Şimdi Ara

IZLEMEK ICIN TAVSIYE EDILEN YABANCI DİZİLER.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
215.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sexai

CNBC-e yok mu??? Aman Allah'ım hayali bile kötü...

• quote:

Orjinalden alıntı: cRy_FoR_Me

x files (ÇOK GÜSEL DİZİ)
    according to jim
    smallville
    KANIT PEŞİNDE
    aynen bunlar cok güzel
  • nip tuck
    unuttunuz heralde unutulacak gibi deil ama
  • x-files
    kanıt pesinde
    angel (bitti sanırım, suan takip edemiyorum ama bir ara cok severek izlerdim..)
    lost'u hiç izlemedim, ama en kısa zmnda izlemem lazım, bu kadar tavsiyeden sonra
  • Davsın ve arkadasları vardı cnnbc-e de
  • Arkadaşlar, ben CNBC-e'yi yeni izlemeye başladım ve bu kanalda takip edebileceğim güzel bir dizi arıyorum...

Tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var!

Aşağıda yazdıklarımdan herhangi birinin olduğu dizileri bana tavsiye ederseniz sevinirim:

- Aşk olsun ama öyle sulu bir aşk olmayasın. Daha çok kavuşamayan çiftlerin olduğu bir dizi olsun. Yani dakka başı öpüşen bir çift izlemek istemiyorum :)

- Entrikalı - Polisiye bir dizi varsa mutlaka izlemek isterim! Herşey güzel güzel giderken birden heyecanlı bir sahne girsin, heyecanlanıyım. Cinayet vs. olabilir ama öyle korku filmi gibi olmasını istemiyorum. Böyle insanlar birşeyler planlayıp sinsi sinsi bişeyler yapsın :)

- Her bölümünün sonu heyecanlı biten diziler de çok hoşuma gider. Yani her bölüm bittiğinde "acaba ne olacak şimdi ya" diye bekleyeceğim bir dizi olsun.

Kısaca CNBC-e'de duygusal, polisiye ya da heyecanlı olan diziler varsa, yazarsanız sevinirim :) (sadece CNBC-e olmak zorunda değil türk kanallarında gösterilen bu tarzlarda bir yabancı dizi varsa da yazabilirsiniz)

Şimdiden teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daichi -- 20 Ocak 2006 1:06:42 >
  • CNBC-E 'de boş dizi yok zaten.. hepsi süper..

ayrıca bu kanalda yayınlanan sinema filmleri de müthiştir, genellikle avrupa'da çekilmiş filmler oynuyor..
    amerikan sinemasından bunaldıysanız bu filmlere şans tanımak gerekir..

şahsen ben FRANSIZ sinemasının hastasıyımdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amores Perros

[scrubs] ı unutmayalımmmmmm

• tabiki The X-Files
  • 1)ONE TREE HILL (SÜPER)
    2)THE X-FILES
  • the o.c. and x-files
  • scrubs mukemmeldir lost için de iyi diyolar ama ben izleyemedim daha...

bi de bi aralar fraser vardı ki.... o da cok iyiydi. bi daha olsa da izlesek yaw... canım cekti simdi
  • we nip tuck
  • quote:

Orjinalden alıntı: PurliN

south park
    the simpsons
    rome
    scrubs
    Desperate housewives

scrubs müthiş ama artık tv islemiorm pek
  • cnbc-e olmasa ikinci öretim okuyan (benim gibi) insanlar gecenin o waktinde ne izlerlerdi düşünmek bile istemiorum

bide Felicity war ki oda harika dizidirkanal 18 s'nek(digiturk) tawsiye ederim tatli bi dizi
  • southpark, friends var benim takip ettiğim..
  • ben Ally Mc beal i çok seviyordum yaaa
  • Bir tek Southpark var, önceden CSI 'ı takip ediyordum. "CSI : Miami" şu an TVlerde gösteriliyor mu acaba? Bilgisi olan var mı ? TV bakmaya fırsatım kalmıyor çünkü.
  • Cnbc-e nin bütün dizileri diyebilirim

Bi aralar Dharma & Greg , Roswell, Frasier vardı

The Guardian ,Sopranos ve Will &Grace de güzeldi
  • Smallville şu sıralar cnbce de pazar akşamları yayınlanıyor. Ama henüz 2. sezona yeni geçti amerikada ise 5. sezonu oynuyor. Dizinin özellikle sezon başı ve sonu bölümleri mükemmel! internetten( özellikle emuleden) smallville in tüm sezonlarını indirebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi imzamda var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.