Beyler, geçenlerde internetten bir dosya indirirken virüs programımın tespiti üzerine dosyayı hemen sildim. Yine de içime bir kurt düştü format attım C'ye, fakat hala içimdeki şüpheler sona ermedi. Arama motorlarında benim arattırmadığım kelimeler, facebook'dan izinsiz giriş bildirimleri geliyor. Kameranın ışığı ara sıra kendi kendine yanıyor en sonunda aygıt yöneticisinden kapattım sürücüyü. Malwarebytes kullanıyorum, windows defender'de etkin bilgisayarımda. Keylogger tespit etmek için gereken yolların hepsini denedim herhangi birşey bulamadım. Malwarebytes ile geniş çaplı olarak hem D'yi hem C'yi tarattım yine de bişey bulamadı. Kuruntu yaptığımı zannetmiyorum çünkü bilgisayarıma bakarım, camera'nın ışığı bir program aktif olmadan yanmaz, herhangi bir alternatif kamera programı kullanmıyorum kendi kendiliğine açılacak olan. Bi tanıdığın tarafından aratılmış falan da olamaz kelimeler, şifreli bilgisayarım benden başkası oturmaz zaten hep yanımda. Şu anlık tamamen bilgisayara format atamam D'de önemli belgelerim ve fotoğraflarım var. Sizce ne yapabilirim? Bi el atarsanız çok sevinirim.