Şimdi Ara

İzlediğiniz en iyi reklam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugüne kadar izlediğiniz en iyi reklam nedir

• hangi açıdan yani hazırlanışı bakımından mı komikliği açıdan mı bu tarz yani
    eğer hazırlanışı açısından sa ülkerin cola turka komiklik bakımındansa yine ülkerin çamlıca gazoz reklamı
    yabancı olarak da citroenin şu dans eden araba reklamı güzel hazırlanmış ...
  • citroenin reklamı çok güzel...arabanın robot oluşu çokgüzel bir düşünce....
  • citroen C4 ve
    pepsinin rbazı eklamları
  • Byler ben Vokswogen reklamlarına gbitiyorum o golfun reklamı fln manyak oluyolar
  • parfüm+dedorant reklamllarının hepsi
  • sinan çetinin reklamı vardıya "ben çelik a......k ya sen kimsin"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZ EN ÇOK ETKİLEYEN FİLMLER
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapı Kredi----Tıkh tıkh tıkh eyi günler
    Yapı Kredi----What is this This is a bank
    Harbi çikolata reklamı--Oğlan çok harbi konuşuyo bea
  • Bence reklam en iyi satışı geirebilen ve en akılda kalıcı olanıdır. yanii Cem yılmaz doritos serisi. özellikle sonuncusu
  • quote:

1- tık tık

tık tık gerçekten çok iyi bir reklamdı...
    onun yanında çelik reklamının birincisi... hani ben çelik arçelik,... bende bekçi falan dediği....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriNeO -- 6 Mart 2005, 15:48:16 >
  • komik reklamları indirebiileceğimiz bir yer varsa pm atabilirmi . yada buraya yazsada olur herhal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanguner

komik reklamları indirebiileceğimiz bir yer varsa pm atabilirmi . yada buraya yazsada olur herhal.

+1
  • abi şu anda Türkiye'de yok ama Jordan ın oynadığı gatorade reklamı bence indirin adı
    Michael jordan vs himself (pub nike)
  • türkiyede gösterilen reklamları reklampark ta bulabilirsiniz.
  • bence ülker çikolatalı gofret reklamı o kızın "yok mu?" diyişine ve yüzündeki o ifadeye bayılıyorum
  • mentosun reklamı kuşlar baırıyo o süper onu indirmek istiyom amawww.reklampark.com yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aranzabal

türkiyede gösterilen reklamları reklampark ta bulabilirsiniz.

saol
  • eskiden bir içecek reklamı vardı marka fanta olabilir ama tam hatırlamıyorum,hello diye geğiriyolardı nasa onu yanlış değerlendiriyordu o fena değildi
  • bekonun flat tv reklamı digital eye reklamı da hiç fena değildi daha doğrusu bekonun bi çok reklamı çok güzel
  • Golf ve adidas'ın son (savas arenası) reklamı güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.