fight club ı unutmuşum . bunu da en kısa zamanda izleyecem.
''The Untouchables'' bu filmi izleyen varmı bilmiyorum ama en kısa sürede bende izlemek istiyorum.
the evil dead the shining
meraklar içerisindeyim
geçen sene bi liste hazırlamıştım, yaklaşık 100 film falan var izlemek isteyip izleyemediğim dizilerden fırsat kalmıyor, en çok izlemek istediğim bikaç tanesi ise;
training day the negotiator a clockwork orange a beautiful mind groundhog day intacto lost highway miller's crossing natural born killers zatoichi v for vendetta
yine de çok yazdım sanırım
bu arada @mathemus pi'yi merak ediyomuşsun ama kendi fikrimi söyliyim; hayatımda izlediğim en sıkıcı filmdi. allah'tan 80 dakika mı ne sürüyor, zor dayandım
Star Wars serisinin eski filmlerini izlemedim. Ve de en çok merak ettiğim Saw serisi hiç birini izlemedim daha
saw serisi aynen hiç korku filmi izlemedim o muhabbetlere katılmam için bilhassa kız arkadaşım çok biliyo izlemem şart
star wars scarface temel içgüdü'yü merak etmeye başladım
kısık ateşte on beş dk ve karayip korsanları 1
Taxi Driver Brazil High Fidelity Mulholland Dr.
Karayip korsanları 2 cdsini aldım hala izliyemiyorum
Bir ara TRT'de birkaç bölüme ayrılarak ''Sefiller'' verilmişti.Gerard Depardieu,John Malkovich gibi isimler vardı.Orjinal adı ''Les Misérables''tı.Her yerde arıyorum ama bulamadım.
Memento A tale of two sisters Donnie Darko 12 Monkeys
Şunları bi bulupta çekemedim izleyemedim varya acayip kıl oldum elinde divx felan olan varsa takas edelim yahu bendede 20 ye yakın divx var elimden geldiğince bende yollarım :(
quote:
Orjinalden alıntı: Zaris
Şunları bi bulupta çekemedim izleyemedim varya acayip kıl oldum elinde divx felan olan varsa takas edelim yahu bendede 20 ye yakın divx var elimden geldiğince bende yollarım :(
şimdi oturup bu filmleri ard arda izlemek var,acayip kafa yapar
quote:
Orjinalden alıntı: lucretia
Bir ara TRT'de birkaç bölüme ayrılarak ''Sefiller'' verilmişti.Gerard Depardieu,John Malkovich gibi isimler vardı.Orjinal adı ''Les Misérables''tı.Her yerde arıyorum ama bulamadım.
senin aradığın televizyon için çekilmiş dizi.filminde Liam Neeson,Geoffrey Rush oynuyor.
quote:
geçen sene bi liste hazırlamıştım, yaklaşık 100 film falan var izlemek isteyip izleyemediğim dizilerden fırsat kalmıyor, en çok izlemek istediğim bikaç tanesi ise;
training day the negotiator a clockwork orange a beautiful mind groundhog day intacto lost highway miller's crossing natural born killers zatoichi v for vendetta
yine de çok yazdım sanırım
bu arada @mathemus pi'yi merak ediyomuşsun ama kendi fikrimi söyliyim; hayatımda izlediğim en sıkıcı filmdi. allah'tan 80 dakika mı ne sürüyor, zor dayandım
a beautiful mind ve training day çok güzel filmler, izleyin derim. hele training day deki küvet sahnesi bitirmişti beni(yanlış anlamayın açık sahne değil .)
godfellas... her filmciye girip ilk sorduğum film ama hiç bulmak nasip olmadı.
jim carrey salak ve avanak o da aynı filmcilerde bulunmuyor
sideways cd si var evimde ama zamanım yok
Donnie Darko 12 Monkeys arkadaşa katılıyorum izleyemedim bir türlü bende
quote:
Orjinalden alıntı: Giannizzero
quote:
Orjinalden alıntı: Zaris
şimdi oturup bu filmleri ard arda izlemek var,acayip kafa yapar
Off hemde nasıl biliyonmu tam benlik filmler ama bir türlü bulamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: xonta
9th Gate A beautiful mind Gattaca Oldboy Once Upon a Time in America Pink Panther
Bunların içinden önce OldBoy'u izle derim ben
Köstebek filmini ne zamandır izleyecem bi türlü nasip olmadı
Eragon vardı. gercekten cok istiyordum izlemeyi Ve dün izledım fakat tam bir hayal kırıklıgı. Bu gidisle ''300'' filmide ii olmassa bir daha yüzüklerin efendisi gibi film GELMEZ
see no evil...
manyaklara bi sepatim var, hadi hayırlısı..
quote:
Orjinalden alıntı: charcharodon carcharias
see no evil...
manyaklara bi sepatim var, hadi hayırlısı..
bu nasıl bi film ya, bu sıralar sürekli karşıma çıkıyor :)