Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Logitech G920+Shifter+NextLevelRacing stand 2000tl Satın Al 5 Ekim 2019 22:47 1 1 Satılık Logitech G920+Shifter+NextLevelRacing stand 2000tl Arkadaşlar selamlar ürünü yaklaşık 1.5 sene önce aldım fakat hiç kullanmadım desem yeridir kasanın yanında yattı durdu.Kutu içeriği eksiksiz tamdır.İzmir içi elden teslim mümkünse daha iyi olur çünkü nextlevel stand baya ağır bilen bilir.Hepsini bir arada vericeğim ayrı satış yapmayı düşünmüyorum. Fiyat gayet makul pazarlık yoktur.Takas değerlendirebilirim.İyi forumlar,saygılar...Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İzmirden Satılık sistem Satılık Logitech G920+Shifter+NextLevelRacing stand 2000tl SATILIK MSI Z170A GAMING M7 ANAKART 600TL İzmir den satılık iphone 6 plus 64 gb 1100tl