Şimdi Ara

İZMİR DE DİGİTÜRK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün izmir de ikamet edip digitürk ten şikayeti olan sorun olan varmı

digitürk tüm kanalları sürekki donuyor görüntü gidip geliyor e48 32 sinyal hatası veriyor

• Hocam Merhabalar sinyal için tesisatı kontrol ettiniz mi? İzmir de arkadaşım var sordum. Sorun yok diyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    bende izmirdeyim hersey full gram sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Hocam Merhabalar sinyal için tesisatı kontrol ettiniz mi? İzmir de arkadaşım var sordum. Sorun yok diyor?
    tesisat ile alakalı değilki dün gece bişey yoktu sabahtan beri bu şekilde öğlen iyice bozuldu merkezi sistem bina
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

bende izmirdeyim hersey full gram sorun yok.
    9504 hd var kutu merkezi sistem kullanıyorum digitürk kutuyu çıkardım türksatt diğer uyduyu bağladım full cam gibi bir gram donma yok

digitürk takıyorum kutuyu sürekli sinyal hatası donuyor kesiliyor e48 hatası veriyor
  • Uydudan yapılan bir yayında sorun varsa herkeste vardır İzmir özelinde nasıl sorun olsun, ayrıca bir sorun yok hiç bir yerde

• derya78 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

Online işlemlerden tüketici şikayetleri bölümünden şikayet kaydı oluşturun durumu anlatın yardımcı olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Uydudan yapılan bir yayında sorun varsa herkeste vardır İzmir özelinde nasıl sorun olsun, ayrıca bir sorun yok hiç bir yerde
    izmir de fırtına vardı dün geceden itibaren ondan olabilir
  • Belli ki anten ayarları bozulmuş. Merkezi anteni düzelttirmek sorun. Yöneticiye yalvar yakar uyducu çağırttırmak sıkıntı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxplanck

Belli ki anten ayarları bozulmuş. Merkezi anteni düzelttirmek sorun. Yöneticiye yalvar yakar uyducu çağırttırmak sıkıntı
    HALA DEVAM EDİYOR SORUN BAZEN DÜZELİYOR BAZEN BOZLUYOR DONUYOR ÜST KOMŞUMUNDA AYNI SORUN VAR SADECE BENDEN DEĞİL ÇANAK TA HAFİF AYARI KAÇMIŞ OLABİLİR Mİ, ONDAN KAYNAKLI OLURMU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.