9th Gate A beautiful mind Gattaca Oldboy Once Upon a Time in America Pink Panther
Tamam o zaman, resim oyununda demek ki bunlardan soruyoruz ki hemen leb diye bilemeyesin...
gattaca ve bir zamanlar amerikayı bende izlemedim, özellikle süresi büyük etken tabi...
Alıntıları Göster
Şimdi yazarsam valla mıllet bı tarafıyla güler
nese yazııım Forrest Gump Tıtanıc
quote:
Orijinalden alıntı: zapotka
quote:
Orjinalden alıntı: xonta
9th Gate A beautiful mind Gattaca Oldboy Once Upon a Time in America Pink Panther
Tamam o zaman, resim oyununda demek ki bunlardan soruyoruz ki hemen leb diye bilemeyesin...
gattaca ve bir zamanlar amerikayı bende izlemedim, özellikle süresi büyük etken tabi...
Alıntıları Göster
ben de 7 samurai yi bir türlü izleyemedim. kendimi hazır hissedip açamıyorum bir türlü :) bir de scarface var. sanırım izlemeyeceğim onu hiç. bir scarface modası ,herkeste ,tişörtü posteri. rahatsız oluyorum böyle olunca
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: zapotka
quote:
resim oyununu bıraktım ben. sineoyundan devam ediyorum.fakat orasıda harbi zor.
quote:
Orijinalden alıntı: habader
nese yazııım Forrest Gump Tıtanıc
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: habader
nese yazııım ... Tıtanıc
E ne güzel izlememişsin işte,daha ne istiyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_ege
esaretin bedeli.. evet hala izleyemedim
diğeri de bisiklet hırsızları.. italyan filmi, 1950lerden.. bu filmi de bulamadım..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ilker_ege
diğeri de bisiklet hırsızları.. italyan filmi, 1950lerden.. bu filmi de bulamadım..
Allah nasip kısmet ederse bir gün rafımdaki dvd olan esaretin bedelini izlicem.
quote:
Orijinalden alıntı: syseditenes
quote:
Orjinalden alıntı: ilker_ege
Allah nasip kısmet ederse bir gün rafımdaki dvd olan esaretin bedelini izlicem.
Alıntıları Göster
Memento ve Sprited Away yav izlicem izlicem hic bi zman sans olmadi
quote:
Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat
Memento ve Sprited Away yav izlicem izlicem hic bi zman sans olmadi
Alıntıları Göster
memento yu şiddetle tavsiye ederim ve fakat ben gözleri hala kapalı yı izlemedim içimde bir uhde dir
quote:
Orijinalden alıntı: NİNGİRSU
memento yu şiddetle tavsiye ederim ve fakat ben gözleri hala kapalı yı izlemedim içimde bir uhde dir
Alıntıları Göster
Eyes Wide Shuti izledim ama sansurlu olunca hic bisey anlasilmiyo. Her turlu sahneyi kesmisler Fight Clup da ayni onuda kesintili halini izledim ikisinide bi dha izlemek isterdim gercekten
quote:
Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat
Eyes Wide Shuti izledim ama sansurlu olunca hic bisey anlasilmiyo. Her turlu sahneyi kesmisler Fight Clup da ayni onuda kesintili halini izledim ikisinide bi dha izlemek isterdim gercekten
Alıntıları Göster
Bide Star Wars in hic bi serisini izlemedim kendime
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Giannizzero
ay si ded pipıl inşallah birgün sıra gelir
Seninki daha damardanmış Matrix'i izlemeyen var mıdır acaba?
Alıntıları Göster
quote:
quote:
ben hala matrix 2 ve 3 ü izlemedim
bir de pearl harbor'ın tamamını hala izleyebilmiş değilim ne zaman açsam izliycem diye o baskın sahnesini görüyorum ve kapatıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Peagasus
quote:
quote:
ben hala matrix 2 ve 3 ü izlemedim
bir de pearl harbor'ın tamamını hala izleyebilmiş değilim ne zaman açsam izliycem diye o baskın sahnesini görüyorum ve kapatıyorum
Alıntıları Göster
matrix 1 ve 3 ü izledim sadece
quote:
matrix 1 ve 3 ü izledim sadece
Alıntıları Göster
heeee şunu unuttum pink floyd wall ı bi türlü tam izleyemedim. her seferinde uyudum yarısında
quote:
heeee şunu unuttum pink floyd wall ı bi türlü tam izleyemedim. her seferinde uyudum yarısında
Alıntıları Göster
benimkiler ise;
esaretin bedeli (internetten duydum namını ilk sırada bu var.) temel iç güdü - 1 (malum benim dışımda izlemeyen yoktur heralde. ) eşkiya (bu da çok büyük eksiklik bence, çok methettiler.) star wars serisi (valla 6 film yemiyor açıkçası. bir gün izleyecez de bakalım.) vizontele tuuba (bunu çevremdekiler çok çok beğenmemiş, ilkini izlediğim için seriyi tamamlayalım diye izleyecem sırf.) laleli de bir azize (arkadaşım çok methetti) her şey çok güzel olacak (bunu da çevremde izlemeyen yok diye izleyecem.) pi (bunu da merak ediyorum.) saw3 (ilk ikisini izledikten sonra sabırsızlıkla dvd sinin çıkmasını bekliyorum. )
bunlar eş - dost - internet ten duyupta içimde kalan veya sinemasına gidemediğim ve her seferinde ertelediğim filmler.
memento yu daha yeni izledim. bende şiddetle tavsiye ederim.