Şimdi Ara

İzlenme uğruna uçak düşüren YouTuber için 20 yıl hapis cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlenme uğruna uçak düşüren YouTuber için 20 yıl hapis cezası
    Bazı şeylerin bir sınırı var ancak görünüşe göre sanal dünyada bu sınırlar giderek bulanıklaşıyor. ABD Adalet Bakanlığı yaptığı duyuruda bir YouTuber'ın, izlenme ve sponsorluk parası için kasıtlı olarak düşürdüğü bir uçağın enkazını yok ederek federal bir soruşturmayı engellemekten suçlu bulunduğunu açıkladı.

YouTuber'a 20 yıl hapis cezası

29 yaşındaki Trevor Jacob, uçak kazasının videosunu Aralık 2021'de YouTube'da yayınladı ve bunun bir kaza olduğunu ima etti. Video bugüne kadar 3 milyondan fazla izlendi. Jacob yaptığı, videoyu bir ürün sponsorluğu anlaşmasının parçası olarak çektiğini söyledi. Ve şimdi ABD Adalet Bakanlığı, kendisine 20 yıla kadar hapis cezası vermeye hazırlanıyor. Jacob ise yaptığı anlaşmada uçağın bir sponsorluk için düşürüldüğünü kabul etti.

Ayrıca Bkz.Google’a LGBT propagandası ve yanlış bilgi nedeniyle gülünç para cezası verildi

Jacob uçuşa geçmeden önce uçağı video kameralarla, kendisini de paraşüt, video kamera ve selfie çubuğu ile donattı. Uçuşun yaklaşık 35. dakikasında kendini uçaktan fırlatan Jacob, uçağın ulusal ormanlıkta bulunan kuru çalılık bir alana düşüşünü kayda aldı. Jacob daha sonra kameralarını ve kayıtlarını kurtarmak için kaza mahalline gitti.

Jacob'ın kurgulanmış kazası burada bitmedi. Kendisi olayı yetkililere bildirmek için iki gün bekledi; Raporda olayı yanlış bir şekilde, kaza olarak tanımlayan YouTuber, ayrıca enkazın nerede olduğunu bilmediğini söyledi. Ardından, yetkililer kendisine enkazdan sorumlu olduğunu aktardı. Yapılan açıklamada Jacob'un enkazın yerini zaten bildiği ve helikopterle geri dönerek enkazı emniyete alıp kaldırdığı ve daha sonra da imha ettiği belirtiliyor. Jacob'un önümüzdeki haftalarda ilk duruşmasına çıkması bekleniyor. Bu arada 23 Aralık 2021'de yayınlanan video halen yayında ve 3,6 milyon kez izlendi.

Kaynak:https://www.bbc.com/news/world-us-canada-65567519

• Bizim salaklar da ape heyran fon müziği eşliğinde kameraya baksınlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Ardından, yetkililer kendisine enkazdan sorumlu olduğunu aktardı."

Küçükken kağıt uçak yapıp aşağı atıyordum, babam hepsini bulup getirmek zorundasın diye o zamanlardan çevre bilincini kazandırmıştı.

• Tıklayıp izlemedim. Bir izlenme daha almasın diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş Battlefield çok oynuyor sanırım 😃😃

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çocuğu savunmuyorum fakat film çekenler ne oluyor?

avukat olmak varmış :D

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Onlar gerçek mi? Az beyninizi çalıştırın kurban olayım. Her yerde kendinizi belli etmeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben atlama ve düşme anını izledim. Normalde böyle dallamalara prim verilmez ama 20 yıl az değil.

• 3.6 milyon izlenme için iyi kötü bir hava aracı düşürmek, bizim youtuberler gözü yaşlı 1 lira makarna 1000 lira makarna maxİzlenme uğruna uçak düşüren YouTuber için 20 yıl hapis cezası 

• Filmler için Özel izin ve sıkı güvenlik tedbirleri alınıyor.bunların ne yaptıklarını kendileride bilmiyordur.

• Stoneiron04 kullanıcısına yanıt

ağlama

o kadar biliyoruz ne olduğunu çekimlerin bazıları gerçek örn hızlı ve öfkeli sahneleri ciddi ciddi uçaktan atıyorlar araçları

Yok niye ağlayayım. Sana üzülüyorum sadece. Allah yardımcın olsun

• Sadece bunun için 20 yıl hapis cezası istemi de ne bileyim epey fazla geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Federal havacılık dairesince gösteri amaçlı da olsa bir uçak düşürülecekse haber verilmelidir. Enkazın kaldırılması suçtur. Orda gerçek neden için inceleme ve ön rapor hazırlanmadan kaldırılması yasaktır.

Film cekenler, ufak bir catisma sahnesini cekerken bile izin almak zorunda yetkililerden. Senin avukatlik isi patladi yani İzlenme uğruna uçak düşüren YouTuber için 20 yıl hapis cezası 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 14 Mayıs 2023; 5:33:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paraşutsüz atlayacağını söyleseydi
    daha fazla izleyici sayısına ulaşırdı !!!

• Bunca masraf ve cezaya karşı 3,5 milyon izlenme mi? Sevcan'ın Barbisi videosu bile 22 milyon izleniyor keşke bir Barbin olsaydı.

• O paraşüt adamın ki ne girmiş yakup un

• Atladığı yerden nasıl kurtuldu acaba

Koca prodüksiyon şirketi Allah'a emanet bir şekilde bir yerlere bir şey atamaz, patlamaz. Bu tarz bir şeyi hukuki - yasal izin almadan hiç yapamaz. İlgili Youtuber için en içten dileklerimle beter olmasını ve ağır bir şekilde cezalandırılmasını diliyorum. İlgi ve para arsızları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 14 Mayıs 2023; 13:40:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.