Şimdi Ara

İzmir'den satılık Western Digital Elements 500GB 2.5' 5400RPM WDBPCK5000ABK-EESN Harddsik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır, bad sektörsüz, "hiç kullanılmamış" WD harddiskimi satıyorum. Aldığım sırada, satmayı aklımdan geçirmediğim için kutusunu atmıştım. 11 ay süresi kalmış olan garanti belgesi (faturası) yanındadır. Hepsiburada.kom'dan 03.02.2011 tarihinde satın alınmıştı.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-elements-500gb-25-5400rpm-usb30-tasinabilir-disk-wdbpck5000abk-eesn/productDetails.aspx?productId=bd130947&categoryId=100225&SKU=BD130947
    Siyah kutunun üzerindeki naylonu, çizilmesin diye sökmedim. Piyasadaki en ucuz fiyat 200 TL. ve üzeridir. akakce.kom'dan kontrol edebilirsiniz.
    http://www.akakce.com/arama/?q=Western+Digital+Elements+500GB+2.5%22

Sürücü etiketinden WD logosunu kaldırmak için NTFS format attım, HD Tune programında bad sektör analizi yaptım. Disk tertemiz. Tek bir dosya atıp yedeklemek de henüz nasip olmadı. Bu yüzden "hiç kullanılmamış" dedim. 1 yıldır bir kenarda duruyordu. Satın alma sebebim, notebook'umun hdd'sini bununla değiştirerek iki katına çıkarmaktı. Ama kutunun içindeki hdd'nin 6 pinli ve standart dışı olduğunu görünce, yani dizüstü bilgisayarlara takılamayacağını ve sadece yedekleme için kullanılacağını farkedince satışa çıkardım. Alan hayrını görür. Kesinlikle hiçbir problemi yoktur. Gönlünüz rahat olsun. Bu fiyata bulamazsınız. En az 50 TL. cebinizde kalacak. Kaçırmayın. Bana PM atın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• FİYATINI BENMİ GÖREMİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

FİYATINI BENMİ GÖREMİYORUM

hocam bende fiyat göremedim ama mantık yürütelim.piyasadaki en ucuz fiyat 200 tl dediğine göre 50 tl cebinizde kalacak dediğne göre sonuç bence 150 tl istiyor. :)))
  • Elden satıldı. İlgilenenler için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 10 Mart 2012; 6:03:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.