Şimdi Ara

İZMİR'DEKİ İĞRENÇ LAĞIM KOKUSU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da 1 kez o kokuyu aldım onda da arabayı koskoca bi mazgalın üzerine park etmişim (Çok nadir bulunan yolu baştan başa kaplayan devasa bi mazgal) .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İslami kurallar içinde çalışmak ibadettir.

ödenek yok bilmem ne yok.. aynı koro..

üç dönüm bostan yan gel yat chp.. diğer şehirler aldı başını yürüdü izmiri denizi idare ediyor..
  • İslami kurallar içinde çalışmak ibadettir.

ödenek yok bilmem ne yok.. aynı koro..

üç dönüm bostan yan gel yat chp.. diğer şehirler aldı başını yürüdü izmiri denizi idare ediyor..
  • yinede yaşanacak şehir o da var.. ak parti olsa başta paris olurdu paris...
  • Doğma büyüme karşıyaka/izmirliyim. Sorun büyük kanal projesinin maliyetini düşürülerek faaliyete geçirilmesinden kaynaklanıyor. 2000 yılında tamamlanan proje, 2007 yazında ilk kez tökezledi ve atık su denize bir süre verildi. Mevcut sisteme yapılan eklerle kanalizasyon sistemi ayakta tutulmaya çalışıldı. Fakat öngörülemeyen hızdaki nüfus artışı ve plansız kentleşme sistemi bu yıl tamamen çökertti. Belediyenin açıklamasına göre sorun göztepedeki pompa istasyonunun artan insan sayısına artık cevap verememesinden kaynaklanıyor. Büyük kanal projesi bir süre iyi çalıştı ve körfez eski maviliğine döndü fakat şuan çökmüş durumda. Ayrıca yazın yenifoçadayım ve 2 yıl öncede buraya arıtma tesisi kurdular ama daha yeni sayılan tesis bu sene tökezledi, benzer şekilde sızıntı oldu. Bence İZSU'nun arıtma tesisi işletmesinde sorun var. Her yıl düzenli olarak borular tıkanır ve izmir körfezi dahil her tesisten kanalizasyon suyu sızar

• quote:

Orijinalden alıntı: Frappe35

Doğma büyüme karşıyaka/izmirliyim. Sorun büyük kanal projesinin maliyetini düşürülerek faaliyete geçirilmesinden kaynaklanıyor. 2000 yılında tamamlanan proje, 2007 yazında ilk kez tökezledi ve atık su denize bir süre verildi. Mevcut sisteme yapılan eklerle kanalizasyon sistemi ayakta tutulmaya çalışıldı. Fakat öngörülemeyen hızdaki nüfus artışı ve plansız kentleşme sistemi bu yıl tamamen çökertti. Belediyenin açıklamasına göre sorun göztepedeki pompa istasyonunun artan insan sayısına artık cevap verememesinden kaynaklanıyor. Büyük kanal projesi bir süre iyi çalıştı ve körfez eski maviliğine döndü fakat şuan çökmüş durumda. Ayrıca yazın yenifoçadayım ve 2 yıl öncede buraya arıtma tesisi kurdular ama daha yeni sayılan tesis bu sene tökezledi, benzer şekilde sızıntı oldu. Bence İZSU'nun arıtma tesisi işletmesinde sorun var. Her yıl düzenli olarak borular tıkanır ve izmir körfezi dahil her tesisten kanalizasyon suyu sızar
    haklısınız mantıklı..

• İzmir' de kokuşmuş bir belediyecilik anlayışı var. Malesef yasamaktan zevk duydugum sehirden artik uzaklasmaya basladim...

• İzmir'in lagimlari kokular saçar

insanları hergun klorak saçar

kokular geçmez içeri kaçar

• quote:

Orijinalden alıntı: highgen

İzmir'in lagimlari kokular saçar

insanları hergun klorak saçar

kokular geçmez içeri kaçar
    haddini bil

• Efsane

İZMİR'DEKİ İĞRENÇ LAĞIM KOKUSU

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

belediye iş yapmıyor diyorsunuzda hükümet ödenek ayırıyor mu izmir için?
    he tamam buda ak parti yüzünden. yuh artık lafa gelince chp yaptı etti diye başımızın etini yiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

belediye iş yapmıyor diyorsunuzda hükümet ödenek ayırıyor mu izmir için?
    dün denizden gelen doğal koku diyordunuz bugünde devlet ödenek ayırmıyor diyorsunuz

çok iyi devlete suç atıldı tamam belediyenin suçu yok dağılabilirsiniz bu da ak parti yüzünden

• İzmiri begenmeyenler guzel sehirlerimiz konya yozgat agri gibi yerlere gitseler altyapı yetmeye baslar sehrin nufusu 10 yilda 500k artmis kim bu gelenlerin cogu acaba?

