Şimdi Ara

İzmir de Xbox 360 temin edebilecegim yer (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metinsen

cevap için teşekkür ederim. Peki jtag olduğu zaman mesela fifada online oynama şansı varmı ve oyunların güncellemeleri yapılıyormu?
    son olarak ps3 mü xbox 360 mı

Jtagla online olmuyo sanırım. Xkey veya fw gerekiyo.xkeyde hddye fwde ise dvdye yüklüyosun oyunları. Ps3 ikinci elde daha ucuz ama oyunlara para vericen dediğim gibi arkadaşın yoksa hiç önemi yok. Benim 3 arkadaşım ps3 kullanıyor olmasına rağmen 360 satın alacak gibiyim.Karar senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur711 O kullanıcısına yanıt
    Benim çevremde pek konsol kullanan yok, kuzenimde 360 var.
    Galiba bende xbox 360 alıcam ama bununda 3-4 değişik modeli var galiba bunların hangisi alınır en iyi performansı hangisi verir acaba
  • metinsen kullanıcısına yanıt
    Elite en eski sonra slim sonra da stingray e çıkmış. Isınarak bozulan çok 360 var ve en çok ısınan elite en az ısınan da stingray e yani köşeli olan.Stingrayi öneririm ama slim de iyidir
    Cevapların için teşekkür ederim bu tarz konularda hep karasız kalmışımdır iyice araştırmadan almak istemiyorum herkes için aynı durum söz konusudur herhalde :)
    Ne demek. Ben de kararsızım sabah 360 diyordum 1 saattir ps3 düşünüyorum.

şuanda aynı sorun bendede var sırf şu exclusive oyunlar yüzünden
  • Ps3 excleriyle aklımı kurcalarken x360 gamepedini kesinlikle unutamıyorum kararsızım.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsen

cevap için teşekkür ederim. Peki jtag olduğu zaman mesela fifada online oynama şansı varmı ve oyunların güncellemeleri yapılıyormu?
    son olarak ps3 mü xbox 360 mı

Malesef yok, ama fw yada xkey li cihaz alırsanız çatır çutur oynarsiniz

• Karşıyaka emrah elektronik veya uğut elektronik

• Çiğli kipa bimeks'den slim xbox 360 almıştım 2 yıl önce. Gayet sorunsuz şekilde kullanıyorum. Korsan kullanmıyorum tabii. Garantisi gidiyor bu sefer. Karşıyaka çarşı içinde uğur ile emrah elektronik satıyor diye biliyorum. Çankaya bit pazarında var mı bilmiyorum. Kontrol etmekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

Karşıyaka emrah elektronik veya uğut elektronik

http://arsiv.ntv.com.tr/news/2197.asp#BODY

Şöyle bir şey buldum ama...
    Iki konsoluda kullandim oynamazsan olmucegin excler icin ps3 alinmaz bedava denilen psn ustune para alsa katlanamazsin.
    X360 gerek arayuz gerek multiplatform oyunlarda ki ustunlugu online oyunlarda ki artılarıni saymiyorum karşılaştırmak mantikli degil ve gamepad fps vs rpg oyunlarinda kusursuz inanin.

• murad35 kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim.. Ps3'ü eledim zaten ben daha çok futbol, araba yarışı ve gta oynarım. Ama şimdiki sorunum xbox one almaya değermi yoksa 360 işimi görürmü?
    Butcen uygunsa one al derim ben 1 ay oldu geceli ve parama degdi diyebiliyorum ve bekledigim aaa oyunlar var bunlar x360 gelmiyor.Bunun yaninda x360 ta konsol dunyasina yeni giren biri icin gayet guzel

Live üyelikte bedava oyunlar veriyormuş herhalde bunlar kaliteli oyunlarmı?
    X360 gayet kaliteli oyunlar veriliyor X1 da ise durum böyle degil ancak mesela bu ay Ac Unity verildi.Bunun disinda araba yarisi dediniz Forza Horizon 2 tek basina bile x1 alma sebebidir X360 ta ki hali icler acisi oyunun.

Ayrica sadece x1 da bulunan ea acces diye bir seceneginiz var yillik 65 lira verip ea kasasinda ki oyunlari ücretsiz edinebiliyorsunuz.Bf4 Titanfall Fifa 15 gibi.

Dedigim gibi durumunuz var ise X1 almaniz her acidan daha mantikli cok kaliteli yapımlar geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: murad35

Ayrica sadece x1 da bulunan ea acces diye bir seceneginiz var yillik 65 lira verip ea kasasinda ki oyunlari ücretsiz edinebiliyorsunuz.Bf4 Titanfall Fifa 15 gibi.

or

Dostum burayı tam olarak anlamadım
    EA Games in bir kampanyasi var gibi dusun Ea acces uyeligi aliyorsun yillik 65 lira verip ve bu uyeligin sana sundugu bedava ve indirimli oyunlar oluyor bu bedava oyunlara ornek;Battlefield 4 Titanfall Fifa 15 ilgini cekebilecek oyunlar ve bu uygulama sadece x1 da var

Oooo bu çok iyiymiş gerçekten.. Üyelik süresi bittiği zaman indirmiş olsanda oynayabiliyormusun oyunu offline olarak?
    Kusura bakma çok soru soruyorum hakkını helal et..
    Hayir oyunlari oynayamazsin ancak finansbank enpara ile zaten yillik 25 lira para iadesi aliyorsun 40 lira yillik komik miktar oluyor bu oyunlar icin ve surekli kaliteli yapımlar eklenecek kesinlikle deger

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.