Şimdi Ara

İzmir'deki felakete sevinç çığlıklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnızca açılan konu değil, gelen mesajların bazıları da, aslında zaten bildiğimiz bir gerçeği yüzümüze çarpıyor.

Evet, AKP'nin ülkede berbat etmediği, yıkıp tarumar etmediği hiçbir şey kalmadı. Ama, her ne kadar anketlerde ülkenin en önemli sorunu olarak ekonomi / geçim sıkıntısı görünüyor olsa da, ondan bile daha önemli başka bir sorunumuz var.

AKP, rejimi dönüştürme ve saltanatını sürdürme hedefinin bir gereği olarak, insanları bizden-onlardan diye kamplaştırıp hasımlaştırdı, dış odakların bile yapamadığı/yapamayacağı derecede toplumsal dokuyu tahrip etti.

Bunu yapmakla, yani güttüğü kin ve nefret siyasetiyle, aslında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçunu bizzat kendisi sürekli ve yoğun bir şekilde işlemişken, bu yasa maddesini aykırı görüş sahiplerini sindirmek için bir sopa gibi kullanmaktan da hiç sıkılmadı, utanmadı.

Ekonomiyi şu veya bu şekilde belki düzeltirsiniz ama koşullarını yaratmış olsanız bile, toplumsal dokudaki bu hasarın onarılması çok uzun zaman alır. Tabii ülke o kadar süre ayakta kalır, bütünlüğünü koruyabilirse...

• maraştaki depreme oh oldu akplilere diyenleri niye koymuyor buradakiler.

• Her iki taraftan da böyle saçmalıklar olur üzerinde durulacak bir konu değil biri adiyamandaki depreme sevinir biri izmirdeki yangına ne yapalım yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Bu ülkede ne yazık ki namuzsuz veya şerefsiz bitmez...

Van'da deprem olduğunda Kürtler ölüyor banane diyenler mi dersin.

Hatay çevresinde olduğunda AKP'liler ölüyor bunlara mustahak diyenler mi dersin.

Veya Korona zananı +65 yaş üstü fazla etkileniyor ölüyor diye aynen devam etsin AKP seçmeni azalıyor diye sevinenler mi dersin.

Yaa bu ülkede terör saldırısı oluyor insanlar ölüyor askerler şehit oluyor diye bile sevinenler çıktı gerisini siz hesap edin.

Böylesini paylaşıp PR'ını yapmak dahada vahimi. Konu diye açıyorlar birde bunu. ( Bu tarz şeyler yazanların çoğu çoluk çocuk veya ergen tayfa. Birazda aşırı uç kitleden başkası değil. Hafta taraf hangi din hangi millet olursa olsun bu uç görüşler çok sıkıntı. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 17 Ağustos 2024; 13:50:21 >
  • Safi kötülükler.
    Aslında Ne oldukları kim oldukları da biliniyor zaten. Bunları yazanların kimler olduğu herkes az çok tahmin edebilir.

• "Her iki taraftan böyle saçmalıklar olur " diyerek yumuşatılamaz.

7.3 yetmedi mi diye pankart açıp yürüyüş yapanlardı bunlar unutmayın.

2023 Maraş depremi İzmir 'de olsaydı konvoya çıkacak zurriyetsizlerden bahsediyoruz.

Bu kırma araplar kendilerinden olmayan herşeye düşman olduklarını asla unutmayın ve ona göre tavır alın .

• Ben de PKK lılar sevindi herhalde diyordum.

Bunlar PKK dan da betermiş meğer.

• Bu insanlar gece kafalarını yastığa koyup nasıl uyuyabiliyorlar acaba. Bu nasıl bir nefrettir arkadaş ?

• emekli56 kullanıcısına yanıt

Yazanların PKK'lı olmadıklarına veya Türkiye düşmanı olmadıklarına nerden kanaat getirdin ?

• emekli56 kullanıcısına yanıt

Bunlar da terörist, daha bir terör grubuna dahil olmamışlar sadece.

• Gocunanlar var.

Eee tabi nasırına basınca kim zıplamaz?

• Deprem döneminde oy vermeyen halka sallayanlar ve bu herifler aynı kafa bu yüzden hiçbir ideolojiye körü körüne bağlanmamak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mahalle yanarken saçını kim tarar.

Anlayan anladı.

• maalesef içimizde kansız çok.

• Ölü Hamas teröristinden bana ne dediği için jet hızıyla tutuklanan vatandaş örneği dururken bu kansız vatan haini teröristler için hala neden bir açıklama yapılmıyor? İçişleri bakanı falan niye ölü numarası yapıyor? İzmir ne güzel yanıyor diyen teröristler islamcı-Filistinci oldukları için mi dokunulmuyor?

• Ekşisözlük terörist yuvası denilerek kapatılırken asıl terörist yuvası olan ensonhaber.com neden kapatılmıyor?

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Sözlükler igrenc ortamlar dinci gazetelerden daha kötü

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    En son haber yorumları bu ülkenin malum organ deliği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colda kullanıcısına yanıt

Ben göndermedim. Gönderenleri izmirli mi sandın? Seçmeli yardım olsa gönderirdim mesela hatay, adanaya gidecekse verirdim diğerleri beni ilgilendirmez. İzmirde izmirli olan azınlıktır bir şehirde herkes aynı fikirde olacak değil ya.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.