• izmirliler için iyi belediyeci anlaşıyı

1-chp olsun

2-koltuğa gelebilmek için atatürkün adını ağızlarına almaları

3- izmirde olsun

bu 3 özellik varsa belediye ister gitsin izmiri hdpye versin izmirliler yine chpyi destekleyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

İzmiri begenmeyenler guzel sehirlerimiz konya yozgat agri gibi yerlere gitseler altyapı yetmeye baslar sehrin nufusu 10 yilda 500k artmis kim bu gelenlerin cogu acaba?
    şimdi bak sağdan soldan muhaliflerin yazdıklarının aynısını yazıyorsun

eminim hiç konyaya gitmedin. o yüzden bunları yazamazdın. lütfen ak partiyi hesaba katmadan konyayı görüp gelir misin sonrq konuşacağım senle. zira bir konu hakkında bilmeyen birisiyle mantıklı tartışmaya girmem.

ağrı felan demişsin sen bu izmirdeki sorunları doğu şehirlerine söylesen sana gülerler. kendi ideolojin dışında düşün biraz. evet ak parti çoğu şehirleri elinde tutuyor. bu o şehirlerin kötü olduğu anlamına gelmiyor ve ben bunu desteklerken ak partici olmuyor. Diyarbakır’ın belediyeciliği örnek teşkil edecek yer ama bunu birisine söylesem hemen terorist oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 11 Eylül 2018; 12:7:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Muaddib

şimdi bak sağdan soldan muhaliflerin yazdıklarının aynısını yazıyorsun

eminim hiç konyaya gitmedin. o yüzden bunları yazamazdın. lütfen ak partiyi hesaba katmadan konyayı görüp gelir misin sonrq konuşacağım senle. zira bir konu hakkında bilmeyen birisiyle mantıklı tartışmaya girmem.

ağrı felan demişsin sen bu izmirdeki sorunları doğu şehirlerine söylesen sana gülerler. kendi ideolojin dışında düşün biraz. evet ak parti çoğu şehirleri elinde tutuyor. bu o şehirlerin kötü olduğu anlamına gelmiyor ve ben bunu desteklerken ak partici olmuyor. Diyarbakır’ın belediyeciliği örnek teşkil edecek yer ama bunu birisine söylesem hemen terorist oluyorum

Alıntıları Göster
    Gördüm normal bir yer iste ama tam bu İzmiri kötüleyenlere layik bol bol beton var neden oraya gitmiyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bornova'ya taşın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Gördüm normal bir yer iste ama tam bu İzmiri kötüleyenlere layik bol bol beton var neden oraya gitmiyorsunuz?

Alıntıları Göster
    kardeş şimdi iç anadolu şehirlerin hepsi betondur kötüdür düşüncesi bir aklından kalksın. yaşın kaç bilmiyorum oradaki şehirleri bir gez kahvelere gir insanlarla muhabbet et gel sonra konuşalım. belediyenin konyaya yaptığı ağaç ve yol hizmetlerini gör sonra gelip burada beton şehir diye konuş.

(yol dedim diye beni bir sınıfa sokmayın. )

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Muaddib

kardeş şimdi iç anadolu şehirlerin hepsi betondur kötüdür düşüncesi bir aklından kalksın. yaşın kaç bilmiyorum oradaki şehirleri bir gez kahvelere gir insanlarla muhabbet et gel sonra konuşalım. belediyenin konyaya yaptığı ağaç ve yol hizmetlerini gör sonra gelip burada beton şehir diye konuş.

(yol dedim diye beni bir sınıfa sokmayın. )

Alıntıları Göster
    20 yil ic anadoluda yasadim cogu yerini bilirim izmiri begenmiyorsan konyanin kapisi acik diyorum lafi nerden nereye cekiyorsun

Yok sen bilmezsin tripleri falan sen nerden biliyorsun benim bilmediğimi

Tekrar söylüyorum izmiri begenmiyorsaniz 80 tane daha il var bosa söylenmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bazı mesajlardan halen cehalet akıyor.
    yok ak parti yardım etmiyormuş.

belediyelere merkezi bütçeden nüfus oranlarına göre ödenek verilir. ayrıca belediyelerin kendi gelirleri vardır.
    tabi izmir belediyeleri yolsuzluk, rant ve rüşvet işleriyle çok haşır neşir olduğu için belediyecilik hizmetlerine yoğunlaşmamaları normal oluyor.

nasıl olsa chp odunu aday gösterse seçilme garantisi var diye hizmet kaygısı filan yok.
    izmir halkı ideolojiye göre sorgulamadan oy attığı için sonuç normal.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.