Şimdi Ara

İzmir'de teknik servisi iyi olan markalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, marka model araştırmaktansa teknik servis ve montaj konusunda profesyonel olan bir markayı seçmem daha doğru olur diye düşündüm çünkü gördüğüm kadarıyla her şehirde her markanın teknik servis kalitesi değişkenlik gösteriyor. Sanırım klimanın doğru montajı çok önemli bir husus yanlış ve hatalı montaj yapılırsa klima çok verimsiz çalışıyormuş. Daha sonra da yedek parça tamir gibi durumlar için de işimiz düşecek aynı yere. Kısaca izmir'de hangi markanın teknik servis hizmeti daha iyidir hangisine güvenmeliyiz sizlerin tecrübeleri nelerdir merak ediyorum.

22 metrekare alan için sadece soğutma amaçlı 25-30 bin tl bandında 12000 btu bir klima almayı düşünüyorum. Bir de üst katımızdakiler aşırı sigara içtiği için leş gibi kokuları her yere yayılıyor, bazı klimaların dışarıdaki kokuyu içeri aldığını okudum benim için soğutma performansıyla birlikte en önemli ikinci şey bu dışarıdaki kötü kokuyu engellemesi lazım. Sizce hangi marka modeli seçmeliyim? Şimdiden teşekkürler.

• Komşuyu önce şikayet edin delillerinizle ...

• Yapacağız bir şeyler. Bizim apartmanın yarısı problemli, normal olanlar da birlik olup sorun çözmekle uğraşmıyor ben tek başıma uğraşmaktan karakollara gitmekten yıldım sonunda tırlatıp harcayacağım birini :) ne demiş üstat "Bu ülke delilerle, gerizekalılarla, ruh hastalarıyla doludur."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.