Şimdi Ara

İzmir de Xbox 360 temin edebilecegim yer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize merhabalar. izmir de yaşıyorum ve malum xbox bulmak samanlıkta iğne aramak gibi..
    çankaya eski bitpazarı (şimdilerde teknolojiler çarşısı) na gittigimde bana ağır fiyatlar verdiler. sıfır xbox kinectsiz 850 tl içinde 20 oyun var tek kol crackli.
    ikinci eli sordugumda olmadıgını sadece bir yerde buldum gezerek oda 700 tl kinectsiz 30 oyunlu dedi.
    daha ucuza elden alabılecegım ızmır ıcı bir yer biliyormusunuz ?
    paylaşırsanız sevınırım

• Karşıyaka çarşıda deniz sineması sokağında emrah elektronik ile uğur elektronik var. Bir yokla derim. Aslında daha çok facebook 2. El konsol satış sayfasında veya bu forumda izmir içi elden satan güvenilir satıcı bulursun belki de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C18F35D20

Karşıyaka çarşıda deniz sineması sokağında emrah elektronik ile uğur elektronik var. Bir yokla derim. Aslında daha çok facebook 2. El konsol satış sayfasında veya bu forumda izmir içi elden satan güvenilir satıcı bulursun belki de.
    Forumun 2.el kısmından bakmanızı tavsiye ederim Karşıyaka Çarşıda Emrah ve Uğur elektronik var ama ikisinide tavsiye etmem ikiside paragöz ne yapsak daha fazla koparsak diye uğraşıyolar zamanında fat kasa 360'ları jasper board diye falcon boardları kaktırmışlar millete kısaca pek güven olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhongli

Forumun 2.el kısmından bakmanızı tavsiye ederim Karşıyaka Çarşıda Emrah ve Uğur elektronik var ama ikisinide tavsiye etmem ikiside paragöz ne yapsak daha fazla koparsak diye uğraşıyolar zamanında fat kasa 360'ları jasper board diye falcon boardları kaktırmışlar millete kısaca pek güven olmaz

Alıntıları Göster
    aslında magaza olsa daha ıyı olur ya birde 850 tl cok demı xbox ıcın ?
  • okantekin17 O kullanıcısına yanıt
    Hocam Playstation varken Xbox almayin. Paraniza yazik bence. Ne oyunlar kaciracaksiniz xbox alarak. =(

• quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

Hocam Playstation varken Xbox almayin. Paraniza yazik bence. Ne oyunlar kaciracaksiniz xbox alarak. =(

bu arkadaşa uyarsan üzülürsün. kensinin yarası varki xbox bölümünde geziyor.

bu nesil değilde geçen nesil söz konusu olunca kesinlikle xbox. bu nesilde ise beklentilere göre alınmalı.

ayrıca sen nasıl bir konsol arıyorsun?

tek kol 2 kol
    kinect li veya kinectsiz
    fw veya jtag

gittigidiyor üzerindende bakabilirsin.
    eşim engelliyor yoksa benim 360 ı satıcam
    fw li 3 kol ama 2 sini satıcam kinect ve 50 dvd kaplı kapları resimli halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

bu nesil değilde geçen nesil söz konusu olunca kesinlikle xbox. bu nesilde ise beklentilere göre alınmalı.

tek kol 2 kol
    kinect li veya kinectsiz
    fw veya jtag

Xbox forumunda geziyoruz diye illa yaramiz mi olmasi gerekiyor? Fikrimizi istediğimiz gibi (saygı dahilinde) dile getirebiliriz. PS3 alırsa online için para vermeyecek, çok daha kolay şekilde oyun alabilecek, takaslayabilecek ve bence en önemlisi harika Exc. oyunlar oynayacak (Heavy Rain, Beyond, Last of Us, Killzone 2-3, Little Big Planet 1-2-3 ve diğer sayısız oyun). Şimdi sen fikrini dile getirdiğimiz için kaba bir şekilde laf sokmaya çalıştığın için yaran olduğunu göstermiş olmuyor musun :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Prens

