Şimdi Ara

İZMİR'DEKİ İĞRENÇ LAĞIM KOKUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav arkadaş valla bıktım her yaz her yaz aynı sorun. Son 4 yıldır filan var. İnternette baktım sözlükte yazmışlar 2014-2015-2016 yıllarında da vardı zaten biliyorum. Camı açamıyorum leş gibi kokuyor. Komple yayılmış her yere nereye gitsem bok gibi kokuyor. Hayat gittikçe kalitesizleşmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samir_Rallye -- 7 Haziran 2017; 14:5:1 >

• Hangi ilçedesin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karabağlardayım üçyolda da var. yalı tarafında da var.
  • Bornovadayim boyle bir sey hissetmedim ama belediyesi çok leş İzmir'in

• İzmirde belediye is yapmıyor deniyor zaten allah sabır versin İzmir halkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ele7en -- 7 Haziran 2017; 14:9:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece bir dönem CHP den başka bir partiyi başa getirin, sıkıntıları düzeltince tekrar Chp'yi seçersiniz.

• Çeşmeden izmire gelirken otoban çıkışına yakın askeriye var. Orda artıma tesisi var. Bir kötü kokuyor anlatamam son yıllarda kokmuyordu pek şimdi gene 10 yıl öncesine gitmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • belediye iş yapmıyor diyorsunuzda hükümet ödenek ayırıyor mu izmir için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

belediye iş yapmıyor diyorsunuzda hükümet ödenek ayırıyor mu izmir için?

en fazla istanbul sonra ankara sonra izmir alıyor ödenek 4 milyar gibi bi şeydi yanılmıyorsan yıllık konsolide bütçesi

• Altyapidan kaynaklanan bir durum sanirim.

Bucada da var bu koku.

• Millet futbol takımı gibi parti tutuyor , kim ne iyi iş yapıyor bakılmıyo ki. Kim hangi partidendir mantık bu. Burada da akp var , 10 senedir bir tane hastahane yaptırttı millet övünüyor süper hastahanemiz var diye. Gitsen gene ağzına kadar dolu , gene eski hastahane ile aynı problemler. :D yeşil alanlar vs. çöp ediliyor , her yer inşaat dolup taştı.
    Şu insanlar keşke parti kafasını bıraksa da , icraate baksa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarissManc0

Millet futbol takımı gibi parti tutuyor , kim ne iyi iş yapıyor bakılmıyo ki. Kim hangi partidendir mantık bu. Burada da akp var , 10 senedir bir tane hastahane yaptırttı millet övünüyor süper hastahanemiz var diye. Gitsen gene ağzına kadar dolu , gene eski hastahane ile aynı problemler. :D yeşil alanlar vs. çöp ediliyor , her yer inşaat dolup taştı.

Millet futbol takimi gibi parti tutuyor icraate bakmiyor diyip akp yi gommen yanlis geldin birader is yapmayan chp. Bende egekent tarafindayim burda da durum ayni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

quote:

Millet futbol takımı gibi parti tutuyor , kim ne iyi iş yapıyor bakılmıyo ki. Kim hangi partidendir mantık bu. Burada da akp var , 10 senedir bir tane hastahane yaptırttı millet övünüyor süper hastahanemiz var diye. Gitsen gene ağzına kadar dolu , gene eski hastahane ile aynı problemler. :D yeşil alanlar vs. çöp ediliyor , her yer inşaat dolup taştı.

Millet futbol takimi gibi parti tutuyor icraate bakmiyor diyip akp yi gommen yanlis geldin birader is yapmayan chp. Bende egekent tarafindayim burda da durum ayni.

akp yi gömmüyorum usta , belediyenin mevcut olduğu partiyi gömdüm. yaşadığım yerden bahsediyorum , sırf a partisinden diye belediye başkanı oluyor bu adam. araziler açık arttırmayla satılıyor diyim ben sana. Demek istediğim lağım kokusunun senelerdir geldiği yerde (izmirin neresi bilemem) ne için halk bunu dile getirmiyor ya da getiriyorsa neden hala daha bu şahsiyete oy veriyorlar? çünkü chp'den.

Demek istediğim şey basitti , önemli olan chp'li ya da akp'li olması mı yoksa yaptığı yenilikler , icraatler mi? (Her iki kesim de aynı bağnazlıkta)

• İzmir'in belediyesi harbiden berbat.

not:eskisehirliyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

quote:

akp yi gömmüyorum usta , belediyenin mevcut olduğu partiyi gömdüm. yaşadığım yerden bahsediyorum , sırf a partisinden diye belediye başkanı oluyor bu adam. araziler açık arttırmayla satılıyor diyim ben sana. Demek istediğim lağım kokusunun senelerdir geldiği yerde (izmirin neresi bilemem) ne için halk bunu dile getirmiyor ya da getiriyorsa neden hala daha bu şahsiyete oy veriyorlar? çünkü chp'den.

Demek istediğim şey basitti , önemli olan chp'li ya da akp'li olması mı yoksa yaptığı yenilikler , icraatler mi? (Her iki kesim de aynı bağnazlıkta)

Yanlis anlamisim o halde

• quote:

Orijinalden alıntı: Aks The Gorgeous

Bornovadayim boyle bir sey hissetmedim ama belediyesi çok leş İzmir'in

Sadece izmir değil. Tekirdağdayım belediye çarşının içlerine hendek açtı kaza kaza yol yapıyoruz bahanesiyle taş oldu her yer. CHP li belediyelerin hepsi öyle ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Sadece bir dönem CHP den başka bir partiyi başa getirin, sıkıntıları düzeltince tekrar Chp'yi seçersiniz.

Adam haklı Ldp gelsin

• Konuyu hortlatayım.
    Tarih 04/09/2018 saat:07.30 yer: Basın sitesi

Yataktan lağım kokusuna uyandım. (Evim 5. katta) lavaboya zor yetiştim.
    İzmiri yönetemeyenleri sorunlarını çözemeyenleri tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum. çözmemekte yönetememekte hala ısrar ederek halkına bu eziyetleri çektirmeye devam ediyorlar. Tebrikler sayın İzmiri yönetenler.....
  • istanbul da aynı merak etme hocam. ülkenin altyapısıyla alakalı bir durum.
  • Izmir gibi bir yerde yasiyorsun birde sikayet ediyorsun
    Kutahya ya gel o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.