Şimdi Ara

İzmir'de Cam Filmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar İzmir'de oturuyorum ve Octaviama cam filmi yaptırmak istiyorum. İzmir'de uygun fiyata yaptırabileceğim bir yer biliyor musunuz? Yaptıranınız var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim..

• ali bey merhaba. Elinizdeki araçtan almayı düşünüyor bir arkadaş. Eksi yönleri neler ? Başka bir araç düşündünüz mü alırken? Bizim alternatifimiz 1.4 tsı dsg trendline passat. Bu ikili arasında kaldık
  • merhaba bu başlığın altına yazmak ne derece doğru olur bilemem ama yanıt vereyim gerekli olan düzelmeyi mod. arkadaşlar yaparlar heralde..

Öncelikle şunu söylemeliyim, arabayı isteyerek ve severek aldım ve halen bir şevkle biniyorum. Alternatifinizle ilgili ne diyebilirim bilmiyorum. Bu devirde benzinli araç almak pek akıl karı gibi gelmiyor bana.. Aracımdan bahsedeyim biraz.. Motor gücü çekişi gayet güzel sizi hiçbir zaman üzeceğini sanmıyorum... Aynı şekilde frenleri insana güven veriyor. Bir aracın olmazsa olmazıdır 'bastın mı arabanın duracağını bilmek'. Ek olarak dsg şanzumanlarda esp standart.. Bu da araca müthiş bir yol tutuşu sağlıyor. Virajlara korkmadan girebiliyorsunuz. Ben de aracı almadan önce jettayla - octavia arasında kalmıştım daha sonra aynı fiyata daha dolu ve dizel otomatik bir araç almak varken sadece isim farklılığı yüzünden daha boş ve benzinli bir araç almanın mantıklı olmadığına karar verdim. He tabii ki bu iş biraz da içine sinme meselesi... Passatın duruşu daha hoşuna gidiyordur ona bir şey diyemem. Ama içinizde kalite olarak hiç bir şüphe olmasın eğer korkunuz telaşınız varsa kesinlikle düşünmeden alın derim. Aynı fiyata dizel otomatik ve full bir araç alacaksınız.. Üstelik aynı motor aynı şanzuman... Aracı kim görse çok beğendi şimdiye kadar... Ben sadece aracı beklememek için xenon farlı değil mercekli halojen farlı aracı aldım. Bugün de taze taze philips xenon kit taktırdım araca... Fıstık gibi oldu... Hakkınızda hayırlısı olsun ;)

• bilgilendirmeniz için teşekkürler. forumda bu araçtan daha yeni alıp tecrübesini aktaracak kişi bakıyorduk size rastladık :) o yüzden burada sormak zorunda kaldık. tekrar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.