Şimdi Ara

İzmir Atatürk Lisesi Hakkında Sorularınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam gelecek sene lisedeyim Dilim 0,66

Bu arada eski öğretmenler yokmuş artık hep kötüler varmış. Eskisi gibi iyi değilmiş.

Bir arkadaşım söylemişti Atatürk eskisi gibi değilmiş. Öğretmenleri kötüleşmiş. Hatta 60. Yıl geçmiş, kız lisesi 5 yıla geçermiş

Doğru mu hocam? Yani Atatürk bu kadar kötü söylendi arkadaşa galiba Baktım YGS'de çakmış bütün liselere

• quote:

Orijinalden alıntı: HarDefection

Hocam gelecek sene lisedeyim Dilim 0,66

Bu arada eski öğretmenler yokmuş artık hep kötüler varmış. Eskisi gibi iyi değilmiş.

Bir arkadaşım söylemişti Atatürk eskisi gibi değilmiş. Öğretmenleri kötüleşmiş. Hatta 60. Yıl geçmiş, kız lisesi 5 yıla geçermiş

Doğru mu hocam? Yani Atatürk bu kadar kötü söylendi arkadaşa galiba Baktım YGS'de çakmış bütün liselere

Eskisini bilemem de ben 3 sene önce geldiğimden beri iyi öğretmen de var kötü öğretmen de. Hangi hocaların dersinize gireceği biraz şans işi. Ama iyi öğretmenlerin çoğunlukta olduğunu gayet rahat söyleyebilirim.

• Bu sene mezun oldum.kesinlikle ugramayin okula.
    Dışarıdan yemek alim yasak
    Erken çıkmaya izin vermiyorlar.
    Sigara bağımlılığı hat safhada. Alsancak olduğu için uyuşturucu satıcıları kol gezer
    100 öğretmen var ama toplasan 10 öğretmen iyidir.
    En iyi zümre edebiyat en kötüsü Fiziktir. KESİNLİKLE FİZİK OGRENEMEZSİNİZ OKULDA.İYİ HOCA YOK !
    Okul YGS LYS için hicbir avantajı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uğurlu Genç

Bu sene mezun oldum.kesinlikle ugramayin okula.
    Dışarıdan yemek alim yasak
    Erken çıkmaya izin vermiyorlar.
    Sigara bağımlılığı hat safhada. Alsancak olduğu için uyuşturucu satıcıları kol gezer
    100 öğretmen var ama toplasan 10 öğretmen iyidir.
    En iyi zümre edebiyat en kötüsü Fiziktir. KESİNLİKLE FİZİK OGRENEMEZSİNİZ OKULDA.İYİ HOCA YOK !
    Okul YGS LYS için hicbir avantajı yok

-Dışarıdan yemek alımının yasak olması mı kötü yapıyor? Yasak olmasa muhtemelen okul güvenli değil derdin. Ayrıca yasak yasağı çiğnemeyenler için. Alan alıyor.
    -Müdür yardımcısından izin alıp kaç defa erken çıkmışlığımız var arkadaşlarla. Daha olmadı aileyi aratıp çıkılabilir. (11. sınıf müdür yardımcısı çok anlayışlı sağolsun. 12'yi bilmiyorum ama sizin isteğinizle çıkartmasa bile veli arandığı zaman çıkarması gerekir zaten.)
    -Soyunma odalarında sigara içiyorlar evet. Ama sigara içen gördü diye sigaraya başlayanlar olmaz herhalde. Uyuşturucu satıcıları nerede acaba, 3 yıldır ben mi görmedim Yok demiyorum ama okulun çevresinde nerede? Gördüyseniz polise haber verseydiniz.
    -Sen kendi iyi anlayışına göre hocaları değerlendiriyorsun. Her hocanın iyi olmadığını ben de belirttim ama 10/100 oranı tamamen abartı. Zaten 100 tane öğretmeni nereden tanıyorsun? Hepsi dersinize mi girdi yoksa ondan bundan duyduklarınla mı söylüyorsun?
    -Fizik öğretmenlerinin bazılarında sıkıntı var ama okulda iyi fizikçi yok demen hocaları iyi tanımadığını gösteriyor.