quote:

quote:

tek kol 2 kol
    kinect li veya kinectsiz
    fw veya jtag

Xbox forumunda geziyoruz diye illa yaramiz mi olmasi gerekiyor? Fikrimizi istediğimiz gibi (saygı dahilinde) dile getirebiliriz. PS3 alırsa online için para vermeyecek, çok daha kolay şekilde oyun alabilecek, takaslayabilecek ve bence en önemlisi harika Exc. oyunlar oynayacak (Heavy Rain, Beyond, Last of Us, Killzone 2-3, Little Big Planet 1-2-3 ve diğer sayısız oyun). Şimdi sen fikrini dile getirdiğimiz için kaba bir şekilde laf sokmaya çalıştığın için yaran olduğunu göstermiş olmuyor musun :D

playstation varken xbox almayın paranıza yazık ne demektir ? böyle yorum mu olur. fanlıktır. xbox 360 kullanıyorum paranmı sonuna kadar hakediyor. eniştemde ps 3 varda ne oldu yine xbox ı kullanıyoruz. oyun sıkıntısı yok zaten kırık xbox alacak. xbox daki ex oyunları neden küçümsüyorsun bu arada? online demişsin birde ona çok güldüm. birde sony nin ex leri ile online ı yan yana koyup insanları kandırmayın. bu adam xbox soruyorsa araştırıp gelmiş.

farkındaysanız xbox360 mı ps3 mü dememiş!

ayrıca sizin konuşma tarzınızla konuşayım: arkadaşım gta v i tırtık tırtık soluk renkli xboxdan daha fazla fps düşüşü yaşayarak oynamak istemiyorsan xbox 360 al ! hem o gamepad ile ellerinde yorulmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 3 Nisan 2015; 15:06:21 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

tek kol 2 kol
    kinect li veya kinectsiz
    fw veya jtag

playstation varken xbox almayın paranıza yazık ne demektir ? böyle yorum mu olur. fanlıktır. xbox 360 kullanıyorum paranmı sonuna kadar hakediyor. eniştemde ps 3 varda ne oldu yine xbox ı kullanıyoruz. oyun sıkıntısı yok zaten kırık xbox alacak. xbox daki ex oyunları neden küçümsüyorsun bu arada? online demişsin birde ona çok güldüm. birde sony nin ex leri ile online ı yan yana koyup insanları kandırmayın. bu adam xbox soruyorsa araştırıp gelmiş.

ayrıca sizin konuşma tarzınızla konuşayım: arkadaşım gta v i tırtık tırtık soluk renkli xboxdan daha fazla fps düşüşü yaşayarak oynamak istemiyorsan xbox 360 al ! hem o gamepad ile ellerinde yorulmaz

Arkadaş cümlesini yazarken "BENCE" demesine rağmen sizin onun düşüncesini kafanızda ölçüp hakaret etmeniz bana yanlış geldi. Burası bir forum, elbette aynı düşünceye sahip olmayacağını biliyoruz ama "Bana göre de x cihazı y cihazından daha iyi çünkü .. sebepler daha öne çıkarıyor" diyerek karşılık verin verecekseniz. "Yarası var ki burda takılıyo" demek kavgaya davetiye çıkarmak.

Yine mesajınıza cevap verecek olursam Exc konusunda PS3'ü 360'la karşılaştırmak günahtır, GOW 3 gibi bir şaheseri tüm xbox exclerini verseler değişmem. Oyun konsolu adı üstünde, ben alırsam exclerine bakarak alırdım. Multiplatform oyunların bazılarında 360 daha iyi bazılarında da PS3. Online olarak hiçbir sorun yaşamadım ben, tabii eğer Ps kullanıp siz yaşadıysanız bilemem. Son verdiğiniz örnekte de gören sanki PS3 vs Xone karşılaştırdığınızı sanar, çok fark yok aralarında GTA V'de ve milyonlarca insan PS3'te oynadı, inceleyen yerlerinde nerdeyse hepsi PS3' te inceledi ve tam puan ve ona yakın notlar verdiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpier

