Şimdi Ara

İzmir'de suda arsenik indirimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende dıorum neden 2 gundur sular kesik
  • karşıyakada oturuyorum bugüne kadar bişiy olmaz diye içiyodum beni bile ürküttü bu durum
  • Balçova'dayım ve bugün saat 09:20'dan itibaren sular kesilmiş.

İZSU'nun sitesine baktım. Tahtalı Barajı'nda pompa arızası varmış. Narlıdere, Balçova ve Güzelbahçe'ye su verilemiyormuş.
  • Zırt pırt Ankara, Melih Gökçek ve içme suyu hakkında haberler çıkardı... Adam Izmir'den bahsetti, herkes kızıp inkar etti.... "Atatürkçü kesim" başkanlarını savunup yalan olduğunu iddia ettiler... ŞİMDİ NOLDU? Izmirde su içen yokmuş.... Nerede Ankara haberleri??? Neden artık Arsenikli sudan bahsedilmiyor????? Bunların hepsi aynı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Balçova'dayım ve bugün saat 09:20'dan itibaren sular kesilmiş.

İZSU'nun sitesine baktım. Tahtalı Barajı'nda pompa arızası varmış. Narlıdere, Balçova ve Güzelbahçe'ye su verilemiyormuş.

yemişler seni. Narlıderedeyim sular su gibi akıyor arsenikli arsenikli hatta birazdan balcovaya gidiyorum orda da durumu kontrol eder mesaj atarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Balçova'dayım ve bugün saat 09:20'dan itibaren sular kesilmiş.

yemişler seni. Narlıderedeyim sular su gibi akıyor arsenikli arsenikli hatta birazdan balcovaya gidiyorum orda da durumu kontrol eder mesaj atarım

Ben İZSU'nun sitesinin yalancısıyım. "Yemişler seni." gibi laflara uyuz oluyorum.

• Birde bunun üstüne CHP İzmir'i kaybetti mi biter artık
  • bornovadayım su gürül gürül akıyo temin bi güzel arsenikli arsenikli duş aldım ferahladım
  • Ya yemişim arseniğini.

Ben haftalardır çeşmeden içiyorum suyu, Allah'a şükür bir halt olmadı. Arıtma cihazı var gerçi ama ne kadar etkili oluyor, tartışılır.

Önce su bulalım da... Arsenik dedikoduları ile sonra ilgileniriz.

Balçova'da hâlâ sular yok. Yıkanmam lazım, dolapta su azaldı, bidonlara su doldurularak getirilebilecek en yakın camii baya aşağıda, satın suya cep dayanmaz.

İZSU'nun sitesine de ne zaman girsem arıza olduğunu söylüyor. Ben inanmamaya başladım. Yok otobanda borular patlıyor, yok Narlıdere'de borular patlıyor, yok barajın pompası sorunlu, yok sularda X maddesi var, arıtma yapılıyor...

Bir de olayı "İzmir'i ele geçiremeyen, Ankara'yı ele geçiren AKP & İzmir'i ele geçirebilen CHP" şeklinde siyasete dökenleri gördükçe sinirlerim tavan yapıyor. Biz ne derdindeyiz, bunlar ne derdinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 19 Ağustos 2008; 10:42:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: İzmiR_CoasT

bornovadayım su gürül gürül akıyo temin bi güzel arsenikli arsenikli duş aldım ferahladım

yapma bunu hocam zaten sular akmıyo kokuştuk yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: İzmiR_CoasT

bornovadayım su gürül gürül akıyo temin bi güzel arsenikli arsenikli duş aldım ferahladım

Berker Sen Yıkanırmıydın ya Vallaha Arseniikli Suyla Araba Güzel Parliyor Benden demesi
  • Barajlar suyunu çekti anlaşılan su kesintilieri ciddi bir biçimde başladı İzmir de. Başka semtleri bilmiyorum ama Üçyol da sular gelince uzunca bir süre bembeyaz akıyor. İzmir belediyesi halktan tasarruflu su kallanmayı istemek dışında önlemler düşünsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

Barajlar suyunu çekti anlaşılan su kesintilieri ciddi bir biçimde başladı İzmir de. Başka semtleri bilmiyorum ama Üçyol da sular gelince uzunca bir süre bembeyaz akıyor. İzmir belediyesi halktan tasarruflu su kallanmayı istemek dışında önlemler düşünsün.

Üçyol'da mı oturuyorsunBen Üçyol'dayım 2 gündür sular kesik bi banyo yapamadım vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 19 Ağustos 2008; 19:23:42 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.