Şimdi Ara

İzmir'de Amerikan Futbolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda bir tane de albüm açmıştım ama cevap gelmedi. İzmir'de 13-14 yaş için Amerikan Futbolu oynanabilecek bir yer bilen var mı? Ben baya araştırdım, oraya buraya mesaj da attım ama cevap gelmedi. İlgilenirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlyMertv -- 20 Ağustos 2012; 3:19:16 >

• Buz hokeyine alalım seni bırak amerikan futbolunu
  • Buz hokeyi pek sarmıyo beni Amerikan futbolu tam tarzım bi spor ama maalesef Türkiye şartları ve yaşım pek uygun değil bu spora :/
  • Liseye bir gel sonra başlarsın izmirde şimdilik boşver
  • Mecbur öyle olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlyMertv

Bu konuda bir tane de albüm açmıştım ama cevap gelmedi. İzmir'de 13-14 yaş için Amerikan Futbolu oynanabilecek bir yer bilen var mı? Ben baya araştırdım, oraya buraya mesaj da attım ama cevap gelmedi. Lütfen bilen birisi cevap atarsa sevinirim.

@SlyMertv: İzmirde U19 Amerikan futbol takımı kuruldu. Geçen sene Koçluğunu yapıyordum, bu sene daha profesyonel bir organizasyona dönüştü ve bostanlı spor klubune bağlandı. Facebook hesabın varsa bu gruptan iletişime geçebilirsin:

https://www.facebook.com/groups/197586010263241/

• Notokord, Nihat Abimin dediği gibi takımmız daha profesyonel şekilde idmanlarını bostanlıda yapıyor, 19 yaş altı herkesi bekliyoruz.

http://resim.donanimhaber.com/m_60877193/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60877193

facebook.com/dolphinsJr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese merhaba. Ben 26 yaşında triatlon ve body yapan atletik birisiyim. Izmir de Amerikan Futbolu ile ilgilenmek istiyorum. Yardımcı olabilecek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler ama bildiğim kadarıyla Ege Dolphins Jr. takımı şuan için kapalı. Yönlendirebileceğiniz başka bir takım var mı? veya takım yeniden açılabilir mi?
  • İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin takımı var Halcyons ama bilmiyorum u19 takımları var mı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.