Bildirim
izmir'de önerdiğiniz asp.net mvc kursu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kitap,pdf dokuman,lynda gorsel (torrenten) ve bol azim ile gerisi gelir. -
Uzaktan eğitim kurslarımız mevcuttur. İlgilenirsen sana bilgi verebilirim. %100 Eğitim garantisi vermekteyiz.
Site : Açık Dershane -
Artık tüm derslerde kredi kartına 9 ay'a varan taksit yapabilirsiniz. Açık Dershane -
Kardeşim youtube a gir Yıldırım Söker diye arat oradaki dersleri izle adam bayağı iyi anlatmış . Ama onun öncesinde web dillerine hakim olman gerekiyor tabii. Kolay gelsin :) -
Konu açılalı çok olmuş ama yine de bilgilendimek istedim. Forumda yeniyim ankarada vektörel bilişimin yazılım kursuna devam ediyorum yaklaşık 3 ay oldu ve ben artık yazıyorum. Daha da iyi olacağımı düşünym. Çünkü sıfırdım kimya mezunuyum ama yaptıklarımla güzel bir yerlere geleceğim kafaya koydum. ankaraya gelme imkanı olan varsa hiç düşünmesin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X