Şimdi Ara

İzmir'de kütüphane derdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnterneti çok iyi hocam.

Evet maalesef izmirde kütüphane çok büyük sıkıntı. Okul hayatım boyunca kütüphane konusunda sıkıntı çektim. Sırf bu yüzden uzmanlığımı asla izmirde yapmamaya karar verdim.
  • sunsickday kullanıcısına yanıt
    her şeyden önce şu koku sorunu gitseydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • belediye çalışmıo amk şehrinde arabalar tramvaya yol veriyor :D bundan daha saçma bir şey olabilir mi düzenin d si yok burda aşırı karışık bir şehir

• Konaktaki İl Halk Kütüphanesi yıkılmış. Geçen gün önünden geçtim. Kütüphane falan yazılınca anılarım canlandı. yanındaki tiyatro binasını da yıkmışlar. üzüldüm.
  • hayvan arkadas kullanıcısına yanıt
    cidden mi

• nightmareex N kullanıcısına yanıt
    Evet. Bina tamamen yok. Her yer sadece moloz.

ykm nin arkasndakinden bahsediyoruz değil mi İzmir'de kütüphane derdi

• nightmareex N kullanıcısına yanıt
    Hayır hayır. Orası milli kütüphane. Tarihi bina olduğu için yıkılmaz.

Benim bahsettiğim il halk. Konak subay orduevi yanı, sabancı kültür sarayı karşısı

İzmir'de kütüphane derdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvan arkadas -- 14 Eylül 2020; 10:44:24 >
    he anladım çok korktum bir an

yazık olmuş

• Doğma büyüme İzmirdeyim izmir köydür aksini iddia eden etmesin RAGE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldschool00 -- 14 Eylül 2020; 10:52:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam benim haberim yoktu yıkıldığından konaktan taaa kabatasa gittim acaba yeri mi unuttum diye. Yok bina... şaka gibiydi YIKMISLAR AHSHABSHAHSHAHSHSH. İzmir belediyesi bildiğimiz gibi

• Arkadaşlar milli kütüphaneyi aradim bu arada koronadan dolayı acmicaklarmis ekimde bile. zaten mayistan beri tadilattasiniz siz ne zaman aciyonuz acaba o kütüphaneyi anca duvarları mi izleyelim her sene 5 ay kapalı yeter artık

• Evet hocam konaktaki milli kütüphaneye sınava çalışırken son 1 2 ay gitmiştim. Aşırı kalabalik oluyordu 8.30 da içeri alıyorlardı saat 8-8.10 gibi kütüphanede olup kuyruğa giriyordum. İşlek bir caddede olduğu içinde kütüphane olduğunu bilmeyen insanlar çok oluyordu yanaşıp bu ne sırası diye soruyorlardı. Kütüphane diyince de şaşırıyorlardı. Cidden bu İzmir için büyük bir utanç kaynağı. Arkadaşıma ders çalıştırıcam koca İzmir'de bunun için uygun ortam yok. Parasını verelim yeter ki çalışalım dedik birkaç kere kitap kafeye gitik bangır bangır müzik sesi çatal bıçak tabak makina sesi derken insan en sonunda S..im böyle işi diyorsunuz defteri kitabı kapatıp çıkıyorsunuz. Bucadaki gençlik merkezi kayıtla öğrenci alıyor içeriye. Pandemi sebebiyle orasida 17.00 de kapanıyor. Acilen gençlerin kolay ulaşabileceği yerlerde hem sesli hem sessiz çalışma odalarının bulunduğu kütüphanelere ihtiyacı var. Alım gücü çok düştüğü için artık eskisi gibi herkes bilgisayara ulaşamıyor. En azından ogrencilerin ufak tefek işlerini halledebilecekleri slayt araştırma ödev yapabilecekleri bilgisayarlar da eklenmeli. Saati 0.50 olsa bile buna ihtiyaç var. Umarım bu yazıyı yetkili birisi okur da İzmir gençlerinin bu büyük sorununu duymuş olur.

• göz boyamak için varyantın orayada yapmışlar vasıfsız saçma sapan bir kütüphane

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.