Bu Bölümde Herkes İzlediği Filmden aklında Kalan Komik şeyleri anlatcak. Bölece uzayıp gidecek . Mesela ilk Ben Anlatiyim
Benimki dizi dizide olabilir dizinin fanatiğiydim bir tek ilk 30 bölümünü izlemedim dizi 190 bölüm sürdü . Dizinin adı ise Avrupa Yakası .
Bi ara burda burhan adlı karakter var . bu karakter tokatın köylerinde yetişmiş zorla ünüverste bitirmiş ve sürekli bunla övünen birisi. kendinden düşük insanları hiç çekemez ve yükselmelerini istemez . ayrıca çok salakca hareketlerde bulunur. bir ara bu büyük bir malikaneyi gezmeye çıkar. izzet adlı bir aile dostu emlakçı olmuştur . ve yanına gider. birlikte malikaneye gelirler ve olanlar olur malikanedeki eşyalar çalınır . burhan kendini hırsız sandıklarını zanneder ve kimliğini değiştirmek için servet hörmet (güya bir dedektif adı ) kılığına girer. sürekli evi dinlemeye çalışır. bir ara cesaretini toplar ve dursunla malikaneye girerler. olay şöyle ;
burhan kendini tanıtır : - Seeelamlar efendimm. Ben istanbul kayıp eşyalar masasından servet hörmet , buda birinci asistanım dursun
Kadın : oo hoşgeldiniz . yanlız emliyet amirliğinde öle bir masa varmıydı ? Burhan : - hee var , masa sandalye bilgisayar ... hepsi var .