Şimdi Ara

İzmir Depremi Sonrası Arama Yapılmıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tamam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @angaralim Ok boomer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt
    Tamam

Bunu bende biliyorum zamanında tv kanalları da haberini yapmıştı fakat bu şu anda AKTİF DEĞİL, KULLANILMIYOR. Yaptılar evet çalıştı da ama öylece kaldı devamı hiçbir şekilde gelmedi. Ve ben şimdi ismini vermeyeceğim Vodafone de yetkili bir isim ile BİZZAT görüştüm ve baz istasyonuna fiber yatırımı yapmanın her türlü daha mantıklı daha karlı olduğunu söyledi. O iş patladı yani. Ve sistem test edilirken bende vardım. Telefonlar uyduya bağlanmıyor hiçbir şekilde, baz istasyonundan uyduya bağlanıp öyle hizmet verilecekti. Şu anda böyle bir olay yok yani kardeşim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 15 Ocak 2021; 16:11:6 >
  • Bu ülkede şebekesi en sağlam kurum Vodafone 'dur. Kesin net

Bu yorumlanmaya açık bir haber. Bundan sonra bu şekilde olacak denmemiş, deneme yapmışlar ve tutmuş. Devamı var mı bilen yok.

Tıpkı Turkcell'in drone'ları gibi ilerde kesinleşecek veya hizmete açık olacak bir olay.

Tüm istasyonlarına fiber çekmekten aciz Vodafone afet durumunda tüm ülke şebekesini uyduya bağlayıp kontrol edecek ve bizde buna inanacağız.

Evet afet durumunda acil eylem planı var, pek sorun yaşatmadı 2 depremde. Bunun sebebini uyduya bağlarsak bize bilmem neresiyle gülerler. Depremde şebeke içi arama yapabiliyorken Turkcell ve TT yönüne arama yapamadım ve bunuda konuda belirttim. Demek ki neymiş, uydu olayı patlakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 8 Kasım 2020; 5:13:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsm ses, sms ve data hizmetlerinde uydular çok kısıtlı düzeyde kullanılır, yaptığınız işlem için karasal link ve fiber ile ulaşmak istediğiniz işlem sağlanamıyorsa isteğiniz uydu üzerinden geçebilir, ama bu olay normal bir kullanıcının kolay kolay başına gelmez, ancak çok farklı bir kıtada uluslararası görüşme yaparsanız fln bir ihtimal yaşanabilir. firmalar böyle saçma sapan şov haberlerini severler, acil durum için b planı olarak sunulabilecek hizmetlerdir sadece.

ayrıca hiç bir gsm şebekesi santralsal - kapasitesel olarak birine göre daha iyi yada kötü değildir, aboneleri beklenin dışında yer değiştirsin, yada beklenenden farklı bir trafik oluşsun hepsi anında gider.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.