quote:

quote:

quote:

quote:

tek kol 2 kol
    kinect li veya kinectsiz
    fw veya jtag

Arkadaş cümlesini yazarken "BENCE" demesine rağmen sizin onun düşüncesini kafanızda ölçüp hakaret etmeniz bana yanlış geldi. Burası bir forum, elbette aynı düşünceye sahip olmayacağını biliyoruz ama "Bana göre de x cihazı y cihazından daha iyi çünkü .. sebepler daha öne çıkarıyor" diyerek karşılık verin verecekseniz. "Yarası var ki burda takılıyo" demek kavgaya davetiye çıkarmak.

Yine mesajınıza cevap verecek olursam Exc konusunda PS3'ü 360'la karşılaştırmak günahtır, GOW 3 gibi bir şaheseri tüm xbox exclerini verseler değişmem. Oyun konsolu adı üstünde, ben alırsam exclerine bakarak alırdım. Multiplatform oyunların bazılarında 360 daha iyi bazılarında da PS3. Online olarak hiçbir sorun yaşamadım ben, tabii eğer Ps kullanıp siz yaşadıysanız bilemem. Son verdiğiniz örnekte de gören sanki PS3 vs Xone karşılaştırdığınızı sanar, çok fark yok aralarında GTA V'de ve milyonlarca insan PS3'te oynadı, inceleyen yerlerinde nerdeyse hepsi PS3' te inceledi ve tam puan ve ona yakın notlar verdiler.

Alıntıları Göster
    Arkadaş yazmış ama bende ekstra bilgi vermiş olayım Karşıya Çarşı Deniz Sineması Sokağında Uğur Elektronik çok iyidir Emrah Elektronikte var ama ikisinden sayısız alış verişim oldu Emrah Elektronik adam kazıklamaya yönelik çalışıyor Uğur daha iyidir. Belki görünüş olarak Uğur güven vermeyebilir ama bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım.

• 2K kullanıcısına yanıt
    2. el uygun fıyata satıyolar mı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantekin17

Ugurdn sayisiz alisverisim oldu gayet uygundur hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpier

quote:

Ugurdn sayisiz alisverisim oldu gayet uygundur hocam

Alıntıları Göster
    eyvallah cevaplarınız ıcın ozaman karsıyakadakı ugura gıdecegım tam edres bılen var mı ?
  • quote:

eyvallah cevaplarınız ıcın ozaman karsıyakadakı ugura gıdecegım tam edres bılen var mı ?

Çarşı içinde polis karakolunun yanındaki sokak.

• Tesekkur ederim elinde Xbox 360 olan varsa mesaj atabilir konusabiliriz

• quote:

Tesekkur ederim elinde Xbox 360 olan varsa mesaj atabilir konusabiliriz
    Uğur ve emrahın dışında başka satan bir yer yok mu ?
  • hiç ugura yada emraha gitmeyın hocam, alcaksanız 2.el temız deneyıp alabılecegınız bır yerden alın
    ben 600 tlye superslım 500 gb 70 oyunlu 2 kollu cihaz aldım
    sahibinden de falan bakabılırsınız
  • quote:

hiç ugura yada emraha gitmeyın hocam, alcaksanız 2.el temız deneyıp alabılecegınız bır yerden alın
    ben 600 tlye superslım 500 gb 70 oyunlu 2 kollu cihaz aldım
    sahibinden de falan bakabılırsınız
    Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak,
    Hala xbok 360 alınırmı yoksa xbox one mı tercih etmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsen

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak,
    Hala xbok 360 alınırmı yoksa xbox one mı tercih etmeliyim?

Ne istediğine bağlı xkey fw veya jtag la bedava oynayabiliyosun 360ta.One da yeni oyunlar ve daha iyi grafikler var. Arkadaşın varsa onun kullandığını al bence

• onur711 O kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim. Peki jtag olduğu zaman mesela fifada online oynama şansı varmı ve oyunların güncellemeleri yapılıyormu?
    son olarak ps3 mü xbox 360 mı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.