Şimdi Ara

İzlediğiniz ve sizi etkiliyen en güzel filmler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eminim son filmi de beni derinden etkieyecek.
    onun dışında kelebek etkisi beni damdan düşmüşe çevirmişti.
    bi de esaretin bedeli sağlam filmdir
  • esaretin bedeli
    leon
    duvara karşı
  • The llusinonist
    V for Vendetta
    Saving Private Ryan
    Fearless
    The Shawshank Redemption
    Pulp Fiction
    Bunlar çok güzel filmler.Arkadaşında dediği gibi"Kültür için sinemayı da seçin."
    Birde ben ekliyeyim buna,izlediğiniz her film sizin sinema kültürünüzü geliştirecektir.
  • biraz saçma gelebilir ama bence TÜRK filmlerinden en iyi mesaj organize işler de verilmiş hele bir sözü DÜNYADA YA ARAKLIYCAN YA ARAKLANICAN bu laf hoşuma gitti ve üç kez izledim bu filmi
  • zuaahaahahaha duvara karşı
  • lord of the rings
    son samuray
    tokyo drift
  • Braveheart(Cesur Yürek)
    The Shawshank Redemption(Esaretin Bedeli)
    The Green Mile(Yeşil Yol)
    The Butterfly Effect(Kelebek Etkisi)
    The Last Samurai(Son Samuray)
  • 1979 yapımı Milos Forman'ın yönettiği savaş karşıtı bir film vardır. HAİR. Her seyrettiğimde ve kapanışında da çalan Let The Sunshine İn'i dinlediğimde tüylerim ürperir.
  • Piyanist ve Cesur Yürek'in yeri ve önemi benim için her zaman apayrı olmustur
  • cesur yurek ve saw
  • lost in translation
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugtim

lost in translation

ben o filmi hiç beğenmedim. uyumamak için kendimi zor tuttum. ve izlediğime pişman oldum. sen nesini sevdin o filmin. merak ettim. ben izliyorumda bişeylerimi kaçırıyorum. cevaplarsan sevinirim.
  • da vinci code
    yesıl yol

truva

kemik kolleksiyoncusu
  • Equilibrium
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarumar111

quote:

Orjinalden alıntı: tugtim

lost in translation

ben o filmi hiç beğenmedim. uyumamak için kendimi zor tuttum. ve izlediğime pişman oldum. sen nesini sevdin o filmin. merak ettim. ben izliyorumda bişeylerimi kaçırıyorum. cevaplarsan sevinirim.

çevremde o filmi izleyen 7-8 kişiyle konuştum. beğenen 3 kişiyiz. diğerleri senin gibi pişman oldular yada bıraktılar izlemeyi.
    bence çok güzel film acayip beğendim. nesini beğendin sorusuna zor cevap veririm. diyalogları oyuncuları ve durağanlığı hoşuma gitti. bazı sahnelerini çok hoşuma gitti. scarlett ve bill murray iyi denk gelmiş. beğenen arkadaşlarda neden beğendikleri hakkında pek bişey söyleyemedi. aç bi başlık sor neden beğendiniz diye.
    bide şunu söyleyim sinemada yada arkadaşlarla izlenecek bir film değil bence. tek başına izleyeceksin.

• son samuray
    yeşil yol
    dikey limit

vs...vs...
  • cast away. (tom hanks)
  • American History X ve Esaretin Bedeli...bide fantastik filmleri cok sevdigim icin Yüzüklerin Efendisi serisi ve Eragon...
  • Esaretin bedeli
    Piyanist
  • vatansever
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.