Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İzmir den satılık iphone 6 plus 64 gb 1100tl Satın Al 27 Mart 2017 23:05 1 1 İzmir den satılık iphone 6 plus 64 gb 1100tl Arkadaslar cihaz 2014 te ilk ciktigi zaman bimeksten alinmistir.tahminen eylul sonu sanirim.Garanti mevcut degildir.Kutu fatura icerik tamdir.*cihazda bir tek arada sirada gri cizgiler beliriyor dokunmatik gidip geliyor.Fakat telefonu kilitleyip acinca hersey normale donuyor.Sorunuyla ilgilenmek istemedim yeni cihaza gectim.kozmetik acidan 10 dan 9 durumundadir.izmirden elden yada diger illere kargo ile gonderim yapabilirim.Isteyene whatsapp dan resimlerini atabilirim.burak tel 537 260 40 70iyi forumlar... Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İzmirden Satılık sistem Satılık Logitech G920+Shifter+NextLevelRacing stand 2000tl SATILIK MSI Z170A GAMING M7 ANAKART 600TL İzmir den satılık iphone 6 plus 64 gb 1100tl
quote:Orijinalden alıntı: Smyrn3. Takip Farketmemişim satıldığını benim hatam, mesajı değiştir diyince buga girip ilanı değiştirme yetkisi veriyor saçma sapan