ama vcd player zaten yan duran bişi... o zaman bu bi çelişki halini alır... o halde ben yan yatmış vcd yi dik konuma getirmiş oldum!!! nese işte bole bi film zaten amelie de!!!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.