< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
En son bi camiye çöküp calisicam cidden her mahallede cami var zaten :dd
|
Tunç soyere mesaj attım . bir tane 24 saat açık kütüphane yap diye. Ulan en taşrada en doğuda bile bir tane bulunur İZMİR de yok şaka gibi.. cidden bu şehir büyükşehir unvanını falan haketmiyor. Ben en çok Konak Milli kütüphane seviyorum ama her yaz 3 ay kapanıyor. Kapalı olmadığında da 17.00 a kadar açık.
Gençlik merkezleri var saat 22.00 a kadar açık sanırım. Buca'da 2 tane var ama kütüphane ortamı gibi değil ben gidip beğenmeyip çıktım. Malesef bu sorunu yaşıyorum ve cok üzgünüm bu konuda. Zeytinburnu belediyesi istanbulda geçen 24 saat açık kütüphne açtı. gece öğrencilere kek çorba ikram ediyorlar. Ve 10 sayfaya kadar fotokopi çekmek serbest. Ayrıca ücretsiz internet. İzmir Milli Kütüphanede internet şifresini söylemiyorlar bile. Hey allahım. Deü'de okuyorum kütüphanesi 24 saat açık ama hiç gitmedim gidenler nasıl iyi mi? Şöyle eski içinde güzel bir aurası olan. Tarih kokan bir mekan kütüphane olsa keşke.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldschool00 -- 29 Ağustos 2020; 12:52:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldschool00 -- 29 Ağustos 2020; 13:35:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunsickday -- 25 Eylül 2020; 20:31:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|