Şimdi Ara

İzmir'de kütüphane derdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kütüphaneye gitmek için sabahtan kuyruğa girmeniz gerek. Sabah 8.30 da açılıyor sonra öğlen 12.30 da iceriyi boşaltıp dezenfekte ediyorlar sonra başka grubu alıyorlar hakkımız 4 saatmış tamam yoğunluk var anlıyorum ama nerede çalışabilirim sırf bu yüzden dershaneye kaydolasim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tunç soyere mesaj attım . bir tane 24 saat açık kütüphane yap diye. Ulan en taşrada en doğuda bile bir tane bulunur İZMİR de yok şaka gibi.. cidden bu şehir büyükşehir unvanını falan haketmiyor. Ben en çok Konak Milli kütüphane seviyorum ama her yaz 3 ay kapanıyor. Kapalı olmadığında da 17.00 a kadar açık.

Gençlik merkezleri var saat 22.00 a kadar açık sanırım. Buca'da 2 tane var ama kütüphane ortamı gibi değil ben gidip beğenmeyip çıktım. Malesef bu sorunu yaşıyorum ve cok üzgünüm bu konuda.

Zeytinburnu belediyesi istanbulda geçen 24 saat açık kütüphne açtı. gece öğrencilere kek çorba ikram ediyorlar. Ve 10 sayfaya kadar fotokopi çekmek serbest. Ayrıca ücretsiz internet.
    İzmir Milli Kütüphanede internet şifresini söylemiyorlar bile. Hey allahım.

Deü'de okuyorum kütüphanesi 24 saat açık ama hiç gitmedim gidenler nasıl iyi mi?

Şöyle eski içinde güzel bir aurası olan. Tarih kokan bir mekan kütüphane olsa keşke..
  • En son bi camiye çöküp calisicam cidden her mahallede cami var zaten :dd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldschool00 -- 29 Ağustos 2020; 12:52:1 >
  • Hocam bizim dershanede sadece kütüphanesini kullanmak için kaydolanlar vardı sende dene bir şansını başka türlü zor yoksa
  • vortigon58 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey var mı ya konuşuyim varsa. Sadece kütüphane baya iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldschool00 -- 29 Ağustos 2020; 13:35:31 >
  • Ev müsait değil mi hocam

• Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    var hocam gerekirse hepsi ile tek tek konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Summer Wine

Ev müsait değil mi hocam
    Ne yazık ki hayır hocam hem uzun sürecek bir inşaat hem de ailevi sorunlar nedeniyle ev müsait değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Izmir'de okumak vs İstanbul'da okumak
    geçen yıl önce açıldı
    Ankara'da kütüphane önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok uğraştık kütüphane için ama yapmadılar. Dershaneler birleşip karşıyaka belediyesini talep yağmuruna tuttuk bir şey olmadı keşke büyük bir tane yapsalar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle en büyük sıkıntı...

• İzmirden nefret etme sebebim kütüphane olmaması. Özel kütüphanelere gidebilirsiniz veya benim favorim deü merkez kütüphanesine gidebilirsiniz biraz uzak ama çok rahat çalışırsınız.
  • İzmirde bu büyük bir sorun gençler.Afedersiniz ama tekirdağda bile kıçı kırık bir yerde 7/24 açık kütüphane vardı.Ege üniversitesinin kütüphanesi devasa büyük ancak 5 te kapatıyorlar o da sadece öğrenciler için.
    Karşıyakadaki kütüphaneyi çocuk kütüphanesi haline getirdiler sanki küçücük çocuklar gidip her gün okul çıkışı kitap okuyacak.

Kapıya da bir tane zebellah dikmişler 15 yaşından büyükleri almıyor sabah akşam boş yatıyor kütüphane.

Alsancakta garın karşısında bir tane var o da 38 kişi kapasiteli sabah 9 da doluyor.

En mantıklı tercih bu durumda konaktaki kütüphane.
  • MylesKenn M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum bende pandemi olmadan konak milli kütüphaneye gidiyordum tek iyi yer orası ama sabah 8.30 akşam 17.00 da kapanır ona gore ve gec kalırsanız acayip yer sıkıntısı var

• Konaktaji jilli tadilatta hocam zaten her yil 3 ay tadilatta olmazsa dünyanın sonu gelmiş demektir

• Tunç soyere mesaj attım . bir tane 24 saat açık kütüphane yap diye. Ulan en taşrada en doğuda bile bir tane bulunur İZMİR de yok şaka gibi.. cidden bu şehir büyükşehir unvanını falan haketmiyor. Ben en çok Konak Milli kütüphane seviyorum ama her yaz 3 ay kapanıyor. Kapalı olmadığında da 17.00 a kadar açık.

Gençlik merkezleri var saat 22.00 a kadar açık sanırım. Buca'da 2 tane var ama kütüphane ortamı gibi değil ben gidip beğenmeyip çıktım. Malesef bu sorunu yaşıyorum ve cok üzgünüm bu konuda.

Zeytinburnu belediyesi istanbulda geçen 24 saat açık kütüphne açtı. gece öğrencilere kek çorba ikram ediyorlar. Ve 10 sayfaya kadar fotokopi çekmek serbest. Ayrıca ücretsiz internet.
    İzmir Milli Kütüphanede internet şifresini söylemiyorlar bile. Hey allahım.

Deü'de okuyorum kütüphanesi 24 saat açık ama hiç gitmedim gidenler nasıl iyi mi?

Şöyle eski içinde güzel bir aurası olan. Tarih kokan bir mekan kütüphane olsa keşke..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunsickday -- 25 Eylül 2020; 20:31:38 >

• Tınaztepe kampüsünün içindekini mi kast ediyorsunuz?

• sunsickday kullanıcısına yanıt
    Evet. Bizim fakülte kampüsün içinde değildi ama ben yine de o kütüphaneye gidiyordum geniş tek kişilik odaları vardı, bilgisayarlı bölümü vardı. Güzel yani tavsiye ederim.
  • Fuat sezgin mi adı. Ben de gideyim bari 1.sınıf bitti hiç gitmedim. Evime de otobüsle 15 dakika falan.

• Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    Allah affetsin sesli sesli güldüm.

• sunsickday kullanıcısına yanıt
    Yakınmış kesin git
    Benim ev baya uzak yine de gidiyorum
  • Deü öğrencilerini almıyorlar sanırım. Ben deü ögrencisiyim gerçi de izmirde keşke milli kütüphane 24 saat açık olsa. Neyse gideceğim yakında son bir soru wifi bağlanabiliyoruz sanırım internet hızı bir videoyu donmadan izleyecek kadar iyi mi?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.