Bildirim
İZMİR DE DİGİTÜRK SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam Merhabalar sinyal için tesisatı kontrol ettiniz mi? İzmir de arkadaşım var sordum. Sorun yok diyor?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bende izmirdeyim hersey full gram sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tesisat ile alakalı değilki dün gece bişey yoktu sabahtan beri bu şekilde öğlen iyice bozuldu merkezi sistem binaquote:
Orijinalden alıntı: Metin Bilgin
Hocam Merhabalar sinyal için tesisatı kontrol ettiniz mi? İzmir de arkadaşım var sordum. Sorun yok diyor? -
9504 hd var kutu merkezi sistem kullanıyorum digitürk kutuyu çıkardım türksatt diğer uyduyu bağladım full cam gibi bir gram donma yokquote:
Orijinalden alıntı: gelecek3535
bende izmirdeyim hersey full gram sorun yok.
digitürk takıyorum kutuyu sürekli sinyal hatası donuyor kesiliyor e48 hatası veriyor -
Uydudan yapılan bir yayında sorun varsa herkeste vardır İzmir özelinde nasıl sorun olsun, ayrıca bir sorun yok hiç bir yerde
Hocam Merhabalar,
Online işlemlerden tüketici şikayetleri bölümünden şikayet kaydı oluşturun durumu anlatın yardımcı olurlar.
izmir de fırtına vardı dün geceden itibaren ondan olabilirquote:
Orijinalden alıntı: maaart
Uydudan yapılan bir yayında sorun varsa herkeste vardır İzmir özelinde nasıl sorun olsun, ayrıca bir sorun yok hiç bir yerde -
Belli ki anten ayarları bozulmuş. Merkezi anteni düzelttirmek sorun. Yöneticiye yalvar yakar uyducu çağırttırmak sıkıntı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
HALA DEVAM EDİYOR SORUN BAZEN DÜZELİYOR BAZEN BOZLUYOR DONUYOR ÜST KOMŞUMUNDA AYNI SORUN VAR SADECE BENDEN DEĞİL ÇANAK TA HAFİF AYARI KAÇMIŞ OLABİLİR Mİ, ONDAN KAYNAKLI OLURMUquote:
Orijinalden alıntı: maxplanck
Belli ki anten ayarları bozulmuş. Merkezi anteni düzelttirmek sorun. Yöneticiye yalvar yakar uyducu çağırttırmak sıkıntı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X