Şimdi Ara

Izlemedigim icin utanmam gereken filmler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
8
Favori
3.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

quote:

lotr series , the piano , akıl oyunları , the martian ,se7en, the sixth sense, kuzuların sessizliği ,zindan adası

Lotr izlenmesi gereken serilerden

Çabuk bu forumu terket

?

Keşke yorumları okusan önce koçum

Kırbaç koyunca şaka yaptığımı anlamışsındır umarım. Sen diyince okudum yorumları. Başlık "izlemediğim için utanmam gereken filmler" olunca herkesin kendi izlemediği filmleri yazması daha muhtemel duruyor.

"koçum"

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

lotr series , the piano , akıl oyunları , the martian ,se7en, the sixth sense, kuzuların sessizliği ,zindan adası

Lotr izlenmesi gereken serilerden

Çabuk bu forumu terket

?

Keşke yorumları okusan önce koçum

Kırbaç koyunca şaka yaptığımı anlamışsındır umarım. Sen diyince okudum yorumları. Başlık "izlemediğim için utanmam gereken filmler" olunca herkesin kendi izlemediği filmleri yazması daha muhtemel duruyor.

"koçum"

yav hadi sal

• Godfather, İyi Kötü Çirkin, Three Ten to Yuma, İnterstellar, Gladiator, The Prestige, Christopher Nolan'ın Batman Üçlemesi, The Terminal, Due Date... Liste bayağı uzar, aklıma gelmedi şimdilik.
    Editör: The Hunting Party

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Defkhan3459 -- 21 Mayıs 2017; 7:24:12 >
  • Bence bunlari izlediginiz icin utanmalisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aswattha

Bence bunlari izlediginiz icin utanmalisiniz.

Offfff çok cooooool
  • Noel Gallagher kullanıcısına yanıt
    Bence konu sahibi ve siz daha coolsunuz. Cool neyse artik. Sinema izleyicisinin film kulturu bunlardan ibaretse cidden utanilacak bir durum degil mi? Sinema hakkinda tek satir okumamis ve imdbyi acmis sirayla izlemis. Adam, filmlerin ozetini bile okumamistir eminim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucy gibi vasat ortalama arası bir filmi bu listeye aldığınız için utanmalısınız bence
  • günah şehri 1-2 mutlaka izle hatta çizgi romanını da oku.
  • Amerikan Güzeli

Değişik bir konusu var hatırladığım kadarıyla yazmaya çalışayım hatam varsa başka bir izleyen düzeltebilir

Konu: Ezik evli bir adam var. Bir genç kızı takıntı haline getiriyor. Onun kendini beğenmesi için kılıktan kılığa giriyor ağırlık kaldırmaya başlıyor vs.

NOT: Komedi filmi değil ve kesinlikle izlenmeli. Sonunda çok şaşırmıştım.
  • insan kırkayak
  • terminatör serisi nerde ganga
  • neuro kullanıcısına yanıt
    Ameleyi düzeltir misin

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorozuya Gin-chan -- 18 Temmuz 2018; 0:47:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Se7en
  • Edgar Wright'ın filmlerini tavsiye ederim
  • Verilen film tavsiyeleri için teşekkürler arkadaşlar.
  • Sıcak takip güzel konu

• Taxi Driver, L.A. Confidential, Goodfellas, Full Metal Jacket ve The Big Lebowski'yi henüz izleyemedim. Yine de çok şey kaybetmiş sayılmam. Değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberkS -- 13 Haziran 2017; 3:19:39 >
  • Film kolik ve eleştirmen olarak bir kaç şey söyleyeyim . Bazı filmler diyaloğu görüntüsü kötü olmasına rağmen sırf o türde yeni olduğu için IMDb puanı yüksektir . Listene göz attım 2-3 film harici diğer filmler iyi denilebilir bu tercih meselesidir. İts a Wonderful life a da bakmanizi öneririm 1940 larin filmidir . Başrol oyuncuları o yılların en iyi ABD oyuncusudur . Farklı bir teması var . Dikkat edin hayran kalabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: UberkS

Taxi Driver, L.A. Confidential, Goodfellas, Full Metal Jacket ve The Big Lebowski'yi henüz izleyemedim. Yine de çok şey kaybetmiş sayılmam. Değil mi ?
    Kayıp değil ,zamandan yana kazancın var .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.