Şimdi Ara

İzlenme uğruna uçak düşüren YouTuber için 20 yıl hapis cezası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

O araçların hepsi yere yürür vaziyette indi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun abime. Değişik eğlenceli şeyler yapıyor.

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

:D Bu ne cahilliktir delikanlı

• Gta V te aynısını yapardım onu hatırlattı. ??

• Bir sonraki YouTuber dallamanın aldığı notlar:

"Çok derin bir yerde okyanusa düşüreceğim."

"Kameralar bilgisayara bağlı olacak. Düşüş anına kadar kayıtları uzaktan alacağım."

"Bariz de olsa bir hata yapacağım (mesela motoru stop ettirmek ve çalıştırmadan önce boğmak)."

"Motorsuz vaziyette karaya ulaşmam mümkün olmadığı için uçağı terk edeceğim."

"Denizde beni "şans eseri" birileri beni toplayacak. Anında havacılık kurumuna haber vereceğim."

"Kaza mahalli okyanus. Anında kabaca mevki bildireceğim ve enkazı toplamaya çalışmayacağım."

----------

Seni "kazara denk gelip" toplayan denizciler olay yerine intikal edene kadar köpek balıkları yemezse yırttın.

Mizansen gereği şu daha garanti olur: "x'den y'ye tekne ile mi, uçak ile mi?" Videosu çekersin. Topgear kafası... Öyle bir denk getirirsin ki aşağıda hız teknesi varken uçak "arızalanır".

"Uçağın planör becerisini, motorsuz uçuşu izleyiciye göstermek üzere motoru durdurdum. Çalıştıramadım, tüm sorumluluk bana ait. Benim suçum."

Gene muhtemelen ömür boyu uçuş cezası alırsın. Ama hapis cezası istemiyle yargılanacağını sanmam.

• Kararı alan yetkilileri canı gönülden tebrik ediyorum.

Dünya çok kalabalık bir yer idiotların ölmesi ya da böyle ceza almasına üzülmüyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emsal teşkil etmesi açısından verdiği kararlarda asla gözünün yaşına bakmıyor Amerikan hükümeti.

• Adam uçak düşürmüş, enes batur'un kıçı üzerinde gta oynadığı videolar kadar izlenmemiş. çok yazık.

• 140 bin abone 4.2 milyon izlenme. Uçağı satsa daha çok para kazanır :)

• İstedigi kadar izlenme alamamis ucaga da kendine de yazik etmis. Ucagin icinde kalip beraberce cakilsa iyi izlenme alirdi

• Keşke uçağın içindeyken bunu yapsaydı soytarı. O izlediğiniz eğlence kanalı olan youtube'cuların da pek farkı yok aslında bundan. Yok şunun arabasını buradan attık yok şu pusu yaptık bilmem ne soytarılık hepsi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim hoşuma gitti. İyi yapmış, destekliyorıum  Uçuşun korkuya dayalı, trajedik ve bürokratik ahmaklığını teknik bir zemine çekebilmiş. Sanki Wright kardeşler izin almışlardı. Bir de şöyle bakmak gerekir, bu arkadaş deneysel uçağını düşüren John Denver'dan veya Korhan Abay'dan daha başarılı. Canını kurtardı, ne yaptığından son derece emin, kendine güveniyor, planı çalışıyor.

Sivil havacılığın ciddiyeti sarsılmasın, önüne gelen uçak düşürürse halimiz nice olur, otomobilin çeyrek fiyatına bireysel uçuşun mümkün olduğu keşfedilmesin, milyonlar uçup tabiatın canına iyice okumasın cezası. Buun yerine Teksas'lı kovboylar sığırlarını gütsünler... Yani, istenen ceza sembolik. Gerekli ama abartı, böyle yaparlarsa tersine, uçak düşürmeyi Hindistan seyahati, askerlik, bungee jumping veya safari gibi her gencin kendisini ispatlaması için yapması gereken şeylerden biri haline getirirler.

• Uçağın düşüşü kontrollü bile olsa birilerini öldürebilir. Ağaçlara ve hayvanlara zarar verebilir. Ormanda yangın çıkarabilir. Uçaklar da öyle kolay imal edilmiyor ve ucuz değil. Bunları düşününce 20 yıl fazla değil.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Jet uçakları için geçerlidir:

Düştükten sonra orman yakan uçak görülmedi.

Düştükten sonra kanatlarındaki yakıtın sızdığı görülmedi, göğe yükselen alevli yangın hiç görülmedi.

Gariptir, düşen uçaklarda kanatlardaki yakıt yanmazken, fuselage / gövdenin üstü yanar nedense.

Aynı şekilde turbo prop jet helikopterler de düştüğünde hiçbir yangın cıkmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.