İzlenme uğruna uçak düşüren YouTuber için 20 yıl hapis cezası
-
-
Bizim salaklar da ape heyran fon müziği eşliğinde kameraya baksınlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Ardından, yetkililer kendisine enkazdan sorumlu olduğunu aktardı."
Küçükken kağıt uçak yapıp aşağı atıyordum, babam hepsini bulup getirmek zorundasın diye o zamanlardan çevre bilincini kazandırmıştı.
-
Tıklayıp izlemedim. Bir izlenme daha almasın diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaş Battlefield çok oynuyor sanırım 😃😃
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çocuğu savunmuyorum fakat film çekenler ne oluyor?
avukat olmak varmış :D
-
Onlar gerçek mi? Az beyninizi çalıştırın kurban olayım. Her yerde kendinizi belli etmeyin
Ben atlama ve düşme anını izledim. Normalde böyle dallamalara prim verilmez ama 20 yıl az değil.
-
3.6 milyon izlenme için iyi kötü bir hava aracı düşürmek, bizim youtuberler gözü yaşlı 1 lira makarna 1000 lira makarna max
-
Filmler için Özel izin ve sıkı güvenlik tedbirleri alınıyor.bunların ne yaptıklarını kendileride bilmiyordur.
-
ağlama
o kadar biliyoruz ne olduğunu çekimlerin bazıları gerçek örn hızlı ve öfkeli sahneleri ciddi ciddi uçaktan atıyorlar araçları
-
Yok niye ağlayayım. Sana üzülüyorum sadece. Allah yardımcın olsun
Sadece bunun için 20 yıl hapis cezası istemi de ne bileyim epey fazla geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Federal havacılık dairesince gösteri amaçlı da olsa bir uçak düşürülecekse haber verilmelidir. Enkazın kaldırılması suçtur. Orda gerçek neden için inceleme ve ön rapor hazırlanmadan kaldırılması yasaktır.
-
Film cekenler, ufak bir catisma sahnesini cekerken bile izin almak zorunda yetkililerden. Senin avukatlik isi patladi yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 14 Mayıs 2023; 5:33:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
paraşutsüz atlayacağını söyleseydi
daha fazla izleyici sayısına ulaşırdı !!!
-
Bunca masraf ve cezaya karşı 3,5 milyon izlenme mi? Sevcan'ın Barbisi videosu bile 22 milyon izleniyor keşke bir Barbin olsaydı.
-
O paraşüt adamın ki ne girmiş yakup un
-
Atladığı yerden nasıl kurtuldu acaba
-
Koca prodüksiyon şirketi Allah'a emanet bir şekilde bir yerlere bir şey atamaz, patlamaz. Bu tarz bir şeyi hukuki - yasal izin almadan hiç yapamaz. İlgili Youtuber için en içten dileklerimle beter olmasını ve ağır bir şekilde cezalandırılmasını diliyorum. İlgi ve para arsızları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 14 Mayıs 2023; 13:40:58 >
Tıklayıp izlemedim. Bir izlenme daha almasın diye
|
"Ardından, yetkililer kendisine enkazdan sorumlu olduğunu aktardı."
Küçükken kağıt uçak yapıp aşağı atıyordum, babam hepsini bulup getirmek zorundasın diye o zamanlardan çevre bilincini kazandırmıştı. |
Onlar gerçek mi? Az beyninizi çalıştırın kurban olayım. Her yerde kendinizi belli etmeyin
|
Arkadaş Battlefield çok oynuyor sanırım 😃😃
|
Yok niye ağlayayım. Sana üzülüyorum sadece. Allah yardımcın olsun
|
Benzer içerikler
- font bulma
- youtube video indir
- instagram beğenileri görme
- video boyutu küçültme
- türk telekom hat iptali e-devlet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X