Nasıl bir nefretle dolmuşsan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proopiomelanocortin -- 21 Temmuz 2014; 14:01:35 >

• Yukarı.
  • Aslinda cok isterim oraya gelmeyi ama 4 sene yatilida kalmak gozumu korkutuyor.

1.44 yuzdelik dilim var. Almanca ya da fransizcaya girebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yvonne Strzechowski

Aslinda cok isterim oraya gelmeyi ama 4 sene yatilida kalmak gozumu korkutuyor.

1.44 yuzdelik dilim var. Almanca ya da fransizcaya girebilir miyim?

Cevap yazacaktım unutmuşum kusura bakma. Almancanın yüzdelik dilimi %1,5; Fransızcanın %1,61. Girersin gibi gözüküyor.
  • <!--ok-->

Sormak istediğim birkaç soru var cevap verirsen çok mutlu olurum :)

Benim genel yüzdeliğim 1.15, il yüzdeliğim 1.55 ti. Almanca bölümünü kazandım.

Almanca bölümüyle ingilizcenin arasında ne gibi farklar var? Almanca ana yabancı dil oluyormuş tek bildiğim bu başka bir zorluğu falan var mı?

Bir de lisenin kız yurdu olmadığı için kız lisesinde kalıyormuş kızlar. Servisi olduğunu duydum kız lisesinde atatürke doğru mu? Yoksa kız lisesinden belediye otobüsüyle mi gelicez Ya da yürüyerek gelip gitmek çok mu zor olur uzak mı çok?

İzmirin biraz yabancısıyım da

• quote:

Orijinalden alıntı: mrjnlcck

<!--ok-->

Sormak istediğim birkaç soru var cevap verirsen çok mutlu olurum :)

Benim genel yüzdeliğim 1.15, il yüzdeliğim 1.55 ti. Almanca bölümünü kazandım.

Almanca bölümüyle ingilizcenin arasında ne gibi farklar var? Almanca ana yabancı dil oluyormuş tek bildiğim bu başka bir zorluğu falan var mı?

Bir de lisenin kız yurdu olmadığı için kız lisesinde kalıyormuş kızlar. Servisi olduğunu duydum kız lisesinde atatürke doğru mu? Yoksa kız lisesinden belediye otobüsüyle mi gelicez Ya da yürüyerek gelip gitmek çok mu zor olur uzak mı çok?

İzmirin biraz yabancısıyım da

Almanca'da yabancı dil dışında fark yok. Kiz Lisesinden servisle geliyorlar diye biliyorum . Yürüyerek uzak değil ama her sabah yürümek istemezsin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Babam okumuştu harika diyordu ial e

• Oğlum Atatürk Lisesini tutturuyor. Evi ağusTosta izmire taşıyacağım ancak yabancısıyım izmirin. Servis güzergahları nasıldır, ulaşım en kolay nasıl sağlanır, hangi mahalle yada semtlerden ev aramalıyım? yardımcı olurmusunuz.
  • raltinok36 R kullanıcısına yanıt
    Servisle gidip gelmediğim için servis güzergahlarını bilmiyorum ama ulaşım sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum, İzmir'in merkezinde sayılır lise. Okula metroyla-İzban'la (+biraz yürüyerek), vapurla (+biraz yürüyerek), otobüsle, servisle gelinebilir. Semt konusunda pek bir şey söyleyemem çünkü çok uzak olmadığı sürece ulaşım problemi yaşanmaz. Ama mesela Güzelbahçe gibi yerler uzak kalıyor ona dikkat edin.
  • teşekkürler
  • İzmir Atatürk Lisesinin yatılısı ve İzmir Kız Lisesi hakkındaki soruları cevaplayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackorange -- 8 Temmuz 2015; 22:30:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.