Şimdi Ara

İzleme şekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok fazla dizi var Lost,Breaking Bad bitti TWD sezon finalinde başlayana kadar sağlam dizileri bitirmek istiyorum fakat çok fazla olduğu için sormak istedim sizce atıyorum Dexter'i bitirip Prison Break'a başlamak mı yoksa aynı anda mı izlemek ? aynı an derken gündüz 5 bölüm dexter gece 5 bölüm Prison Break tam anlatamadım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 21 Nisan 2014; 2:47:54 >

• Prison Break'e başlarsan bırakamazsın ki. Ardarda 10 bölüm izlediğimi bilirim. Konuya gelecek olursak tek bir diziyi izle. 2-3 dizi aynı anda izlersen karıştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Prison Break'e başlarsan bırakamazsın ki. Ardarda 10 bölüm izlediğimi bilirim. Konuya gelecek olursak tek bir diziyi izle. 2-3 dizi aynı anda izlersen karıştırabilirsin.

Feci Asosyal olduğum için TWD'nin 47 bölümünü bitirmiştim 2 günde. Lost'da 1 hafta falan sürdü. en iyisi bitirip bitirip izlemek
  • ben birine başladıysam bitirmeden bırakmıyorum. sadece ona yoğunlaşıyorum. yoksa arada olayları idrak edemiyorum ya da zevki kaçıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

ben birine başladıysam bitirmeden bırakmıyorum. sadece ona yoğunlaşıyorum. yoksa arada olayları idrak edemiyorum ya da zevki kaçıyor.

bencede en iyisi 1 taneye yoğunlaşmakj
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

ben birine başladıysam bitirmeden bırakmıyorum. sadece ona yoğunlaşıyorum. yoksa arada olayları idrak edemiyorum ya da zevki kaçıyor.

bencede en iyisi 1 taneye yoğunlaşmakj

ama şöyle bi şey de var 10 sezonluk diziyi bitirmek bi ayını alır nerdeyse, hatta daha fazla o yüzden güncel dizileri çıktığı an izleyip biten diziyi boş zamanımda izliyorum biraz uzun sürüyor bitirmek
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    45x47= 2115
    2 gunde 35 saat dizi izlemek. Ok by

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek tek izle derim

sıkılma diye 1 tane de komedi dizi at araya derim..mesela the it crowd...friends e daha yolun var senin
  • quote:

quote:

Prison Break'e başlarsan bırakamazsın ki. Ardarda 10 bölüm izlediğimi bilirim. Konuya gelecek olursak tek bir diziyi izle. 2-3 dizi aynı anda izlersen karıştırabilirsin.

Feci Asosyal olduğum için TWD'nin 47 bölümünü bitirmiştim 2 günde. Lost'da 1 hafta falan sürdü. en iyisi bitirip bitirip izlemek

ya feci no-life sın ya da sallıyosun zaten 32-33 saat ediyo 47 bölüm nasıl izledin merak ediyorum
  • Tek tek izle 1 diziye yoğunlaş bitirmeden bırakma. Ayrıca yazdığın o iki dizi de bağımlılık yapar birini izlerken aklına gelir diğeri odaklanamazsın o an izlediğin diziye. Bu arada iki dizinin de ilk sezonları ayrı bir efsanedir hele dexterin
  • quote:

olaylari idrak edememek degil de zevki kaciyor bi onu bi onu izleyince. Birini bitirir sonra digerine gecerim.

Ayrica konuyu acan arkadas , sanada once pb yi bitirip sonra dextera gecmeni oneririm. Pb daha kisa oldugundan ilk onu bitir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prison break çok mükemmel bir dizi ama Dexter izlemeden dizi izledim deme :) asosyalim diyorsun dexter karakteride kendi iç dünyası olan bir karakter olduğu için çok seveceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ram2136

quote:

quote:

ya feci no-life sın ya da sallıyosun zaten 32-33 saat ediyo 47 bölüm nasıl izledin merak ediyorum

yahu lafın gelişi 2 gün dedim TWD sayfasında attığım cevaplar var inanmıyorsanız bakın yani. Perşembe günü başlayıp Pazartesi bitirmiştim öyle böyle değil ne yalan söylicem la o kadar etkilendimki 3-4 saat uyuyordum ve rüyamda bile görüyordum o derece.

• Sen Prison Break'a bir başla zaten başka dizi izlemek istemezsin bitirmeden.:)
  • PB bitir ilk önce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.