Şimdi Ara

İzmir Atatürk Lisesi Hakkında Sorularınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl önce açtığım bir konu vardı, o eskidi diye tekrar açıyorum. İzmir Atatürk Lisesi 12. sınıfa geçtim, bu tercih döneminde sorularınız varsa sorabilirsiniz.

• Okulun ortamı nasıl hocam ? Yani umarım bütün gün ders çalışan tiplerden oluşmuyordur okul Tutarsa seneye bende ordayım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spanky

Okulun ortamı nasıl hocam ? Yani umarım bütün gün ders çalışan tiplerden oluşmuyordur okul Tutarsa seneye bende ordayım da

Her çeşit insan var kendine uygun insanlar bulmakta zorlanmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Mobile

quote:

Orijinalden alıntı: sosyalik

quote:

Okulun ortamı nasıl hocam ? Yani umarım bütün gün ders çalışan tiplerden oluşmuyordur okul Tutarsa seneye bende ordayım da

Her çeşit insan var kendine uygun insanlar bulmakta zorlanmazsın

Merhaba İAL 1. Sınıftan beri hedefimdi,bu sene,Buca fen 0,5 ben 0,7 yaptım 486 puanla Buca Fen tutmuyor gerçi tutsada gitmezdim ama Buca Fen 0,5 olduğu için Atatürk'ün en iyilerinden olarak gireririm herhalde dimi?
    Bal ile Atatürk arasında kaldım hangisini önerirsiniz?Sayısalcıyım ama az çalıştım İzmir Fen olmadı.

Tahminimce iyi sıralarda girersin İAL'ye. İkinci soruya vereceğim cevabı biliyorsun: İAL

• Yukarı çıksın, görmeyen görsün.
  • Yüzdelik dilim 0.33. Sizce İAL'ı tercih etmem mantıklı olur mu? Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşıyorum sizce İAL mı Halil Kale Fen Lisesi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halil Kale 0,59, İAL 1,34 sanırım. Ama Halil Kale'nin kontenjanı 90, İAL'nin 340. Geçen sene 240 kişilik kontenjanda 1,01'deydi yüzdelik dilim. Yani demem o ki yüzdelik dilimin bu kadar farklı olmasının nedenlerinden biri kontenjan. Çok yüksek puan alıp da gelenler de var, tercih etmen mantıksız olmaz.
  • Izmir atatürk'te almanca mi fransizca mi daha iyidir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fetanet

Izmir atatürk'te almanca mi fransizca mi daha iyidir ?

Hangi yabancı dili seçeceğine göre değişir. Yabancı dil dışında belirgin farkı yok.
  • Hocam bi sorum daha olucak.Bizim okul Atatürk Lisesi'ne götürtmüştü bizi,tanıtan öğrenci 2 tane yabancı dil görüldüğünü söyledi.Doğrumu bu ?

Edit: Uzun kıvırcık saçlı erkek öğrenci,ismi Ege tanıyorsunuzdur belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcademyX -- 11 Temmuz 2014; 14:03:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Patates

Hocam bi sorum daha olucak.Bizim okul Atatürk Lisesi'ne götürtmüştü bizi,tanıtan öğrenci 2 tane yabancı dil görüldüğünü söyledi.Doğrumu bu ?

Ege'yi tanıyorum evet :) Birinci yabancı dil ve ikinci yabancı dil var. 1. yabancı dil olarak İngilizce'den girersen 2. yabancı dil olarak Almanca ya da Fransızca seçersin. 1. yabancı dil olarak Almanca veya Fransızcadan girersen 2. yabancı dil İngilizce olur.
  • quote:

quote:

Hocam bi sorum daha olucak.Bizim okul Atatürk Lisesi'ne götürtmüştü bizi,tanıtan öğrenci 2 tane yabancı dil görüldüğünü söyledi.Doğrumu bu ?

Ege'yi tanıyorum evet :) Birinci yabancı dil ve ikinci yabancı dil var. 1. yabancı dil olarak İngilizce'den girersen 2. yabancı dil olarak Almanca ya da Fransızca seçersin. 1. yabancı dil olarak Almanca veya Fransızcadan girersen 2. yabancı dil İngilizce olur.

Tamam teşekkürler

• Yüzdelik dilimim 0.74 ülke genelinde,inglizce bölümüne girme şansım nedir? Yatılı okurum eğer gidersem,ne gibi sıkıntılar çekerim ne yönden rahat olurum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Yüzdelik dilimim 0.74 ülke genelinde,inglizce bölümüne girme şansım nedir? Yatılı okurum eğer gidersem,ne gibi sıkıntılar çekerim ne yönden rahat olurum?

Çok büyük ihtimalle girersin. Yatılı hakkında soruları yatılı olan birine sormanız daha iyi olacaktır. Diğer bir konuda da sormuşsunuz sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Yüzdelik dilimim 0.74 ülke genelinde,inglizce bölümüne girme şansım nedir? Yatılı okurum eğer gidersem,ne gibi sıkıntılar çekerim ne yönden rahat olurum?

Çok büyük ihtimalle girersin. Yatılı hakkında soruları yatılı olan birine sormanız daha iyi olacaktır. Diğer bir konuda da sormuşsunuz sanırım.

Evet sordum ancak daha cevap daha gelmedi.
  • Ders saat kaçta başlıyor ? Birde öğle arasında dışarıya çıkma izni var mı?

• quote:

Ders saat kaçta başlıyor ? Birde öğle arasında dışarıya çıkma izni var mı?

8'de başlıyor. Dışarı çıkma izni yok.
  • Bugün gidip müdür yardımcısıyla (adı Emine) konuştuk.Puanın yüksek çok rahat girersin dedi.Ordayım seneye sanırım

• quote:

Bugün gidip müdür yardımcısıyla (adı Emine) konuştuk.Puanın yüksek çok rahat girersin dedi.Ordayım seneye sanırım

İnşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Mobile

quote:

Bugün gidip müdür yardımcısıyla (adı Emine) konuştuk.Puanın yüksek çok rahat girersin dedi.Ordayım seneye sanırım

Ege nasıl bir işsizsin la?

Çok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.