Ama bi seçim yapmam gerekirse bu Prison Break olur.
izlediğim tek yabancı dizi prison break'tir. en güzeli de oymuş daha sonra öğrendim. iyi ki ona denk gelmişim...
önce lostu izledim dvd den. daha sonra prison break
bence bu ikisi süper zaten bunlardan sonra başka bir yabancı dizi izlemedim..
Game of Thrones
Şu ana kadar izlediğim en iyi dizi tereddütsüz Six Feet Under. Favori karakterim ise Claire.
quote:
Orijinalden alıntı: İnception77 smallville mi ? aman ha uzak olsun çok aşırı saçma bir dizi smallville zaten baştan beri rezil bir dizi
Zaten o yüzden yukarıda güldüm ya. Uzatan bir şey istiyorsanız Smallville diye. Ya konu güzelleşsin diye izliyorsun bir halt olduğu yok. Sürekli kriptonitten etkilenen insanlar ve hep bizim Smallville (superman demiyorum salağa) hallediyor. 4. sezonun başında bir uçtu. Senaryoyu yazanlarla film şirketi birbirine girdi. Sonra anlaştılar ve Smallville de hiç uçmayacak dendi. Zaten ben de 6. sezonda bırakmıştım. Sırf Superman'e saygımdan izliyordum.
1-Game Of Thrones 2-Spartacus 3-Sherlock
Fringe Spartacus Person Of Interest Himym Last Resort
prison break 3 4 sene önce her gece evde izlerdik
prison break abzulutli!!!
breaking bad lost dexter
lost gibisi yok gözlerim ağrıyana kadar seyrediyordum :) prison breakte çok güzeldi. game of thrones şu an severek izlediğim
Breaking Bad,Dexter,Prison Break.
1-LOST 2-GAME OF THRONES 3-THE 24
Prison break
ben kendi adıma bi sıralama yapsam,şu şekilde olur; 1-the walking dead 2-spartacus 3-wikings(yeni başladı) 4-arrow 5-revolution 6-game of thrones
The Sopranos Breaking Bad Sons of Anarchy
vsvs diye gider liste.
Revolations,The Walking dead,Spartacus.
Sherlock, Leverage, Doctor Who ,Spartacus, HIMYM
Lost Oz Prison Break Shameless True Blood The Walking Dead Sherlock ...