Şimdi Ara

İZLEDİĞİNİZ EN İYİ YABANCI DİZİ (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
465
Cevap
10
Favori
67.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sons Of Anarchy'i neden bu kadar az kişi biliyor merak ediyorum kanalıyla alakalı birşey mi acaba yani lost , pb gibi ünlü değil.

Benim için sıralamasız şu şekildedir.

-OZ
    -Sons of Anarchy
    -Prison Break
    -The Sopranos
  • izlediğim ilk ve şuan tek dizi olan the walking dead gerçekten çok güzel bence
  • Prison Break
    The Walking Dead
  • Lost
  • Rome,Brekaing Bad.
  • Hiç düşünmeden Sherlock Sherlock Sherlock !!!!! :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • prison break
  • Eerie, Indiana
    Walking Dead
    Prison Break
  • The Walking Dead
  • açık ara farkla
     İZLEDİĞİNİZ EN İYİ YABANCI DİZİ
  • THE WALKİNG DEAD YOK BÖLE SÜRÜKLEYİCİ Bİ DİZİ DAHA YA ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...
  • breaking bad
  • Breaking Bad
  • SuperNatural,
    Heroes,
    Big Bang Theory
    The walking dead
    Fringe

"The River" diye kısa bir dizi izlemiştim. 8 bölümlük bişey. Tek sezon. Gerilim-gizem-macera arayanlar için fena değil. İdare eder bir dizi. Bazı sahneleri beni iyi germişti.
  • Supernatural

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seinfeld

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 yaşındayım ve belirtilen tüm dizileri izledim,bence en iyi dizi uzak ara Breaking Bad,sonra game of thrones diyebilirim.Sonrada lost,friends ve prison break olabilir...
  • Dexter ve Breaking Bad.

- Dexter'ın özgün konusu zaten insanı kendine bir adım yaklaştırıyor. Michael C. Hall gibi mükemmel bir oyuncuyu da içinde barındırıyor. 7 ve 8. sezona gelen diziler (izlediklerim) bir yerden sonra vasata inmeye başlarlar sezon olarak. Fakat Dexter'da bu yok. Belli bir çıtanın üzerindeydi her zaman.

- Breaking Bad'in bende dikkat çeken noktası ezik, kendini fazla gösteremeyen fakat aynı zamanda mükemmel bir kimya potansiyelini içinde bulunduran bir öğretmenin hikayesini barındırıyor olmasıydı. Masum bir boyuttan kirli ve psikopat bir kimliğe bürünen Walt zaten alıyor götürüyor. Bryan Cranston'ı o rolden çıkarın, yerine kimseyi sokamazsınız maalesef. Belki de enfes bulduğum tek oyuncudur. Ayrıca dizi kendi içinde müthiş ayrıntılar ve kurgu incelikleri barındırıyor ki bu diziyi bitmeden efsaneleştiren şey budur kanımca.

Bu iki diziyi hala izlemeyen varsa, bana göre çok şey kaybediyor demektir.
  • Kurgu, diyalog, senaryo en önemlisi Oyunculuk

Dexter.

Spartacus, heroes, walking dead de güzeldir candır ama hepsi yeşil perde işi be abi..
  • çok fazla var ama bir tane yazmak gerekirse Game of Thrones
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.