Şimdi Ara

İzmir Dil Kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18 yaşındayım izmirde ingilizce konuşturacak fiyat-performans kursu arıyorum. Giden yada gitmiş olan görüşlerini paylaşırsa sevinirim

• Doğru statü diye bir yer var bucada.ingilizce eğitimimi oradan almıştım.tam bir fiyat-performans kursu.fiyatı da çok uygun.sürekli ingilizce konuşuyorduk.zaten hocalar çok ilgili.pişman olmazsın yani.
  • arkadaslar aradan baya vakit gecmis fakat bu konuda bilgisi tecrubesi olan arkadaslar varsa bizimle paylasabilirse cok iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PERFECT ENGLİSH İ TEK GEÇERİM. DOĞRU STATÜ BİLDİĞİM KADARIYLA DERSHANE İNGİLİZCE EĞİTİMİ VERDİKLERİNİ YENİ DUYDUM.
  • Hala aktif konu heralde bende Perfect english e yazıldım memnunum fiyat ta uygun bence aylik 200 lira ödüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben uzun bir araştırma yaptım :) buraya ayrı yazmıyim dedim.

https://forum.donanimhaber.com/izmir-ingilizce-kursu-onerisi--134885690

Benim öneririm:
    www.bizenglish.com.tr

Konuşma ağırlıklı, özel ders (bire bir) veya (2-3 kişilik sınıf seçenekleri). Otoparkları var. Folkart Towers'da.
  • Merhaba izmir karşiyakada bulunan just English de 1sene kurs aldım gayet iyi bu sene 2.senem olucak ingilizce konuşmayı öğrendim sayılır alt yapım çok

sağlam oldu herkese tavsiye ederim...
  • sebatet S kullanıcısına yanıt
    Justenglish bünyesinde bir öğrenci olarak gayet memnunum 3ay oldu başlayalı ama dedikleri kadar güzelmiş çalışanların ilgisi daha da iyi çok teşekkür

ederim Just English ailesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rza54 -- 25 Eylül 2018; 11:50:36 >
  • Konu baya aktif bende bir katkı yapayım pigenclik derneği çankayada ileri ve birisi seviyesi konuşma kulübü var yabancı öğrenciler geliyor tamamen ücretsiz facebook dan takip edebilirsiniz. Dil kurslarına çok da para vermeye gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çankaya da Akademik Batı Dilleri var. Köklü bir kurum sistemleri gayet sağlıklı duyum değil bizzat oradan eğitim aldım. Araştırın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.