Şimdi Ara

İZMİR DÜŞMANI BASIN UYUYOR MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara yolculuğu esnasında Ahmetlide emniyet müdürlüğü ile bitişik bir büfede alışveriş için duran kardeşlerimizle büfeci arasında çıkan anlaşmazlıkta silahına sarılan ve saga sola rast gele ateş açan büfeci,biri polis dört kişiyi yaraladı.Biri agır yaralı olan üç arkadasımızdan ikisi taburcu edilirken ameliyatı altı saat süren kardeşimiz çok şükür ki hayati tehlikeyi atlattı.

Yıllardır maça gidiş gelişlerde örnek duruşu ile her ugradıgı esnafın takdirini kazanmış arkadaşlarımıza yapılan bu kahpe saldırının firarda olan failleri yakalanıp gereken cezası verilene kadar çok sıkı takipçisi olacagımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

YALI

İşlerine gelince FUTBOL TERÖRİSTLERİ diyorlar,bizlere karşı yapılanlara sesleri çıkmıyor.

Ezeli rakibimiz Karşıyaka'dan ÖZGÜR kardeşimizi elimizden aldılar şimdi sıra kimde ? niye bu İZMİR DÜŞMANLIĞI ? bu olayların bütün nedeni BASINDIR.

Her maçımızda hakem hatası aleyhimize buna alıştık artıkta bu olanlar neyin nesi hep bizmi suçluyuz ? Sonra deniliyor ki niye İZMİR'in süper ligde takımı yok nasıl olsun ? Aşık olduğumuz armanın ardından yollara düşmek suçsa biz suçluyuz YETER ARTIK.

• Haklısın kardeşim.

Türk futbolunun en büyük düşmanı basındır.
  • Her ilin şehrin kollayanı var bizim yok kimseden bişey istemiyoruz bu konuda sadece art niyet neden bunu anlamıyoruz İZMİR takımının maçında olaymı çıkmış hemen yakıştırmalar hazır İZMİRLİYE => FUTBOL TERÖRİSTLERİ vs. yerel medyada bir yere kadar gerçekleri ortaya koyuyor bu yüzden TÜRK futbolu hacettepelere belediyelere layıktır boş tribünlere layıktır.
  • o adam niçin silahınla ateş etti onu sorgulamak lazım ?
    çünkü otobüsle maça giden taraftarların %90 i olay çıkarıyor benzincilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

o adam niçin silahınla ateş etti onu sorgulamak lazım ?
    çünkü otobüsle maça giden taraftarların %90 i olay çıkarıyor benzincilerde

bende sana şöyle bir şey söyleyeyim senin tuttugun takıma laf atsalar ister istemez gerilmezmisin haksızmıyım veya sokakta yaptıgın her hangi bir kavgada sinirlenip silaha mı sarılırsın ? (bu olayların en basit çıkış noktası) diger yönden bakılırsa suçsuz bir insan niye firar etsin ? bu kadar ucuz mu insan canı ?
  • 10 yıl önce ben de Karşıyaka kafileleri ile deplasmanlara giderdim.
    kimse kimseyi kandırmasın.
    otobüslerde genelde yol boyunca alkol alınır, evden uzaklaşan kişi kendini özgür hisseder, adeta herkes fırlamalık yapmaya, birşeyler ispatlamaya şartlanmıştır. bir maceraya gidiliyordur.
    yoldaki benzinliklerde her türlü pislik yapılır, para ödenmez, lavabolar kırılır, tezahürat yapılır vs.vs.
    tabi bilmiyorum şimdi değişti mi ama hiç zannetmiyorum.
    o büfede neler yaşandığını tahmin edebiliyorum. büfe sahibi mekanını korumak için zıvanadan çıkmış olmalı.
    amaaaaa hiç bir mazeret silahla ateş etmeyi mazur göstermez. insan hayatından değerli bir şey yoktur. bu teröristlikten başka bir şey değildir.

yaralanan kişilere geçmiş olsun diyorum.
  • dün ankaraya gelen göztepe taraftarları başta ali abi, fatih abi olmak üzere ankaragüçlü taraftarlarca karşılanıp misafir edildi, ilgi alaka gösterilde ve geçmiş olsun dendi...ben göztepeyle yaptığımız hiç bir maçta olay çıkmadığını, kan akmadığını hatırlamıyorum. araları inanılmaz bozuk olan 2 camiadan biridir göztepe-ankaragücü. bütün düşmanlarımız keşke sizin gibi delikanlı olsa... arada büyük husumet bulunan bir takıma ve taraftarlarına böyle kötü bir gününde verilen destek önemlidir, taraftarlık bunu gerektirir, bize de bu yakışırdı. geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Tinerci , balici , ömür boyu alkolik en önemlisi hırsız , gaspçı şahısları korumak için saçmalamış durmuşsun.Taraftar otobüslerinin halini ve deplasman yollarında yağmalanan dükkanları herkes biliyor gelmiş hikaye anlatıyorsun.

İzmir düşmanlığıymış

Benim izmir düşmanlıgından kastımı bal gibi biliyorsun,burda yazılan saçma sapan mesajlardan bile belli,hayatında deplasmana degil maça gitmeyen adamların yorumlarını dikkate bile almıyorum sizin mantıgınız bu kadar işte mola yerlerinde olay çıkartan sadece taraftardır sizin olmayan mantıgınızda ilk kavgada çıkartıp sıkın karşınızdakilere bu kafayla devam orda polis var hak var hukuk var adam kalkmış poliside vurmuş siz hala olay çıkartan tarafın bizimkiler oldugunu düşünüyorsunuz yazıklar olsun.

• poliside vurmuş adam demekki piskopotın önde gideni. Olayın içinde polis düşmanlığıda var o zaman.
  • Telekom maçı için yola çıkan taraftarlarımıza yapılan saldırıyı nefretle kınıyor, Faillerinin bulunarak en kısa sürede hukuki sonuçlara ulaşacağına inanıyoruz

Acil şifalar diliyoruz

Ankara’da takımını desteklemek için yola çıkan, ancak yolda verilen molada saldırıya uğrayan taraftarımızla ilgili yönetim kurulumuz yazılı bir açıklama yaptı.

Yaralı taraftarlarımızı en kısa sürede aramızda görme dileğiyle, yapılan yazılı açıklamamız şöyle;

14 ŞUBAT 2010 tarihinde oynanan Türk Telekom-Göztepe müsabakasını izlemek üzere Ankara’ya giden taraftarlarımıza, Manisa ili Ahmetli ilçesinde verilen molada yapılan saldırı üzüntü ve hayretle öğrenilmiştir.Futbol sevdalısı olarak, deplasmanda dahi takımını desteklemek üzere, zor şartlarda yola çıkan ve yaralanan taraftarlarımıza, acil şifalar diliyoruz.

Olayın meydana geldiği günün sabahından itibaren, konu kulübümüzce de yakından takip edilmiş, gerek emniyet birimleri, gerekse hastane yetkilileri ile gerekli koordinasyon sağlanmış, yaralı arkadaşlarımız hakkında sık sık bilgi alınmıştır.

Taraftarımızın maruz kaldığı, bu esef verici durumu nefretle kınıyor, faillerinin bulunarak, en kısa sürede hukuki sonuçlara, ulaşılacağına inanıyoruz.

GÖZTEPE RESMİ SİTESİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.