Şimdi Ara

İzmir'de Popcorn a-200/c-200 satan yer var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar koskoca İzmir'de bir haftadır aramadığım dükkan kalmadı. Nereden bulacağım bu cihazları ? İlla internet üzerinden mi almam gerekiyor ? Popcorn'un kendi sitesinde bile stok yok yazıyor. Öyle kala kaldım

• Electroworld yokmu İzmirde..
    eğer varsa orda fiyatıda uygundu.. 299 TL.. tabi kaldıysa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Electroworld yokmu İzmirde..
    eğer varsa orda fiyatıda uygundu.. 299 TL.. tabi kaldıysa..

Yok hocam...Zaten kalmamıştır o fiyata. Best Buy ve MediaMarkt var onlar satmıyor. Vatan-Gold-Teknosa-Bimeks var onlarda da yok.
  • Merhaba Arkadaşım

Bende İzmir'deyim aramadığım yer kalmadı, maalesef bulamadım. Zaten İzmir bu tür konularda çok kısıtlı aradığını bulamıyorsun.
    Garantialışveriş sitesinde buldum ancak fahiş fiyatla satıyorlar. İşine yararsa link aşağıda ben yurtdışından getirmeye çalışıyorum, olmazsa bu siteden bende alacağım. Selamlar

http://www.garantialisveris.com/fgdigital/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziro04

Merhaba Arkadaşım

Bende İzmir'deyim aramadığım yer kalmadı, maalesef bulamadım. Zaten İzmir bu tür konularda çok kısıtlı aradığını bulamıyorsun.
    Garantialışveriş sitesinde buldum ancak fahiş fiyatla satıyorlar. İşine yararsa link aşağıda ben yurtdışından getirmeye çalışıyorum, olmazsa bu siteden bende alacağım. Selamlar

http://www.garantialisveris.com/fgdigital/

Teşekkürler bilgi için. Yurtdışından getirtebilirsen a-210 getirt bari Hatta varsa ihtimal beraber getirtelim

• Arkadaşım

Hepsiburada.com da satışa sunmuşlar. 809 TL
    Peşin 776 TL

http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=popcorn%20c-200
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DOSTUM ben hepsiburada.comdan aldım %10 maksipuan verdiler ayrıca 12 taksit hehehe bugün verdim siparişi umarım yarın elimde olur. sabırsızlıkla bekliyorum
  • hayırlı olsun popcorn c-200
  • arkadaslar neyı anlamıyom bılıyormusunuz evde lcd den usb mkv desteklı fılm oynatan lcd nız varsa buna ne gerek var bosuna paravermek degılmı sızce ? sonuçta mkv lerı guzel oynatan lcd varsa veya laptop bunlardan ızlense nolur bu popcorn aldıgında ne avantajı var anlamadıgım ıçın soruyorum
    yardım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu

arkadaslar neyı anlamıyom bılıyormusunuz evde lcd den usb mkv desteklı fılm oynatan lcd nız varsa buna ne gerek var bosuna paravermek degılmı sızce ? sonuçta mkv lerı guzel oynatan lcd varsa veya laptop bunlardan ızlense nolur bu popcorn aldıgında ne avantajı var anlamadıgım ıçın soruyorum
    yardım ?

/>

hocam bende hem usb'den film oynatan lcd (46c 6000) hem de hdmi çıkışlı asus n61 j serisi laptop var. zaten şu anda indirdiğim bütün filmleri usb ya da laptop bağlantısı ile izliyorum. bu tip bir cihaza ihtiyaç duymamın en büyük sebebi kablo tak çıkar problemlerini bir kenara iterek tv karşısına geçtiğimde kumanda ile herşeyi kontrol etme isteği. ayrıca 1 haftadır arkadaşımdan ödünç aldığım egreat cihazı ile filmleri izliyorum inanki media player ile oynatılan filmlerin görüntü kalitesi bariz daha iyi (cihazdan hiç memnun değilim o ayrı. para verilip alınacak bir cihaz değil egreat). usb'den oynattığım filmlerde her ayarı denememe rağmen aynı keskinliği ve netliği alamadım. kısaca benim bu cihazları almak için kişisel sebebim hem görüntü kalitesi hem de tv altında toplu bir cihaz elde etmek.

• goodwin tesekkurler bılgı için kardesım

• Ankara Antares EW da 1 adet var..
  • hepsiburada.com diyorum başka bişi demiyorum
  • 500GB 2.5 HDD ile 700TL'ye satıyorum alan olursa.

Bir htpc'm var. Evde herkes pc yi rahat kullanabildiği için gerek kalmadı.

Hiç bir sorunu yoktu yalnız en son firmware yüklü değil alan yükler kendi isterse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.